@maryennn1 no ja nervy nemám aspon zatiaľ aj ked s trošku bojím budúceho týždena či uvidíme srdiečko 😒 ale to čo bolo včera akože pardon každú chvíľu na hajzli. ja pracujem na dedine, a záchody máme mimo budovy síce nie daleko ale včera lialo ako z krhly a mna to vyhnalo dva krát na hajzel. aj kolegyna sa čudovalo, že tam tak často lietam 😀 a ja že to obed mi nesadol 😀 😀 no dúfam, že dnes zase nebude zápcha, no čo tie hormóny s nami mávajú 😨D
@monicka2510 Drzim ti palce!! Ale pokial je test takyto, tak asi bude zbytocne testovat aj krv :(
@lentilka969 jejooooo..gratulujem 🙂 a vitaj v januarovkach 🙂
@lentilka969 gratulujem 🙂
@petulik1991 uz je tema zalozena nevies? 🙂
@petulik1991 ďakujem moc nemozem tomu uveriť 🙂 🙂 dúfam že bude všetko okej volám doktorovi dnes 🙂
@maryennn1 Ano, uz je..Som moderatorkou 😆
@lentilka969 Na prehliadku staci ist v 6-7tt. Este by noc nevidel 🙂 Ono je to za kazdym neuveritelne ❤
@petulik1991 mozes ma tam prosim nasmerovat?🙂
@maryennn1 Zmen si v profile, ze cakas babatko a hodi ti to datum na januar podla ms. Tym padom sa stanes clenkou 🙂
@petulik1991 no to viem že v 6 týždni sa chodí , teraz mi vyppcitalo že som cca v 4 týždni, takže kym ma objedná budem aj v 6 týždni :D
@petulik1991 ale ja si to este nechcem menit v profile 🙂 vies ma tam prosim pridat?
@petulik1991 ved musim pockat do buduceho tyzdna na lekarku a uvidim ked tam pridem, pretoze po tel. rozhovore, mi povedala, nech netestujem , že pockame na krv a uvidi sa , ďakujem, ak ked teraz nic, tak pokracujem dalej
@petulik1991 neviem tam vojst ☹ nevies ma pridat?
@maryennn1 tam mas taku moznost, ze pridat sa do skupiny na pravo hore tusim 🙂
@petulik1991 nemám tam takú možnosť, asi ma tam pridá, až keď si to dám do profilu ☹ lenže to ja ešte nechcem a ani nemôžem, mám tu na FB aj kolegyne a nechcem veľmi aby sa to ešte vedelo. ☹ Hmm to je nespravodlivé, že inak sa tam nedostanem ☹
@bambulalala Waaaau 🙂 veľká gratulácia 🙂 ♥
@matulikm dakujem,len sa este bojim tesit...neviem ako vydrzim do piatku...mam uz doma 3baby,velmi si zelam aby to vyslo.pobolieva ma brusko a krizetak normalne,dufam ze to zostane takto a nebude horsie,uz sme o babo raz takto na zaciatku prisli☹ale nebudem na to mysliet....
@bambulalala tsi pana, stvrte? Joj zena, Teba ma pan Bozko rad 🙂 🙂 🙂.
@renimac dakujem,a ty ako?snazilkujes?som len cez mt,ide ro jak v lete na saniach tak sa mi neda citat cele forum
@bambulalala gratulujeeeem.ja idem v stredu tiez na prvu kontrolu,tak sme asi v tom istom tt.
@bambulalala ja snazilkujem uz 2,5 roka 🙂. Teraz vo februari mimomaternicove, zobrali mi jeden vajcovod. Asi nemusim pisat, co to pre nas znamena... Deti bohuzial este nemame ☹. V dobrom zavidim, musis byt stastna zena 🙂. Nech ste zdravi 🙂.
@renimac Inak ak sa ta mozem spytat, ako sa ti to prejavovalo? Myslim mmt

@hopko takže je to asi normálne 😀 som sa zľakla čo to je zase somnou 😀 😀