@darka252 veru ziaden duch pekna palicka....gratulujem po 2rokoch je to tu 🙂
Baby este teraz sa trasiem, krajsi pocit som v zivote nezazila 🙂
@darka252 zlatinko, uzasne, drzim moc moc palce!!! Tes sa, plač,ale hlavne si užívaj tento krasny pocit ✊💖😘
takze pocita sa ze sme to do maja dali? Kazdej z vas prajem taky krasny pocit. Neviem ci sa smiat ci plakat od stastia. Mm ma asi zje od radosti 😀
Dievčatá musím sa Vám aj ja pochváliť 🙂 Do tejto skupiny som sa pridala už dávno a stále som Vás čítala a verila a ono to fakt prišlo a vyzerá to, že dokonca dvojnásobne 🙂 🙂 🙂 Prajem Vám krásny dník, tehulkám krásne tehulkovanie a cakatelkám skoré dobré správy :-* <3 <3
@martinaj a ja? 😖
Aj keď je pravda, že do maja ani nezačneme 😊
@senselinka aj ty..... Nemôžte zacat? Dobre je nas tu este par..... Ale prevaha tehul urcite...
@martinaj to áno, roztrhlo sa tu vrece 😵
Nie, tým, že som bola už 12 tt by som mala čakať aspon dve mrchy... Ale 21.5. sú dni rodiny GYNFIVu, tak ak tam bude moja Dr., zbehnem sa jej spytat, či predsalen nemozme skúsiť... Ja sa cítim super, zdravo, tak uvidime
@senselinka A kedy začínate? Budúci mesiac?
@senselinka ..a este aj ja ☹ @renimac
@renimac
@senselinka ja tu tiez zostanem do konca mája 😄
Ked sa citis fajn, tak preco nie, ale jasne opytaj sa.... Ja som v takom stave, ze uz by som riskla vsetko....😄
Dnes som bola po strasne dlhej dobe v nákupnom centre a tam same bruskate..... Cítila som sa divne, ale aspon mi prvý krat neprišlo strasne smutno ked som isla okolo babatkovskych veci ☺️
A aj jaaaaa🙂
@martinaj .@senselinka . @blanch12 @renimac
aj ja este ☹ ☹ a to dnes uz 51DC a asi 8DPO tak uvidime co bude a co ne 😉 nadej este mam 😉 😉
@darka252 gratulijem...pekna normalna jasna palička 🙂 🙂 🙂 🙂
@rrianna gratulujem...to by bola parad keby mas dvojicky 🙂

Baby po polhodinovom placi stastia po tomto vysledku mi prosim povedzte ze toto nie je ziaden duch ale krasna jasna palicka 2 rocneho snazenia 🙂