icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

mia295
6. máj 2016

@renimac ale ako sa to tu rozbehlo neverím že nás tie bacile obídu :D

martinaj
6. máj 2016

V to dufam aj ja 😁

lucy717
6. máj 2016

@martinaj ja som tu tiez, ani do maja sme to nestihli, ale ide sa dalej 🙂

renimac
6. máj 2016

@mia295 no nemozu nas obist 🙂

tinka881
autor
6. máj 2016

@mia295 take krasne foliky mas?drzim palceky🙂clostil aj mne pomohol

lucy717
6. máj 2016

@darka252 gratulujem ku krasnym // 🙂 aj si nejako tusila, ze teraz to vyslo po takom dlhom snazeni? Uzivala si nejake vitaminy? 🙂

mima177
6. máj 2016

@tinka881 Tiež som sa čudovala, že ciarka je stále svetlá, ale keď digi ukazal 2-3, tak som to neriešila uz ďalej. Dúfala som, že HCG predsa len stúpa. A škoda, že nemám fotku zelených One step, tam ciarku pomaly ani neboli vidno. Veľa záleží od testu, aký použije.

mia295
6. máj 2016

@renimac nesmú proste 🙂 o rok v Lúčkach na kofole s kočíkmi bejbe :D

mia295
6. máj 2016

@tinka881 jo konečne 🙂 doki vravel že dávno také pekné veľké nevidel, tak vkladám do nich nádeje 🙂 dnes poisťujeme a ostáva nám veriť 🙂 bola si si ten test kúpiť? 🙂

renimac
6. máj 2016

@mia295 hope so 😉

kakatulik
6. máj 2016

@tinka881 nepanikar,mas normalnu druhu ciarku. Ziadneho ducha.

maryennn1
6. máj 2016

@tinka881 ale veď pekne osilnel... prosím ťa nestresuj sa toľko, čím viac sa pozoruješ, tým je to horšie. Kúp digi, alebo proste choď k obvodnej na krv, nech ti urobia HCG a budeš vedieť na čom si.

kakatulik
6. máj 2016

@mia295 fuhaaa,tak 25mm su uz riadne obry. Snad uz konecne prasknu. Ze ti tak pregnyl nepichol sd ctdujem.

mia295
6. máj 2016

@kakatulik povedal že im dáva 24 hodín a prasknú samé, lebo väčšinou praskajú pri 20 mm, ja verím že sa im to aj samým podarí 🙂

kakatulik
6. máj 2016

@mia295 tak mozno to budes aj citit ked prasknu take balony😀

mia295
6. máj 2016

@kakatulik dám ti vedieť :D

renimac
6. máj 2016

@kakatulik 😀 😀 😀

kakatulik
6. máj 2016

@mia295 🙂))) inak ked pisem cez mobil tak to vyzeraaaa 🙂

simonezet
6. máj 2016

baby vcera som objavila na youtube diely serialu s nazvom Extremne tehotenstva. 3 diely som pozerala a skoro som odpadla, ako sa priroda vzoprie medicine a zeny otehotnia - napr. zena po mmt po odstránení oboch vajcovodov a hops a jej sa podaril krasny chlapec. Tak som si spomenula na Vas, pozrite si to, je to velmi inspirujuce a myslim, ze kazdej z Vas sa podari raz mat babatko ;) <3

renimac
6. máj 2016

@simonezet pozerala som 😉 a prave ta zena bez vajcovodov mi je utechou 😉

simonezet
6. máj 2016

Keď to dokázali oni, dokážeme to všetky :*

darka252
6. máj 2016

@tinka881 ďakujem 🙂 no áno ja som to tak trocha cítila že by to mohlo byť. Ženská intuícia zaúradovala 🙂 okrem toho že mám taký zvláštny žalúdok sa cítim akoby som mala chripku. Brala som inofolic ale ten beriem už takmer 2 r. A po Vianociach som rezignovala a prestala brat všetky tie sprostosti lebo už mi to slo na city a aj do peňazí. Brala som iba kys. listovú a vit D na imunitu. A aha...menej je asi niekedy viac 🙂

bambulalala
6. máj 2016

@tinka881 ale moja....ved je krasne silnejsi....nesyresuj sa.ja tiez neviem ako prezijem do poatku ale testovat uz nebudem,nechcem sa zbytocne stresovat.verim ze sa drobec ukaze.

matilda72
6. máj 2016

@mima177 ten one step robila aj mne presne to istá čiarka slabá 😀 a ešte jeden je na figu tam čiarka neslabne ale ani nesilnie 😀 ale dr. bublinku videl resp. len gestačný vak ale bola tam aj dobre umiestnená takže žiadne mmt 😀 ozaj záleží ako je test napustený 😀 takže @tinka881 netreba hned robiť paniku 😀 všetko bude dobré 😀

tinka881
autor
6. máj 2016

Dakujem baby za podporu.este ze vas mam 🙂

darka252
6. máj 2016

@tinka881 prepac chcela som odpovedat @lucy717 - odpoved vyssie 😀 😀

renimac
6. máj 2016

Neviem, ktore ste aj v skupinach, ale ja mam pocit, ze od vcera kazdu hodinu niekto pridava pozitivny test. Mam pravdu, tehotenska pandemia! 😀 uz Vas je snad aj 50 😀. No dievcence, mali by sme sa k nim pridat, je to asi vo vzduchu 😀.

kakatulik
6. máj 2016

@renimac dein Wort in Gottes Ohr!!!!

mima177
6. máj 2016

@renimac V práci sme 4 naraz tehotné 🙂 a piata uz porodila :D

kakatulik
6. máj 2016

@mima177 ...a zamestnavatel etse nespachal samovrazdu?....ale mozno je minimalne na antidepresivach....toto keby sa stalo u nas,tak si to moj sef asi hodi🙂