takze vyzera to tak ze tento mesiac nic pocas dovolenky nakolko uz mrcha prichadza ale nevadi. Objednala som matersku kasicku a ten dalsi je nas. Aj tak by som nechcela aby sa bobak narodil vo februari, jednoho februaroveho uz mam a chcem oslavovat narodeniny ked je vonka pekne nech mozeme robit bbq 🙂
Takze prvy utz mam az 27.5...dovtedy umriem. Povedala mi, ze oni robia prvy utz az v 8tt
@petulik1991 musis vydrzat.Poviem ti z vlastnej skusenosti, ze aspon nebudes pod takym stresom, keby teraz ešte nebolo nic vidiet. Takto sa už budes tesit ako krasne babatku bije srdiecko
@petulik1991 neboj to das. Teraz tu mame krasne pocko, v pondelok volno tak sup sup s drahym na nejaky vylet 🙂
@petulik1991 vydržíš a o to to bude potom krajšie. Uvidíš 😉
@tinka881 No´..je to veru este ale dlha doba, 2 tyzdne..uf 😕 😀
@ajana1 Pocko je neskutocne uz niekolko dni kokyyy, 25stupnov a na slnku na zdochnutie haha. V pondelok je ten 2e Pinksterdag, to je werk vrij feestdag? Ani neviem 😀 Ale bohuzial od soboty sa ma pocko rapidne zhorsit..na 15stupnov max a skaraaadooo 😠
@july_pk Vsak vydrzat budem musiet, ale zblaznim sa 😀 😀 😀
@petulik1991 neboj, to dáš... mne tiež už začali plynúť tie tri týždne na čakanie na vysledky z amnio... Ráno mi to robili.
Sme silné ženy, vydržíme 😉
@petulik1991 po pravde ja by som bola radšej tiež išla až v 8tt, lebo vtedy už ideš na istotu... teraz pôjdem ešte skoro a aj mne sa ľahko môže stať, že tu budem stresovať podobne ako Tinka, no ale tak keď tak ma objednali?
@petulik1991 zas predpoved pocasia sa vacsinou vyplni tak na 5 % zvlast v HOlandsku takze by som to tak tragicky nebrala 🙂 a kde presne byvate?
@ajana1 My byvame v Holandsku. Ale nie, srandu si robim :D V Afferden, to je taka dedinka cca 25min od Nijmegenu na juh 🙂 A ty?
@petulik1991 no to môžem, ale tak zas ja potrebujem podchytiť, ak by bolo niečo zlé liekmi
@maryennn1
@petulik1991 baby ja som sa ešte neobjednala 🙂 stále čakám pôjdem až 19.5 😁 ak sa mi bude chcieť... A ak to vydržím 😊 nieje sa kam ponáhľať 😉
@pepka123 Mne uz zacina v piatok 7tt, tak som chcela ist v tom 7tt. No ale pojdem az v 9tt cerstvom. Vlastne budem 8+0tt 🙂
@petulik1991 no tak ty pôjdeš už na istotu 🙂 A dúfam že už aj mne bude niečo vidno 😂
zuzka2208: To je pravda, ale tohto musíš užiť oveľa viac, v tabletkách stačí 2-3denne,takže to vyjde lacnejšie ešte ako ten granulovaný....ja som presne hovorila o Royal Jelly,takže to vieme dostať aj tu, aj v zahraničí. Len tam si ho musíš objednať viac balení,aby si ho mala v dobrej cene, ináč stojí viac.Tu Ti ho vieme poslať aj poštou 1balenie.... 🙂
@maryennn1 Srdiecko by mohli byt vidno v polke 7tt 🙂

@blanch12 tento tyzden je velka pravdepodobnost pocatia dvojiciek 😉 jedna baba dava na MK vyklad anjelskych kariet na cely tyzden.... Mozno sa ti to splni 😀.