@kotatko1232 myslim ze mamatest,taka ruzova krabicka su tam dva kusy.ma citlivost 10 (tych neviemakych jednotiek)
@bambulalala ja som mala women secret ci ako sa pise
@kotatko1232 aj ten som mavala,ale tieto lepsie ukazuji,myslim.bude ti vela babatiek v januari 🙂
@bambulalala tak ked sa nam to potvrdi musime vytvorit skupinu Januar 2017 🙂
@kotatko1232 iz tu baby vytvorili 🙂 tiez cakam na potvrdenie a presuvam sa za nimi 🙂
@kotatko1232 V skupine Januarovky 2017 mame uz cez 70 tehuliek 🙂 A to nie je ani polovica mesiaca
@petulik1991 pošleš mi prosím link na tú skupinu?
@petulik1991 waaaaaaw dobreee rok 2017 bude mooc plodny
@petulik1991 aj ja poprosim 🙂
@matchgame
@kotatko1232 https://www.modrykonik.sk/group/8292/
Myslim ale, ze bajprv si musite zmenit info v profile, ze cakas bejby v januari, potom ta to tam hodi
@petulik1991 ja uz maam zmenene 🙂
Baby moje,viete ako sa trasiem.Uplne sa bojim zavolat na vysledky z krvi.Uz som volala 4x,ale sestricka nedviha.Zakazdym ked volam sa cela trasiem.Uz nech konecne viem na com som...
@tinka881 jaj,neboj...zachvilu sa dozvies,budu dobre spravy ,uvidis.
Nedovolala som sa mu,ale odpisal na mail,ze je pozitivnost tehotenstva a hcg je 1619 a ze sa vidime zajtra ako sme dohodnuty.Takze neviem co ta hodnota znamena ci dobre alebo zle
@tinka881 moja viem,zecsa moc trapis teraz,už zajtra sa všetko rozluskne,strasne moc ti držím palceky,aby sa bublinka ukázala a aby ste boli v poriadku,pravda síce,že hodnota hcg nad 1000 by už malo cosi ukázať,ale zázraky sa dejú,včera jedna baba v snazilkach pisala,že pred týždňom nebolo nič vidieť a vcera už aj srdiecko boli tusim,moc ti prajem,aby to bol aj tvoj prípad,ja som mala mmt a ešte v 6 tt dr videl aj gestacny vak v maternici a predsa to bolo mmt,tebe ho nevidel a možno to predsa bude v poriadku a maličké sa schováva,zlatko prajem ti z celeho srdca,aby to bolo v poriadku
@tinka881 drzim ti lalce.tiez som mala ist zajtra,no nemam kam dat deti,takze pojdem az v pondelpk.dufam tiaz ze sa dutinka ukaze...
Prave koli tomuto sa robi v NL ultrazvuk az v 8tt. Je to na istotu 🙂
Inak dnes som oficialne asi zacala vracat 😣 Nic mi nechuti, ledva do seba nieco natrepem. Zaludok mam ako po prepitej noci a to som len v 7tt, prefektne

@kotatko1232 mamatest gs 😉