icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

tinka881
autor
12. máj 2016

@eliska811 baby mi pisu na druhom fore,ze to bude mmt,lebo uz by bolo vidiet vak.strasne sa bojim.

july_pk
12. máj 2016

@tinka881 nestresuj zbytocne. Ani necitaj MK ked nevies na čom si. Pri mmt je velka pravdepodobnosť že by si mala aj veľké bolesti...

eliska811
12. máj 2016

@tinka881 tak u mňa vidíš že to nemusí byť hned mmt. To už by ta asi niečo bolelo alebo by si špinila, krvácala. Máš nejaké ťažkosti okrem toho, že sa bojíš??

tinka881
autor
12. máj 2016

@eliska811 nie,vobec nic.ani nespinim,ani bolesti nemam.len ma pobolievaju prsia.musim verit

tinka881
autor
12. máj 2016

@july_pk mas pravdu,asi vypnem mk.ako som rada,ze su baby uprimne,ale len gyn bude vediet na com som

july_pk
12. máj 2016

@tinka881 neboj, bude to ok. Daj si dnes oddych od MK a celkovo internetu, lebo stres ti vobec nerobí dobre.

eliska811
12. máj 2016

@tinka881 @tinka881 tak sa neboj 🙂 . Keď som išla na kontrolu v 7 T tak som čakala, že tam uvidím aspoň maličkú bodku, čo bude môj drobček. Aj ked v tom čase býva už srdiečko. Mne by stačil len fazulka. A tam len vačok, prázdny. Vyšla som z ordinácie so slzami. Ďalšia kontrola až o mesiac, celý mesiac to čakanie bolo strašné. Myslela som na všetko iné len nie to najhoršie.. Priateľ ma vždy upokojoval a určite som mu už s tým liezla na nervy. Manžel a rodina ti pomožu a zvládneš to. Okrem prs ma ale boleli prsia aj podbruško. To trvá doteraz s prestávkami.
Nič ťa nebojí tak sa teš, ukludni sa a odpočívaj aby drobček rástol. A ani sa nenazdáš a ochvíľu budeš hladkať bruško.
a ako písala july_pk mala by si nejaké ťažkosti najčastejšie to su bolesti a stres ozaj neprospieva .
Držím silno palce a neboj bude to v poriadku. Máš aspoň jeden príklad

tinka881
autor
12. máj 2016

@eliska811 dakujem moja.velmi mi to dodava energiu co si mi napisala.za hodku dojdem domov z roboty a pekne sa vyvalim a budem oddychovat a prihovarat sa k brusku.

matulikm
12. máj 2016

@tinka881 Tinuš, nič v zlom, ale isto si celý čas túžila mať na teste // a teraz keď ich máš, tak nič nerobiš, len stresuješ..Koľko krát zapnem MK toľko krát tu príspevky od teba o tom, ako stresuješ. Nič ti nie je, nič ťa neboli, a ajtak myslíš na mmt!!! Lebo jedna baba povedala!!! oooch, prestan, vieš ako by si mnoho iných prialo byt na tvojom mieste???teda vrátane mňa! Z celého ♥ by som si to priala, no asi to nebude také ľahké po verdikte lekárky....☹ tak ťa prosím, ďakuj že máš fazuľku v brušku, a užívaj si ako sa len dá..stres ešte nikdy nikomu nepomohol, ok?

eliska811
12. máj 2016

@tinka881 Neni začo. Tak ked prídeš najlepšie bude keď zaspíš . Kedy som mohla vtedy som spala 😀 tie obavy poznám, či je všetko ok ale je určite. Nech ti to rýchlo ubehne a už si doma 🙂

monika1791
12. máj 2016

@tinka881 Ahoj.A v ktorom týždni by si mala byť?

tinka881
autor
12. máj 2016

@matulikm nehnevaj sa na mna,toto forum som zalozila,preto vidis,kedy zapnes pc,ze sem pisem!pred rokom som dosla o babo a nikomu to neprajem zazit,tak mi prepac,ze sa bojim a chcem podporu od bab.uz sem ani pisat radsej nebudem.Snad ta to potesi,ze ked otvoris mk,tak t nic odomna nenajdes

maryennn1
12. máj 2016

@tinka881 ahoj Tinka, tá hodnota hcg je naozaj pekná, zajtra ideš zase na hcg? a kedy máš ďalšie sono? držím palce. Viem aké to je, mať srdce v krku keď volá o výsledky, tie viem aké to je strachovať sa tak strašne, že sa človek až trasie.... tí čo nezažili, nepochopia...
Takže pekne, krásne tu píš, ja som rada za každú tvoju správu, ak máš strach, proste o ňom píš, ak máš radosť píš o nej, prečo by to malo niekomu vadiť? Sme tu predsa na to, aby sme jedna druhú podporili.

petulik1991
12. máj 2016

@tinka881 Ja viem presne o com hovoris 🙂 Nevsimaj si negativne reakcie na tvoje pocity. Je normalne rozpravat ci pisat to, co citis. A naopak by bolo asi nenormalne pisat aka si stastna, ze nebolo nic vidiet atd. Kto nechce,nech si necita, je to tvoja osobna vec, co a kam napises. Ja s tebou sucitim a viem, ze by som bola taka ista na tvojom mieste. Pokial nespinis a nemas bolesti, nehadz flintu do zita. Zajtra uvidis, ako budete pokracovat. Pripajam foto, aku mam navstevu. Mozno ta rozveseli fakt, ze sa vaziek strasne bojim a tieto dve si ku nam prisli s prepacenim rovno "zatrtkat". Nevies, ako ich dostanem z tej zaclony? 😆

matulikm
12. máj 2016

@tinka881 Tak vobec som to nepisala tak, aby si sa urazila, pometala, alebo bola nahnevana...Ja som to cele myslela v dobrom, vobec to nebola negatívna reakcia...Presne, toto tu je o tom, aby sme sa tu podrzali, podporili, a davali jedna druhej energiu...prave preto som ti to napisala. Aby si nemyslela negativne, aby si sa ozaj tesila, a nepripustila si myslienku, zeby to mohlo byt mmt. A Tinus, tu nejde o mna, ze si tak napisala, ze ma potesi, ked tu od teba nic neuvidim...tu ide o teba..nemysli negativne, uzivaj 🙂 dobre? ja som ti tym prispevkom nechcela zle...ale asi som to nemala pisat, lebo takto si to ponala, co ma samozrejme mrzi....
@petulik1991 mozno si narazala na mna, mozno nie (myslim tym, aby si tinka nevsimala negativne reakcie) moja reakcia nebola vobec negativna, kedze som Tinke priala aby si to uzivala, a myslela negativne, aby nestresovala a myslela len na to dobre...nikde v mojom prispevku nevidim negativnu reakciu..Prave preto som to pisala, aby ona nebola negativne naladana, aby sa nebala... 🙂

renimac
12. máj 2016

@petulik1991 ja som videla trt*at bocianov a to sa mi asi len vysmiat chceli, hovada hnusne 🙂

kotatko1232
12. máj 2016

@renimac ja som to videla v telke 😀 😀

bambulalala
12. máj 2016

Tak takuto miestnost som nasla v tn nemocnici 🙂 🙂 🙂 neskusite to tam?

kakatulik
12. máj 2016

@bambulalala tak toto je pecka. a gynda ta nablizku asi nie je. Vsak?

bambulalala
12. máj 2016

@kakatulik ja spm sa tak nasmiala na tom....som si pripadala ako cvpk.je to v takej admin.budove 🙂

lily1983
12. máj 2016

Baby ahojte..my s muzom sme tiez videli bocianov..a to kazdy zvlast..aj skusame..dnes som si robila test a vysiel negat.ale som len 10 dni od oplodnenia..teda pripadneho..na teste je ze zachyti uz 5 dni po oplodneni..tak neviem..este mam 4 dni do menzesu..ale citim ze sa nieco deje.mam tlaky v podbrusku aj spinenie ako pri uhniezdovani..je to asi este skoro na test ze?

renimac
12. máj 2016

@lily1983 vo februari som mala na 10 DPO slusneho "ducha" na teste. Teraz som tiez 10 DPO a beloba 😀.

lily1983
12. máj 2016

@renimac a dlho sa snazite uz?

renimac
12. máj 2016

@lily1983 presne 2,5 roka... 😒

bambulalala
12. máj 2016

Kurnik..vobec sa necitim dobre...ako keby mam teplotu a neskutocne som unavena,aj hlava ma boli...dufam ze sa nic zle nedeje ☹

petulik1991
12. máj 2016

@lily1983 To je somarina tie testy, totiz 5 dni po oplodneni este vajko ani uhniezdene 😀

lily1983
12. máj 2016

@petulik1991 no sak totok ! Ked nepride menzes som jasna...

veverka24
12. máj 2016

@tinka881 ahoj, ja som mala poslednu ms 7.4. Hcg mam cca 580. ( v nedelu bola 177) Na sone nic zatial. Horsie ze uz vyse tyzdna mierne krvacam a spinim:( mam ist zase na krv v pondelok a uvidime.
Tiez sa bojim :(

tinka881
autor
12. máj 2016

@petulik1991 si ma fakt rozosmiala🙂aspon si tiez uzili 🙂mozno aj im sa zadari 🙂🙂🙂

tinka881
autor
12. máj 2016

@veverka24 musime to dat obe.mna zajtra caka kontrola.krce nemas?co ti zatial hovoril gyn na vysledky?