icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

hopko
13. máj 2016

Ahojte tak ja práve ležím doma od včera sa potim a boli má hrdlo teplotu našťastie nemam bola som u dr a tá mi predpísala penicilín že ten mozem uzivat a teraz neviem či si ho mám dať citala som letáky aj na cukrikoch na cmulanie a septolete sa v tehu nemôže a tantum verde iba keď káže dr čo si mám naordinovať aby mi to prešlo poraďte Prosím

kakatulik
13. máj 2016

@hopko a mas anginu,alebo co? Ja by som v tehu penicilim brala iba v krajnom pripade.

maryennn1
13. máj 2016

@hopko kup si bioparox, ten sa v tehu môže na hrdlo je ako stvorený, na cmúľanie môžeš homeogene 9, lepšie je nepotiť sa veľmi, takže pi veeeľa tekutín, dávaj si každé dve hodiny C- čko a urob si cibuľový sirup, ak sa ti dá, tak aj cesnak pod jazyk môže byť a na hrdlo a priedušky obklad s husacej masti, lieky by som vynechala v krajnom prípade ak stúpne teplota nad 38,5 daj si paralen

senselinka
13. máj 2016

@tinka881 hurrraaaa 👍
Super,tesim sa, uzi si krasny víkend po skvelej správe 😘

hopko
13. máj 2016

@maryennn1 teplotu nemam len keď niečo teple vypijem tam ma pot obleje bioparox mam doma tak budem len ležať a cajikovat dnes som mala na teste testovaciu silnejšiu ako kontrolnú tak dúfam že bude všetko v poriadku dakujem ti....mm má chodi kontrolovať a synator je ešte v škôlke tak mam veget do roboty pojdem keď budem fit okrem mm ešte nikto nevie že cakame 🙂

matrix87
13. máj 2016

@hopko bioparox stiahli z trhu kvoli neziaducim ucinkom...nedavaj si ho...dva mesiace o tom hovorili v tv a v novinach...

hopko
13. máj 2016

@matrix87 počula som o tom a v letáku je že na odporučenie lekára takze zostanem pri domácej liečbe 🙂

maryennn1
13. máj 2016

@matrix87 a aké má nežiadúce účinky?

denidi
13. máj 2016

@tinka881 supeeeer moja,tak si konečne vydýchni a tes sa 😉

ajana1
13. máj 2016

@hopko ak mas iba chytene hrdlo tak si urcite nedavaj antibiotika. Sprav to po holandsky daj si paracetamol a vylez to 🙂

matrix87
13. máj 2016

@maryennn1 neviem presne,je to v tom linku vyssie,len viem,ze nejaka latka v nom je nebezpecnejsia ako cely liek... teda nieco v tom zmysle.jedna latka sposobuje ine choroby...

patris11
13. máj 2016

@hopko ja by som to skusila najprv bez atb,ak sa to da.

mia295
13. máj 2016

baby som asi 5DPO a mám taký výtok čo som ešte asi nikdy nemala.. teda taký hustý výtok... ale nemám pocit že by som dakde chytila mykozu.. viete čo to môže byť?
inak @tinka881 zlatik gratulujem ku skvelým správam, spravila si mi deň :*

petulik1991
13. máj 2016

@tinka881 Duphaston aj ja prave papam, 2 x denne, 1-0-1 🙂 Normalne uzivam Utrogestan, ale bol vypadok v NL, tak mi kamarat schvalil duphaston dokym nebude utros. Ja zase dnes stresujem, bo ma velmi malinko bolia didusky a predchadzajuce tehu to znacilo MA. Ale naopak mi je veeelmi zle. Vcera a dnes som vracala a dnes som skoro odpadla v praci. Nedokazem poriadne jest, na nic nemam chut a musim jest iba to, na co mi chut pride. Napriklad rano som mala chut iba na bolognese spagety :D Samozrejme, ze to nebolo, tak som zjedla len jablko a dva ryzove chleby..potom to aj tak vyzeralo. Teraz som dostala chut na veggie sushi, tak uz po to letim. Snad aspon to je dobre znamenie, ked ciciky neposluchaju 🙂

petulik1991
13. máj 2016

@ajana1 Alebo nech si da na to nejaku masticku 😀 To zase mne lubil moj huisart predpisovat na vsetko 😀 😀

veronika1603
13. máj 2016

@mia295 moze to byt tehu vytok..uvidis taky husty biely byva

renimac
13. máj 2016

@mia295 ja mavam taky vzdy po ovu a aj v tehu bol rovnaky. Tak asi len pockat zopar dni a potom otestovat 🙂.

mia295
13. máj 2016

@veronika1603 @renimac ešte som to nemala po ovu, možno kvôli tým veľkým folikom ho mám teraz, ale verte že som sa zľakla že čo to zase za novinku máme 😕 ale na trhu výtok by to bolo moc skoro nie? Či? ☺

renimac
13. máj 2016

@mia295 moze a nemusi.... Toto je tak individualne, zeby som nieco nerada tvrdila. Ale mari sa mi, ze som vtedy mala velmi rychlo. Ale napr. mne taky husty zacina cca 3 dni po ovu. Bodaj by to bolo u Teba tehu 🙂.

tinka881
autor
13. máj 2016

@mia295 ja som mala biely vytok a potom dve ciarky:')takze drziiim palceky.zajtra ideme na chatu,tak tu cez vikend nebudem pisat

tinka881
autor
13. máj 2016

@petulik1991 neboj sa,bude to v poriadku.mna jeden den bolia mrte a druhy den skoro vobec.Mne zas zle nie je,ale papam jedno cez druhe.pri prvom tehu mi zas vobec nic nechutilo.vsetko bude v poriadku a v januari si budeme vymienat fotecky nasich babatiek 🙂

petulik1991
13. máj 2016

@tinka881 Dnes mi akoze bolo hrozne 😀 Teraz mam zas pocit, ze ma bolia o nieco viac ako rano. Co ja viem 🙂 Jasne, ale verim, ze isto si vymienat aj fotecky brusiek budeme 😝

bambulalala
13. máj 2016

@petulik1991 mna tie chute az ravost asi estelen zcinaju chytat.doteraz nkc moc az na chut na kofolu a strasnu unavu.alednes donkesla svokra teple pudingove kolace a zbastila som tri naraz! 🙂 inak mna prsia vobec nebolia,praveze som schudla a niekam sa stratili 🙂

mia295
13. máj 2016

@renimac zaťal sa snažím udržiavať pri zemi, nesledovať sa velmi, bolo by to ale súper
A ty zlatko si u teda tstovala? Koľko dpo si?

mia295
13. máj 2016

@tinka881 ďakujem ☺ verme ☺ ty si zlatko užívaj chatu v kľude ☺

renimac
13. máj 2016

@mia295 testovala, a bielo. Dnes 11 DPO. Ja sa len presuvam z jesene cez Maj do dalsej jesene (fora).

petulik1991
14. máj 2016

@bambulalala Mna to prve tehu boleli strasne uz okolo vynechanej ms, tak, ze som nemohla ani spavat..nesmierne palili, boleli. Toto tehu? Iba straaaasne jemnulinko pobolievaju, aj to len ked si ich chytim tam, kde bolia. Inak necitim nic. Ale to odzaciatku tehu, este po vynechani ms ma nejako neboleli 🙂 Kazde tehotenstvo je ine. Preto nechcem moc porovnavat

mia295
14. máj 2016

@renimac ale tak ešte je to celkom skoro moja nie? Či ani nepozorujes nejaké príznaky?

renimac
14. máj 2016

@mia295 teplota dnes klesla, takze je po funuse...