@hopko kup si bioparox, ten sa v tehu môže na hrdlo je ako stvorený, na cmúľanie môžeš homeogene 9, lepšie je nepotiť sa veľmi, takže pi veeeľa tekutín, dávaj si každé dve hodiny C- čko a urob si cibuľový sirup, ak sa ti dá, tak aj cesnak pod jazyk môže byť a na hrdlo a priedušky obklad s husacej masti, lieky by som vynechala v krajnom prípade ak stúpne teplota nad 38,5 daj si paralen
@tinka881 hurrraaaa 👍
Super,tesim sa, uzi si krasny víkend po skvelej správe 😘
@maryennn1 teplotu nemam len keď niečo teple vypijem tam ma pot obleje bioparox mam doma tak budem len ležať a cajikovat dnes som mala na teste testovaciu silnejšiu ako kontrolnú tak dúfam že bude všetko v poriadku dakujem ti....mm má chodi kontrolovať a synator je ešte v škôlke tak mam veget do roboty pojdem keď budem fit okrem mm ešte nikto nevie že cakame 🙂
@tinka881 Duphaston aj ja prave papam, 2 x denne, 1-0-1 🙂 Normalne uzivam Utrogestan, ale bol vypadok v NL, tak mi kamarat schvalil duphaston dokym nebude utros. Ja zase dnes stresujem, bo ma velmi malinko bolia didusky a predchadzajuce tehu to znacilo MA. Ale naopak mi je veeelmi zle. Vcera a dnes som vracala a dnes som skoro odpadla v praci. Nedokazem poriadne jest, na nic nemam chut a musim jest iba to, na co mi chut pride. Napriklad rano som mala chut iba na bolognese spagety :D Samozrejme, ze to nebolo, tak som zjedla len jablko a dva ryzove chleby..potom to aj tak vyzeralo. Teraz som dostala chut na veggie sushi, tak uz po to letim. Snad aspon to je dobre znamenie, ked ciciky neposluchaju 🙂
@ajana1 Alebo nech si da na to nejaku masticku 😀 To zase mne lubil moj huisart predpisovat na vsetko 😀 😀
@mia295 moze to byt tehu vytok..uvidis taky husty biely byva
@veronika1603 @renimac ešte som to nemala po ovu, možno kvôli tým veľkým folikom ho mám teraz, ale verte že som sa zľakla že čo to zase za novinku máme 😕 ale na trhu výtok by to bolo moc skoro nie? Či? ☺
@petulik1991 neboj sa,bude to v poriadku.mna jeden den bolia mrte a druhy den skoro vobec.Mne zas zle nie je,ale papam jedno cez druhe.pri prvom tehu mi zas vobec nic nechutilo.vsetko bude v poriadku a v januari si budeme vymienat fotecky nasich babatiek 🙂
@tinka881 Dnes mi akoze bolo hrozne 😀 Teraz mam zas pocit, ze ma bolia o nieco viac ako rano. Co ja viem 🙂 Jasne, ale verim, ze isto si vymienat aj fotecky brusiek budeme 😝
@petulik1991 mna tie chute az ravost asi estelen zcinaju chytat.doteraz nkc moc az na chut na kofolu a strasnu unavu.alednes donkesla svokra teple pudingove kolace a zbastila som tri naraz! 🙂 inak mna prsia vobec nebolia,praveze som schudla a niekam sa stratili 🙂
@bambulalala Mna to prve tehu boleli strasne uz okolo vynechanej ms, tak, ze som nemohla ani spavat..nesmierne palili, boleli. Toto tehu? Iba straaaasne jemnulinko pobolievaju, aj to len ked si ich chytim tam, kde bolia. Inak necitim nic. Ale to odzaciatku tehu, este po vynechani ms ma nejako neboleli 🙂 Kazde tehotenstvo je ine. Preto nechcem moc porovnavat

Ahojte tak ja práve ležím doma od včera sa potim a boli má hrdlo teplotu našťastie nemam bola som u dr a tá mi predpísala penicilín že ten mozem uzivat a teraz neviem či si ho mám dať citala som letáky aj na cukrikoch na cmulanie a septolete sa v tehu nemôže a tantum verde iba keď káže dr čo si mám naordinovať aby mi to prešlo poraďte Prosím