icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

eliska1986
18. máj 2016

@petulik1991 suchy rohlik,rohlik s maslom,mineralka cierny caj

petulik1991
18. máj 2016

@eliska1986 Joj, kiezby mali v holandsku take skvele rohliky ❤ taky by som si veru aj mozno dala bez averzie...len tu su take hnusne smradlave peciva. Teda aspon tie, co mam doma 😆

eliska1986
18. máj 2016

@petulik1991 jooj to som netusila ze si v zahranici.Poslala by som ti tie rozky rada postou

petulik1991
18. máj 2016

@eliska1986 hihi..kym by prisli, tak by isto boli pre mna nepovabne 😝😆 teda nechap to zle 🤗

tinka881
autor
18. máj 2016

@petulik1991 ja nastastie len 1x za den🙂uz nech je piatok🙂

senselinka
18. máj 2016

@renimac drzim palce!!! Ja ešte nie, povedal čakať dva až tri mesiace... ☹

nera123
18. máj 2016

@petulik1991 len tak pre zaujímavosť..mňa prsia boleli na úplnom začiatku strašne moc .. no a potom to postupne utíchlo...a v siedmom týždni úplne prestali,..no a pre zmenu mi začalo, tak ako tebe, bývať zle 🙂 takže kľud 🙂

zuzka2208
19. máj 2016

Baby prosim vas prestante s tymi katastrofickymi scenarmi 😱 co sa ma stat stane sa 😔 je to smutne ale je to tak.Nechcem byt zla ja vas uplne chapem ale ked to tu citam tak sa zacinam aj ja poriadne sledovat a byt v strese namiesto toho aby som si uzivala, ze nam to konecne vyslo.🤔

martinaj
19. máj 2016

@zuzka2208 presne, vsetko je tak ako ma byt 😊

kakatulik
19. máj 2016

@zuzka2208 mas uplnu pravdu.U mna by nebolo jednoznacnym ukazovatelo asi vôbec nic,lebo raz ma bolia prsia a podbrusko uz od ovulky az po ms,potom pardni pred,dalsi cyklus vôbec,iny zase iba brucho trochu...uz som si zvykla.Dokonca sa tesim ak nic....faaakt som zvedava ako to bude ked sekera vystreli🙂

petulik1991
19. máj 2016

@tinka881 Tak ja som zacala aj spinit do toho...parada. Ziadna bolest prs, spinenie..mala som to minule tehu a nevestilo to nic dobre. Ak to neustupi, tak zajtra pojdem do nemocnice

matka90
19. máj 2016

Baby co by ste povedali na tieto grafy? Prvy je z minuleho mesiaca a ten druhy tento.. nerozumiem im nejak.

tinka881
autor
19. máj 2016

@petulik1991 moja,co radsej nejdes dnes?necakaj.daju ti lieky a bude to dobre.hlavne bud v klude a oddychuj,nic nerob a vyloz nohy

petulik1991
19. máj 2016

@tinka881 byvam na dedine a musela by som ist busom, co vsak nedokazem skrz vracanie. Priatel je na sluzobke, tak zajtra ma zavezie

ajana1
19. máj 2016

@petulik1991 neboj dobre bude. A skusila si volat verlooskundige alebo huisikovy? Ti robia aj domace navstevy alebo by ti mohli nieco odporucit.

zuzka2208
19. máj 2016

boze baby tak som sa aj ja zacala sledovat a zda sa mi ze ma menej bolia cicky tak som isla urobit test a ukazuje 2-3 co je po 12 dnoch meskania a tak iadto mi ukazoval po 4 dnoch meskania 😱 uprimne som cakala 3+ 😔 teraz neviem ci je to ok a k dr idem az v pondelok ach jaj.

tinka881
autor
19. máj 2016

@petulik1991 drzim palceky,aby vsetko dobre dopadlo.potom mi daj vediet.u vas sa neda,ze by si si zavolala sanitku?

ajana1
19. máj 2016

@zuzka2208 nestresuj. Uhniezdenie mohlo byt neskor alebo ti HCG stupa pomalsie. Chod na prechadzku alebo prec na vikend aby si prisla na ine myslienky a uvidis ze v pondelok budete pocut super spravu.

petulik1991
19. máj 2016

@ajana1 Verlooskundige zavolam zajtra rano, ak spinenie neprejde, oni robia piatky do 8 vecer ultrazvuky. Tak sa opytam, co by ozaj nebola taka dobra..Huisartom neverim, oni mi na vsetko daju paralen a masticku. A o tehotenstve vedia makoveaj tak 😠 😀

tinka881
autor
19. máj 2016

@zuzka2208 preco si sa zacala kontrolovat?kazde telo je ine a kludne si mohla mat posunutu ovu.nestresuj.mna raz nebolia a druhy den ani lezat nemozem ako palia.vsetko bude v poriadku,neboj.

ajana1
19. máj 2016

@tinka881 jooooj tu tak nefunguje ako na Slovensku. Aj ked chces ist na pohotovost Tak si najskor zavolas a daju ti termin kedy mas prist. Tu sa pomaly ani nestava ze len tak prides do nemocnice.

petulik1991
19. máj 2016

@tinka881 Co si..tu beru tehotenstvo velmi naturalne, ako hipiesaci. Co sa ma stat sa stane..koli spineniu tu tragediu nerobia, max urobia ten ultrazvuk. Zajtra tam zavolam, opytam sa pekne, ci by ma ozaj nemohla kuknut

ajana1
19. máj 2016

@petulik1991 Tak to mas blbe ze mas zleho huisika. Tiez som ich uz par vymenila. Skus jej uz dnes zavolat aby mala miesto na zajtra ze tam hned rano zajdete.

tinka881
autor
19. máj 2016

@ajana1 fuuuha,a to som si myslela,ze my mame najhorsie zdravotnictvo.

petulik1991
19. máj 2016

@ajana1 Debili su tu..niekedy mam na ten system riadne nervy. Clovek aby sa doprosoval k lekarovi, ked ma problemy

ajana1
19. máj 2016

@tinka881 zas ono to take zle nie je pretoze zas ked prides tak ta vezmu skoro hned a nemusis hodiny cakat v cakarni. A zvlast tam nepridu ludia s blbostami ale iba ak ich fakt nieco trapi. Ono kazdy system ma svoje pre a proti. Pre mna to bol zo zaciatku tiez sok ale zvykla som si. Mozno ak kvoli tomu nestresujem kvoli kazdej blbosti 😄

petulik1991
19. máj 2016

@ajana1 Praveze my mozeme prist az vecer vies, priatel ide na dolezity meeting a nemoze to odlozit 😒Ja som taka, ze pokial nie je najhorsie, tak nevyvolavam..Nemam na to nervy

petulik1991
19. máj 2016

@tinka881 Ja vzdy hovorim, ze na sk uz by som mala diagnozu a aj liecbu. Tu za ten cas umieram v posteli a cakam na afspraak (Kontrolu)

zuzka2208
19. máj 2016

@tinka881 no lebo chodim na MK a citam to tu 😀 ale stale som bola ok 🙂 len dnes od rana si hovorim ze tie moje cicky ma nejak moc nebolia len tak na bokoch ako svalovica 😕 tak ze urobim test ved ked po 4 dnovom meskani bol 2-3 tak po 12 dnovom bude uz 3 + no a nie je 🙄

ajana1
19. máj 2016

@petulik1991 v niektorych veciach je to na hovno to suhlasim zvlast preventivna starostlivost ake ked mas fakt problem tak sa dostanes ku super odbornikom a nemusis cakat sto rokov na vysetrenie. Napriklad ku endokrinologovi sa dostanes behom tyzdna dvoch ak je tam podozrenie.