@tinka881 Nie..tu ma nezoberu skor, ako v 8tt. Idem na utz buduci tyzden piatok, dovtedy musim vydrzat. V pondelok mame s priatelom stretnutie s doktorom, tam sa nas bude akurat tak pytat na choroby v rodine. Ale skuim mu to spomenut. Mozno dovtedy ma znova zacnu boliet 🙂
Žienky, po dlho snažení, brani Inofolicu sme to v marci vzdali. Vobec sme nad tehu už nepremýšľali, nebavilo ma to každomesačné sklamanie. A dnes som si urobila svoj posledný test čo som mala v skrinke (včera mala dôjsť ms) a zrazu som sa cela roztriasla, keď sa to tam začalo ukazovať.... Budeme mať druhè bábätko ❤❤❤
@zuzanadringus gratulujeeeeem. Len den meska a take kolajnice? to vyzera na dvojicky 🙂
@zuzanadringus Nooo..veruze to na dvojicky vyzera 😆 gratulujem!
@zuzanadringus tak na iba jeden den meskania,je to faakt mega silne.
@tinka881
@petulik1991
@kakatulik dakujeme pekne ☺ dvojicky??? Dufam, ze bolo v teste len veeeela farbiva 😂 manzel by to asi nepredychal ☺ uvidime o 2 tyzdne si to ideme dat potvrdit k doktorke. Posledna ms bola 16.4. tak aby tam uz aj srdiecko krasne blikalo 😊
@tinka881
@petulik1991 no vidíte, baby, všetko môže byť úplne inak, aj keď prsia bolia... to ma jedine držalo nad vodou, že všetko je OK a trt, babo bolo už tri týždne mŕtve a mna prsia boleli este týždeň po kyrete... neupinajte sa na tento chabý ukazovateľ 😉 užívajte si tehu 😘
@zuzanadringus Supeeer kolajničky aj ja chcem už také no veru to vyzerá na dvojky 😀 😀
@petulik1991 Ja uzivam duphaston a od 10 tt ani chyra po bolestivých prsiach. Jednoducho sa ustálila hladina hormónov. Netreba sa príliš sledovať. ;)
@mima177 ale ja som len 6+4tt..
@zuzanadringus 😵 😵 😵
@senselinka Ahoj zlatko... tak užívam tu fytosoju a objednala som si už aj materskú kasicku. Tak som zvedavá, či sa konečne stane zázrak. Vy už skúsite?
Je tu niekto z KE, kto má chuť sa so mnou dnes večer stretnúť? Som na služobke a som hladná 😀.
@tinka881 A ja snad vas potesim ten dalsi piatok 🙂 Je mi strasne zle dnes, uz som vracala 3x, neviem co zjest. Nic mi nechuti :(

@petulik1991 aj ja som pri tehu vedela,kedy bolo zle,ked ma prestali boliet.Ale nemysli na to najhorsie.Nemozes ist skor na kontrolu,aby si bola kludna?