@ajana1 Mala som v lete perioralnu dermatitidu a silne depky koli tomu, strasne som sa hambila chodit von. Stale sa mi to zhorsovalo a velmi ma to bolelo. Plakavala som na kazdom afspraaku, ze nech ma uz konecne poslu ku dermatologovi a on mi hajzel vzdy dal nejake masticky s kortikoidmi. Nakoniec dermatologicka mi potvrdila, ze cele mi to sposobila ich neadekvatna liecba a musela som uzivat 6 tyzdnov silne antibiotika
@petulik1991 skus si dat aspon magnezium to by mohlo pomoct a dufam ze to nic vazne nie je
@ajana1 No praveze ja tu skusenost zlu mam..ze som musela cakat sto rokov na vysetrenie. Mala som aj bakterialnu vaginozu skrz nich, ze mi nedali liecbu..ze to je normalne to prejde. No skoro rok som to mala. Az nakoniec to odislo s tou liecbou na perioralnu dermatitidu
@petulik1991 inak ja som mala tiez brutalnu rosaceu minuly rok v lete ale hned mi dal antibiotika. Sice by som ich mala may dlhodobo ale nakolko sme sa uz snazili o babo nechcela som ich brat dlhsie ako potrebne
@ajana1 no bola som..mala som akutny zapal oblicky a 15 minut mi trieskal po chrbte ze ved to su vetry. Neschopna sestricka nevedela ani skontorlovat moc, ze vraj ziadne bielkoviny v nom nie su. Ale nastastie ma poslal do nemocky na urologiu a tam ultrazvukom zistil zvacsenu oblivku a uz si ma chceli nechavat tam
@ajana1 No mne nedal..dal mi tisic roznych masticiek kazdym afspraakom. 3x som tam bola s placom a na 4x sa mi podarilo urobit afspraak u zenskej doktorky, tak ta sa zlutovala. Ale tyzden apol som cakala na afspraak u dermatologa. Za ten cas som vyzerala hrozne..naozaj hrozne
@ajana1 Idem si dat to magnezko, dakujem za radu 🙂
@petulik1991 hladaj ineho doktora lebo tento je fakt nemozny. Ja som mala predtym tiez uplny trubku doktorku a ked som otehotnela pri predstave ze budem k nej chodit aj s malym sa mi vlasy dupkom stavali preto som hned menila.
@petulik1991 to ti verim. Ja som bola uplne spuchnuta a cela tvar ma bolela. Sice ju este nemam na 100 percent ale aspon mozem vyjst normalne z domu len si vzdy musim dat krem na opalovanie
bABULKY TAK V PIATOK SOM PRISLA O BABENKO TO SOM UZ TU PISALA.
UZ MI JE TROSKU LEPSIE. KED VAS TU TAK CITAM JE MI DOST SMUTNO AKO SOM SA AJ JA MOHLA TESIT ....
@kotatko1232 😱😢 coze? preco? co sa stalo? boze to mi je velmi luto 😥
@zuzka2208 potratila som .v noci som zacala siiiilno krvacat ☹
@kotatko1232 je mi to velmi luto.tiez som si tym uz raz presla.v kt.tt si bola?
@tinka881 hmm ☹ 8tt
@kotatko1232 v lete si teraz oddychnes a po lete sup znova na to.chce to len cas.hlavne pi vela alchemilkoveho caju
@kotatko1232 😒😪 smutne a velmi nespravodlive 😢
@tinka881 no moj MM uz nechce..jemu staci jedno babo...
@zuzka2208 tak tak nespravodlive
@zuzka2208 nekontroluj si prsia.nie je pravidlom,ze musia bolet.my zeny sme strasne stresmenky 🙂po mojej prvej kontrole nebol vidiet vak a baby na MK pisali,ze to byde mm a videli najhorsi scenar,dosla som o dva dni a gest.vak uz bol vidiet.netreba vsetkemu verit.musela som si dat pauzu od MK.
@petulik1991 kolko dpo ti digi ukazal 3+ ? ja som dnes 24dpo a test 2-3 a to iste mi ukazoval ked som bola 17dpo 😱
@kudusko vazne ??? Myslite ??? 😋😋😋 ak je to tak tak som stastna ako blcha 😍😍😍😍 ale nechcem sa predcasne tesit🙂 skusame od noveho rohu . minuli mesiac mi zacali krami 16 steho tak ze idem si spravit test reku len tak a ked som tam videla ten naznak ciarky tak zimomriavky a krasny pocit vo mne ale vravim bojim sa aby som sa este predcasne netesila. O kolko dni myslite ze mam skusit ci bude silnejsia ciarka? 🙂

@petulik1991 bola si niekedy na Slovensku na pohotovosti? Ja som bola raz a stacilo a dufam ze nikdy viac. Pat hodin v cakarni a potom nevrly doktor no dakujem pekne.