@zuzka2208 No na 21dpo som mala este 2-3, tak som urobila o dva dni na 23dpo a uz som mala 3+. Ale to este nic neznamena...
@petulik1991 dakujem 🙂 takze myslite ze som ? 😍 ja si stale hovorim ze mozno len test blbne alebo som ho nechala dlhsie namoceny alebo nieco ale dufam ze Oli bude mat surodenca 😍😍
O 2-3 dni urobim druhy 🙂
Ak to dovtedy vydrzim 😂😂😂
@zuzuk22 Musis, inac mozes byt znovu sklamana 🙂 Ak to tam nebude, tak chod na Hcg odbery..
@zuzuk22 Je to krasny ruzovy silny dusik 🙂 Ziadny kanalik ani vada..je to zvysene hCG, vize implantovane vajko 🙂
Dakujem vam 🙂))) ked urobim dalsi dam vediet 🙂)))
Ale strasne sa tesiiiim🙂)))
@mia295 ja už cakam ms,uz by mala každú chvíľu doraziť,prexvcerom testik biely a dnes som 15 dpo,tak už je to na "spadnutie" 😞 ale som nejak úplne v pohodicke tentokrat,od ďalšieho cyklu zacnem z mať kašičkou,tak jej budem verit 😃😃 😃 a verim aj v to,ze zachvilu sem pridám test s dvomi //
Baby neviete mi poradiť, kedy najskôr po oplodnení zistí doktor z krvi že je žena tehotná? a ako dlho trvá výsledok z odboru? diky
@leticia22 Naco sa ponahlat tak..pockaj na 10dpo a urob si desiatkovy test
petulik nie je to kvoli ponahlaniu sa, ale idem na neodkladne vyšetrenie na magnetisku rezonanciu a tam nesmiem byť tehotna. Dávali sme si preto tento mesiac pozor, len raz na to drahy zabudol, tak sa bojím, lebo to byva ten zakon schvalnosti že dlhe mesiace sa snažíš a ked dúfaš že nie, tak bum... preto to chcem vedieť ☹
ach jaj, no neviem čo robiť teda.
Baby, musim sa spytat lebo mi to neda a neviem prstat nad tym rozmyslat...som 12 DPO a o 2 dni cakam ms, meriam si teplotu a dnes mi vysla celkom vysoko na 37,1, myslela som, ze to moze byt horucka, lebo ma boli ucho, asi som chytila nejaky zapal a v noci som dobre nespala. Ale dnes ma cely den boli podbrusko, ako keby palenie, inak nemam ziadne priznaky. Neviem, co si o tom mam mysliet, myslite, ze by? alebo sa len magorim? 🙂
@leelloo My ti to tu nepovieme 🙂 Urob si test, ten ti povie 😀
@martinaj @petulik1991 uz som vypila tak 3 litre vody, takze neviem, ci by som si zbytocne nevyrobila sklamanie tym testom 🙂 asi to este skusim vydrzat. Len neviem, ci to palenie moze byt priznak.
@leelloo Urob si ho zajtra rano z prveho mocu 🙂

@zuzuk22 Kazdy den tmavsia a tmavsia. Kukni moj album 🙂