@kotatko1232 moja ja som bola v 10tt a embryo vyzeralo na 8tt že sa zastavil vývoj ☹ išla som na prvu poradňu tešila sa na foto drobca a nakoniec som dostala najhoršiu správu života začala som krvácať u gynekológa na záchode a potom ma pozrel žiadny pohyb srdiečko nebilo ☹ a nasledujúci deň čistenie pod narkozou kyret teda ☹ cize ešte deň aj noc bolo vo mne ale mŕtve bol to hrozný psychicky pocit aj fyzicky mala som bolesti a bolo mi na zvracanie ☹ teraz som už mesiac po a už bola aj mrcha. Berem rakytnikovy olej a už aj gynex dúfam že pomôžu ma dat do poriadku a verím aj nám ostatným že to zvládneme i ked strach do budúcna už tam je
@petulik1991 tak ako ti je dnes? Dufam ze to spinenie uz preslo a este stale mas vylozene nohy na stole
@ajana1 Zatial spinenie je take minimalne, mozno len pozostatky zo vcera. Iba taky bezovy vytok, odvcera ale zbledol 🙂 Papam magnezko a utros, v pondelok mam s priatelom stretko s porodnickou ohladom rodinnej anamnezy. Opytam sa jej na to spinenie 🙂
@petulik1991 a nechces este dnes zbehnut ku verlos? tak budem drzat palce aby vam to dobre dopadlo
@nera123 lebo mam snim dieta a inak on je super chlap len to je smutne ze nechce to dieta ☹

@kotatko1232 a prečo si stále s ním?