@petulik1991 strasne sa s tebou tesim.takze uz musime byt len v klude a vychutnavat si tehumTak ty si necely tyzden predomnou.Asi som mala neskor uhniezdenie.Kolko mm ma fazulka?mas brat aj nadalej duphaston?
@tinka881 K tomu sa nevyjadrila, ci ho mam brat ci nie. Oni to tu nepredpisuju, tak nevedela. Ale znamy mi vravel, ze ho mam brat minimalne do akcie srdiecka. Takze doberiem uz krabicku a koncim 🙂 Janko Hrasko meria 0,98cm a tvoj?
@petulik1991 tesim sa ze je vsetko v poriadku 👏😉
@tinka881
@petulik1991
Duphaston sa berie na podporu funkcie zlteho telieska cize cca do 12tt. Potom sa uz vytvara placenta plis minus a brat ho netreba.
Drzim palce do zdarneho konca kocky 😀
@dejna20 ano to viem, len ja beriem utros 🙂 Gyndos vravel (znamy), ze staci do akcie srdiecka u mna. Este sa rozhodnem, dokedy 🙂
@petulik1991 nadhera!!!vela zdravia vam obom
@kukurica77 kujeme 🙂
Tak dnes vecer som kupila dalsie dva testy a jeden digitalny🙂 som zvedava co ukaze som cela v napeti 🙂 dufam ze to bude dobra sprava a budu dva pruzky kedze vcera bol druhy ale slabucky🙂 a minuli mesoac sa mi krami zacali 16 steho a dnes je 20 a este nedosli🙂
@petulik1991
@tinka881 dievčatá gratulujem a prajem veľa zdravíčka. Držte sa 😉
No pekne sa to rozbieha s// drzim palce nech to takto pokracuje.
@petulik1991 super gratulujem 🙂))
@senselinka pana 5x to by som sa asi zrutilaaaa..verim tomu ze sa ti to uz podarii
@petulik1991 no vidis verila som ti!!!!! tak sa o to srdiecko malinke pekne staraj 🙂
@kotatko1232 co uz, je/bolo to ťažké, ale sú na tom ženy aj oveľa horšie... je asi ozaj pravda, že kazdou skúškou, ťažkou skúsenosťou, sa stáva človek silnejší, odolnejší.... nie necitlivý, to vôbec, len sa snažím viac pozerať dopredu a s odstupom som každý potrat vnímala ako posun vpred, lebo ma priblizoval k mojej milovanej dcérke. Ten posledný potrat bol nečakaný, ale asi ešte nebol správny čas, aby babatko prišlo a viem, že čoskoro príde naspäť 😉
@zuzuk22 peknéé super gratulujemmm
@senselinka verim ze coskoro pride a dotiahnete to do uspesneho konca,kazda strata boli,ale posilni a myslim si,ze potom sa stane clovek citlivejsi a hlavne neriesi nepodstatne veci,mas velke stastie,ze mas svoje krasne dievcatko a kopec zien tuzi mat aspon to jedno svoje,verim ze to coskoro pride velmi prajem vsetkym aby to bolo ok.A tesim sa z kazdej pribudajucej tehulky,lebo co moze byt krajsie.
@butterfly333 dakujem 🙂))
@patris11 presne tak 😘
@zuzuk22 krasne!!! Gratulujem 😉
@kukurica77 dakujemmmm 🙂
Inak baby poviem Vám je to pravda 🙂 od noveho roku sme sa zacali snažiť o druhe Bábo 🙂 a kazdy mesiac som na to skoro stale myslela ked sme sa milovali ze ci uz teraz otehotniem ... A asi pred mesiacom som to vypustila uz z hlavy a bum som tehotna 🙂)))
@zuzuk22 To si otehotnela velmi rychlo 🙂
@petulik1991 no celkom ano 🙂 dufam ze bude vsetko ok 🙂 k dr pojdem asi až o nejake 2 -3 týždne 🙂 ale ked to porovnám s prvým tehu bolo to dlho 🙂 lebo Oli sa nám podaril hned na prvy sup ako sme sa rozhodli isť skúšať ci sa zadari 🙂)
@zuzuk22 Aj tak to bolo super 🙂 Ano, objednaj sa tak o 2-3tyzdne po vynechani ms. Ja som bola vcera na 7+0tt prvy krat na utz a nadhera ❤
@zuzuk22 to sa da ako vypustit z hlavy?? My sa snažime skoro dva roky nato sa neda nemysliet
@butterfly333 ono to nikdy asi nevypustis z hlavy uplne ale da sa to ja som tiez teraz nemyslela ze by to vyslo aj ked som sledovala ovulku ale v hlave som uz mala ine veci 😀

@mia295 potom nam napis,aka bola reakcia.budem tu az v nedelu,lebo ideme na chatu,tak som zvedava na reakciu muza🙂