@zuzka2208 tak ako nemyslim uplne stale na to chodim do prace riešim seba v praci a tak. No zabudnut sa na to nedá
@kukurica77 Haha to poznam tie kazdomesacne priznaky :D
Joj baby pomoc..mne je niekolko dni tak strasne zle. Ja len vraciam, ledva udrzim v sebe vodu. Z hocicoho tuhsieho mam kyselinu a ked som hladna, tak vraciam zlc. To je neuveritelne, ako taky mali centimetrovy hadik vie potrapit...
@petulik1991 no poznam pri prvom tehu som na zaciarku 3 mesiace len vraacala uz aj z vody...najprv som schudla 6 kg a az potom to prestalo konecne a zacala som pomalicky priberat
Ja som bola v takom istom stave, ale len tak mesiac a pol, dala som dole 4 kg a potom sa to už len zlepšovalo. Tak držím palce.
Ja som dala dole uz 3kg 😅 A to som 7+2tt
Inak som zjedla teraz na ranajky lion tycinku, bolo to za niekolko dni prva vec, ktoru som zjedla bez problemov. Asi preto, ze to bolo sladke a inu chut som necitila 😀 Zatila som dnes vracala len raz hahaha
@martinaj držim palce
@butterfly333 dakujem 😊 snad a potom ty koncom tyzdna 😉
@martinaj vyzera to dobre...nechcem zakríknuť,len pevne verím,ze budu //
@petulik1991 toto si velmi dobre pamätám pred cca 8 rokmi 😜...chvíľu to bolo velmi ale velmi tažké ake potom okolo 4 mesiaca mi
Uz bolo fajn😄 neboj,ono to prejde a potom sa budes len tešiť z rastúceho bruška
@kukurica77 Dnes mi je chvalabohu lepsie. Uz som jedla aj vyvar 🙂 Musim sa vzchopit, bo chceme ist do Ikei
@petulik1991 fajn,tesim sa,ze je uz lepšie.uzi si Ikeu 😘
@kukurica77 Ikeu milujem, dokazem tam stravit hodiny 😀
@martinaj no vieš že ja take grafy mám každý mesiac a nič z toho snád sa raz dočkám aj ja. 😉
@butterfly333 tak toto je moj prvy s ovu, takze tiez z toho mozno nic nebude... ale duuuufam 😊 nervy mam strasne, vsetko ma vytaca 😂 ale fakt extrem
@martinaj držím moooc palce ?ja už nemeriam bt kedže vstavam skoro do prace a ani sa miuž nechce,ovu viem kedy bola už sa len modlit aby sa raz zadarilo.
@martinaj testovala si ?
@veronika1603 ano ☺️ prvá fotka je ladymax o 2hej v noci a druha je one step teraz. Naživo je to krajšie 😍 snad bude silnieť a bublinka bude zdrava ☺️

@butterfly333 neviem proste som si povedala ze nebudem to riesit bude bude nebude nebude 🙂 a je to tu 🙂