Do mája 2016 budeme tehuľky
@zuzka2208 tak ako nemyslim uplne stale na to chodim do prace riešim seba v praci a tak. No zabudnut sa na to nedá
Joj baby pomoc..mne je niekolko dni tak strasne zle. Ja len vraciam, ledva udrzim v sebe vodu. Z hocicoho tuhsieho mam kyselinu a ked som hladna, tak vraciam zlc. To je neuveritelne, ako taky mali centimetrovy hadik vie potrapit...
@petulik1991 no poznam pri prvom tehu som na zaciarku 3 mesiace len vraacala uz aj z vody...najprv som schudla 6 kg a az potom to prestalo konecne a zacala som pomalicky priberat
Ja som bola v takom istom stave, ale len tak mesiac a pol, dala som dole 4 kg a potom sa to už len zlepšovalo. Tak držím palce.
Inak som zjedla teraz na ranajky lion tycinku, bolo to za niekolko dni prva vec, ktoru som zjedla bez problemov. Asi preto, ze to bolo sladke a inu chut som necitila 😀 Zatila som dnes vracala len raz hahaha
@petulik1991 toto si velmi dobre pamätám pred cca 8 rokmi 😜...chvíľu to bolo velmi ale velmi tažké ake potom okolo 4 mesiaca mi
Uz bolo fajn😄 neboj,ono to prejde a potom sa budes len tešiť z rastúceho bruška
@kukurica77 Dnes mi je chvalabohu lepsie. Uz som jedla aj vyvar 🙂 Musim sa vzchopit, bo chceme ist do Ikei
@martinaj no vieš že ja take grafy mám každý mesiac a nič z toho snád sa raz dočkám aj ja. 😉
@butterfly333 tak toto je moj prvy s ovu, takze tiez z toho mozno nic nebude... ale duuuufam 😊 nervy mam strasne, vsetko ma vytaca 😂 ale fakt extrem
@martinaj držím moooc palce ?ja už nemeriam bt kedže vstavam skoro do prace a ani sa miuž nechce,ovu viem kedy bola už sa len modlit aby sa raz zadarilo.
@veronika1603 ano ☺️ prvá fotka je ladymax o 2hej v noci a druha je one step teraz. Naživo je to krajšie 😍 snad bude silnieť a bublinka bude zdrava ☺️

@butterfly333 neviem proste som si povedala ze nebudem to riesit bude bude nebude nebude 🙂 a je to tu 🙂