icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
24. máj 2016

@kakatulik ved to už aj mna to prestava bavit čaje vitaminy doberiem to a kašlem nato nekupujem nič.Veru už aj ten sex mi príde tak nasilu no čo už 😒
@zuzka2208 jauž nečakám nič bud sa zadarí alebo nie,kašlem už na to,v praci dostanem vypoved zozdr dovodov teda dufam a budem si užívat leto a hotovo.
@ajana1

ajana1
24. máj 2016

@butterfly333 to chce babsku jazdu (aspon take 2-3 dni) aby si na ine myslienky prisla a hlavne aby si si aj od partnera oddychla ;) To si potom aj ten sex vychutnas.

kakatulik
24. máj 2016

@ajana1 aj ja mam na tieto zalezitosti vyhradenu jednu skrinku.Ked vidim niekde zlavu,tak to kupim a potom zabuden a pri pripadnom upratovani najdem.
Co sa chyb tyka,tak to sa uz radsej neospravedlnujem,lebo by som sa cosi napisala.....🙂

butterfly333
24. máj 2016

@ajana1 ved to len keby som mala kamošku nemám 😢

kakatulik
24. máj 2016

@ajana1 dobry napad🙂 s tou babskou jazdou.

kakatulik
24. máj 2016

@butterfly333 ja si tiez hovorim,ze doberiem a uz nic nekupujem,ale potom zanem rozmyslat.....taaak kys.listovu nevyhodim urcite,lebo keby sa nahodou zadarilo...s alchemilkou mam teraz pauzu,ale beriem este gynex,tu VMK tiez treba dobrat,lebo je ucinna aj na ine zdravotne zaklezitosti.....dalej vitamin E tiez dolezity a na sliznicu a nervovu sustavu....a uz zas nic nevyhodim...no ved snad ma to jedneho dna prestane uz bavit.🙂

ajana1
24. máj 2016

@butterfly333 och ved je tu tolko bab co maju rovnaky problem a myslim ze kazdej jednej z nas by to prospelo 🙂 kebyze byvam blizsie urcite by som zariadila nejaku tu chatu s otvorenou pozvankou 🙂

ajana1
24. máj 2016

@kakatulik vies co na taketo spontanne nakupy pomaha? Urobit si poriadny poriadok doma. Ja som mala tak pred troma mesiacmi maniu a vyhadzala som z domu vsetko co sa nepouziva alebo je zastarale. Len zo svojej skrine som vyhodila asi 15 plnych vriec a zazrakom uz ma aj to nakupovanie preslo 🙂

butterfly333
24. máj 2016

@kakatulik a pozerala sa kolko moooc vitanínov obsahuje vmk?? Vela. No kys aj ja beriem už dlllllho a vit E. No nech sa už zadarí lebo ma to už nebaví

kakatulik
24. máj 2016

@ajana1 tak toto by som aj ja potrebovala.Pri vymene zimnych veci za jarne som ale vyhodila asi 4ks🙂
Ale budem musiet viac,lebo uz nemam miesto.Niektore saty mi visia na vesiaku ktory pouzivam ked zehlim....je to fakt vazna vec.Mam nervy,ale tak si hovori,ze aspom budem mat co nosit ked budem na materskej a nebudem mat taky prijem aby som handry nakupovala.....🙂

kakatulik
24. máj 2016

@butterfly333 tak ano,´VMK je hotova vitaminova bomba!!! Ved pri niektorých uz mam poznamku ze dobrat a viac nekupovat.🙂

ajana1
24. máj 2016

@kakatulik mne velmi pomohla tato knizka: Kúzelné upratovanie (Japonské umenie, ako zbaviť dom neporiadku a nájsť životnú harmóniu), samozrejme ze netreba ist az do takeho extremu ale mne pomohla sa zbavit vela veci a tym si vycistit mysel. Je az neuveritelne kolko veci jeden nahromazdi a skladuje.

kakatulik
24. máj 2016

@ajana1 tak je fakt....na to pridem vzdy hlavne pri stahovani a vtedy to zazracne aj vyhodim🙂

ajana1
24. máj 2016

@kakatulik tak mne tato knizka teda dost pomohla aj ked zial som este project nedokoncila. Este stale musim pretriedit par kategorii ale aj k tym pride 🙂 Ale hlavne mam konecne miesto v satniku a iba veci co mam fakt rada a rada ich aj nosim a tym padom mam aj viac sebavedomia 🙂

veronika1603
24. máj 2016

@butterfly333 mojo a ty si dnes kolko dpo?ved uz za par dni mozes testovat nie?a vsetko prebehlo ako malo tak mas sancu nezufaj

butterfly333
24. máj 2016

@veronika1603 neviem presne 6-7dpo asi. No uvidime čo bude. Chcem verit že sa podarí ale nejak mi to nejde.

ajana1
24. máj 2016

@butterfly333 ja by som skor povedala ze netestuj pokial fakt nemeska. Aspon predides pripadnemu sklamaniu. A odkial vlastne si?

senselinka
24. máj 2016

@butterfly333 zlatik, este som tu ja, ja sa ani snazit nemozem 😝

butterfly333
24. máj 2016

@ajana1 ja som zvykla netestovat vobec pokial som si nie ista že by som mohla byt tehu. Naposledy ma tu baby nahovorili ale už nie. Som z Leopoldova

butterfly333
24. máj 2016

@senselinka ano mojko viem no ten čas strasne letí rychlo čoskoro sa budete moc aj vy snažit. No mna to už prestava bavit.

butterfly333
24. máj 2016

@martinaj moja ty si tiež tento cyklus brala inofolic že od ktoreho dc do ktoreho dc?

martinaj
24. máj 2016

@butterfly333 ano moja, od prvého Dc do 15dc a 14dc bola ovu. Potom uz len prenatal. A s inofolicom som brala este vit.e 400mg

denidi
24. máj 2016

@butterfly333
@kakatulik
@ajana1 baby este som tu aj ja a to teda tiez dlhodoba snazilka,ja som tent cyklus vyselektovala z mojej hory vitaminov a davam len mat kasicku,vit E,k listovu a omega 3...uz som sa najedla dost kadecoho a nic,tak skusim striedmejsie a uvidime 😉

tinka881
autor
24. máj 2016

Baby,strasne blbu otazku mam.Moj gyn ma este dva tyzdne dovolenku a nemam sa koho opytat.Na zaciatlu tehu 7tt mozem mat v poho sex vratane orgazmu?raz som dosla o babo,sa v 9tt prestalo vyvijat,tak sa teraz bojim,ale zaroven mam chut🙂sorry,za taku otazku

butterfly333
24. máj 2016

@martinaj ja som ho tiež brala od 1dc do 10dc viac som nemala a ovu test pozit uż na 13dc čo minuly cyklus som mala na 21dc. No potom od 13dc som brala matersku kašičku a berem ju do dnes a ten vit E beriem pravidelne každy den už niekolko mesiacov. A chcem sa spytat ako dlho sa ma inofolic uzivat od 1dc a v kuse či po ovu pauza?? Chcem si ho ešte kupit mam taku kartu na body do lekarne a musim ju vyčerpat.

martinaj
24. máj 2016

@butterfly333 po ovu je zbytočný, potom staci iba kys.listova

butterfly333
24. máj 2016

@tinka881 no sex pokial nemaš komplikacie moze byt no orgazmus by som radšej vynechala tam tie stahy maternice mne tak gyn povedal ze aj orgazmus može sposobit potrat.kedze som prisla 4x o babo tak umna v tehu zakaz aj orgazmus.

tinka881
autor
24. máj 2016

@butterfly333 dakujem za info 🙂tiez sa bojim

veronika1603
24. máj 2016

@tinka881 v pohode mozes sex samozrejme ze taky jemny nie nejake narazy a pod.my tiez mavame a v pohode.ked dlhsie nie tak sa mi o tom j sniva.aj ja som si zo zaciatku davala pozor ze nedame ani sex ale to sa neda.a normalka aj orgazmus aj vsetko moze byt.nemusis sa nicoho bat.babatku to len prospieva.

veronika1603
24. máj 2016

@veronika1603 my sme aj pri prvom sexovali a vtedy dost casto a nic sa nestalo.pokial ozaj nemas nijake problemy tak v pohode