@senselinka fu to som rada že nie som sama s takou čudnosťou 😀 😀 ďakujem ti 😀 mňa tak mamča odhalila teraz bo jej to bolo dviné 🙂
@simonezet ja som mala anembryomolu a ja som nemala žiadne tehu príznaky čo mi bolo divné iba brucho nafuknuté a v 7tt tam nič nebolo,to bolo pred rokom.
@butterfly333 ďakujem za odpoveď. Ja idem k lekárovi zajtra. Uz som na prasky. Ja mam priznaky vsetky okrem vracania. A ziadne špinenie ani krv. V podstate sa cítim veľmi dobre
@simonezet neboj všetko bude v poriadku hlavne klud a nestresuj sa ver že bude všetko v poriadku. Držím mooc palce.
Ahojte žienky na obed som bola neplánovane na gynde môj výtok sa zmenil na slabo ružový tak som sa išla dať pozriet mimi je v poriadku zodpovedá ms sme 5+5 akurát tam dr objavil milimetrový hematóm za vakom tak mam ležať a v stredu mam prísť na kontrolu a bilo už aj srdiečko a ešte mi oznámil že nakoľko budem mať v čase pôrodu 35 čaká ma amnio alebo vyšetrenie krvi za 350€
@butterfly333 ani prsia ta neboleli nic?
@zuzka2208 nie vobec nič mi nebolo co vždy pri každom tehu hned od začiatku som vracala .
@hopko amnio vobec nemusis podstupit, podpises, že odmietas a mas... vyšetrenie z krvi je dobrovolne
@butterfly333 no ved uvidim o 2 tyzdne 😕 musim to vydrzat 😠 ja tiez nevraciam ani mi nie je zle ale prsia ma bolia dost aj podbrusko tak ako keby sa mi maternica roztahovala ale inak som ok. Uvidim ako to vsetko dopadne , ale stresovat sa mi uz nechce tak skusim pozitivne a trpezlivo 😉
@martinaj Wow,velmi ti to zelam!!! Urcite to dopadne dobre,nic neboj!tesim sa s tebou 😉
@martinaj waaau super moja tak moooc držím palce. Už vidim že všetky budu tehu len ja nie.
@butterfly333 nezufaj, este stale som tu aj a @kakatulik ale my to uz tento mesiac dame 🙂 ved ked uz aj tu hnusotu MK papame tak sa to proste musi podarit. Inu moznost ani nepripustam ;)
@ajana1 máš pravdu no po dvoch rokoch snaženia ma to už prestáva bavit 😒 😒
@butterfly333 inak aj ja mam taku maensiu krizu.Nie co sa snazenia tyka,lebo to netrva az tak dlho,ale co sta sa tych vsetkych cajov a doplnkov a vitaminov....si hovorim ...do kelu...
@butterfly333 @kakatulik tak to je dobre znamenie ked vas to uz prestava bavit 😊 ja som mala to iste 🤗 uz to pride baby 🙏
@butterfly333 to ti verim. Ja som chvilami tiez z toho na nervy a este k tomu ma aj moja lekarka v pondelok nasrala ale aspon idem na krv. Esteze sa dovolenka na Slovensko blizi aspon na chvilku vypnut. Mozno by vam tiez prospela nejaka chata alebo oddych.

Toto ziaden chlap nikdy nepochopi co take tehotenske hormony narobia so zenskym telom🙂