icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kakatulik
23. máj 2016

Toto ziaden chlap nikdy nepochopi co take tehotenske hormony narobia so zenskym telom🙂

mia295
23. máj 2016

@senselinka fu to som rada že nie som sama s takou čudnosťou 😀 😀 ďakujem ti 😀 mňa tak mamča odhalila teraz bo jej to bolo dviné 🙂

butterfly333
23. máj 2016

@simonezet ja som mala anembryomolu a ja som nemala žiadne tehu príznaky čo mi bolo divné iba brucho nafuknuté a v 7tt tam nič nebolo,to bolo pred rokom.

simonezet
23. máj 2016

@butterfly333 ďakujem za odpoveď. Ja idem k lekárovi zajtra. Uz som na prasky. Ja mam priznaky vsetky okrem vracania. A ziadne špinenie ani krv. V podstate sa cítim veľmi dobre

butterfly333
23. máj 2016

@simonezet neboj všetko bude v poriadku hlavne klud a nestresuj sa ver že bude všetko v poriadku. Držím mooc palce.

hopko
23. máj 2016

Ahojte žienky na obed som bola neplánovane na gynde môj výtok sa zmenil na slabo ružový tak som sa išla dať pozriet mimi je v poriadku zodpovedá ms sme 5+5 akurát tam dr objavil milimetrový hematóm za vakom tak mam ležať a v stredu mam prísť na kontrolu a bilo už aj srdiečko a ešte mi oznámil že nakoľko budem mať v čase pôrodu 35 čaká ma amnio alebo vyšetrenie krvi za 350€

kakatulik
23. máj 2016

@hopko myslim ze nic z toho nemusis ak nechces.Na amnio by som urcite nesla.

zuzka2208
23. máj 2016

@butterfly333 ani prsia ta neboleli nic?

butterfly333
23. máj 2016

@zuzka2208 nie vobec nič mi nebolo co vždy pri každom tehu hned od začiatku som vracala .

senselinka
23. máj 2016

@hopko amnio vobec nemusis podstupit, podpises, že odmietas a mas... vyšetrenie z krvi je dobrovolne

zuzka2208
23. máj 2016

@butterfly333 no ved uvidim o 2 tyzdne 😕 musim to vydrzat 😠 ja tiez nevraciam ani mi nie je zle ale prsia ma bolia dost aj podbrusko tak ako keby sa mi maternica roztahovala ale inak som ok. Uvidim ako to vsetko dopadne , ale stresovat sa mi uz nechce tak skusim pozitivne a trpezlivo 😉

july_pk
23. máj 2016

@hopko ak by si sa pre amnio rozhodla, tak sa vôbec neboj. Bola som pred dvoma týždňami a nieje to nič strašné. rozhodnutie je každopádne iba na tebe 😉 Drzim palce

martinaj
24. máj 2016

Baby, dnes 11dpo a testik zosilnel 😍☺️

tinka881
autor
24. máj 2016

@martinaj supis,tesim sa a este raz gratulujem

martinaj
24. máj 2016

@tinka881 dakujeeeem, velmi ma to rano potesilo a citim, ze tento krat to bude super 😍

zuzuk22
24. máj 2016

@martinaj gratulujeeeeem super 🙂 len nech silnie 🙂

martinaj
24. máj 2016

@zuzuk22 dakujeeeeeem 😊

kakatulik
24. máj 2016

@martinaj 😍len sa z toho testovania nezblazni. Gratulujem😀😀😀

maryennn1
24. máj 2016

@martinaj super, tak len nech krásne silnie... huráá 🙂

kukurica77
24. máj 2016

@martinaj Wow,velmi ti to zelam!!! Urcite to dopadne dobre,nic neboj!tesim sa s tebou 😉

zuzuk22
24. máj 2016

Tmavneme🙂

kakatulik
24. máj 2016

@zuzuk22 nooo,krasneee🙂

butterfly333
24. máj 2016

@martinaj waaau super moja tak moooc držím palce. Už vidim že všetky budu tehu len ja nie.

ajana1
24. máj 2016

@butterfly333 nezufaj, este stale som tu aj a @kakatulik ale my to uz tento mesiac dame 🙂 ved ked uz aj tu hnusotu MK papame tak sa to proste musi podarit. Inu moznost ani nepripustam ;)

butterfly333
24. máj 2016

@ajana1 máš pravdu no po dvoch rokoch snaženia ma to už prestáva bavit 😒 😒

kakatulik
24. máj 2016

@ajana1 ja ju este nepapam,lebo nojeda este tu v tabletkach(to ta moja setrnost) a priblizne od zaciatku juna zcnem s tou cistou.Uz sa tesim🙂

kakatulik
24. máj 2016

@butterfly333 inak aj ja mam taku maensiu krizu.Nie co sa snazenia tyka,lebo to netrva az tak dlho,ale co sta sa tych vsetkych cajov a doplnkov a vitaminov....si hovorim ...do kelu...

zuzka2208
24. máj 2016

@butterfly333 @kakatulik tak to je dobre znamenie ked vas to uz prestava bavit 😊 ja som mala to iste 🤗 uz to pride baby 🙏

ajana1
24. máj 2016

@butterfly333 to ti verim. Ja som chvilami tiez z toho na nervy a este k tomu ma aj moja lekarka v pondelok nasrala ale aspon idem na krv. Esteze sa dovolenka na Slovensko blizi aspon na chvilku vypnut. Mozno by vam tiez prospela nejaka chata alebo oddych.

ajana1
24. máj 2016

@kakatulik hahaha to poznam tiez mi je veci luto vyhodit. To by si mala vidiet moju skrinku so vsetkymi vitaminmy ktore aj tak zabudam jest 🙂 Inak sa vopred ospravedlnujem za pripadne hrubky ale normalne mi zacina vypadavat gramatika.