@senselinka diky precitam aj na slovenskych forach. Pozeram ze sposobuje anemiu a mozno je to fakt dovod preco som taka unavena a vyzeram uz aj od suchankov. A ja mam teda od vegetariana riadne daleko 🙂
Baby ako to je ked som zamestnaná v lidli a som na materskej od cca 7.11. 2013 a 27.12, som porodila . Cize materská mi konci toho 7.11 alebo 27.12 ? A ked som teraz otehotnela a cca ak vsetko dobre dopadne co dufam pôrod by mal vychádzať niekedy ma február . Ako je to s tym obdobím medzi materskou a druhou materskou ??? A ked som mala pri prvom zvýšenú lebo som mala uz dost odrobene teraz budem mat tiez ci uz nie ??? Dakujem
@zuzuk22 ahoj, ty si už na rodičovskej to je podstatný rozdiel 🙂 s tým že rodičovský príspevok ti patrí za celý mesiac ešte v ktorom zanikne, teda do 31.12.2016, dovtedy si aj vedená v zdravotnej poisťovni že poberáš rodičovský.. potom záleží ako sa dohodneš so zamestnávateľom ale už budeš vysoko tehotná tak by si sa mohla dať na PN a potom materskú.. čo sa týka výšky to už neviem 🙂
@leticia22 Nie, nic nevidim. Iba kanalik 🙂
@petulik1991 ahoj moja.ako sa mi mas?
@leticia22 Ja kukam ako puk, ale stale vidim iba kanalik biely 🙂
@tinka881 Ajoj 🙂 Alee celkom dobre, dnes mi je lepsie, este som nevracala, co je u mna pokrok. Ale akurat mam dnes tlaky v podbrusku, presne aj minuly tyzden v stredu a vo stvrtok som to citila, takze pravidelne kazdy tyzden. V piatok mam utz a odbery. A ty? 🙂
@petulik1991 uz budes mat kontrolu?no vidis ako to rychlo ubehlo 🙂sme na tom rovnako.dnes mi je prvy den lepsie,zatial som neveacala,inak par dni kazdy den.no a tie moje chute,hruuuuza🙂priatel sa len zo mna smeje
@tinka881 Joj, co by som ja dala za chute. Cokolada mi ale velmi chutna ❤😆 Mala som kontrolu aj pred tyzdnom v piatok. Takze teraz v piatok by sme mali vidiet pekny tyzdenny progres. Potom pojdem na dalsi utz v 10-12tt 🙂 A tt mas kedy dalsie echo?
@petulik1991 moj gyn sa vrati z dovolenky,tak ten tyzden,lebo musim ist aj pre recept.uz mam poslednu krabicku duphastonu.dnes som mala v praci mast a na to termix🙂nastastie este chudnem a nepriberam.potom daj vediet a hlavne posli fotecku fazulky
Nič došla som na vyšetrenie a povedala som tam aký mám problém tak mi zrušili vyšetrenie preistotu. Tak budem čakať čo ďalej 🙂
Baby ten inofolik treba brat v kuse cely cyklus či len do ovu
@butterfly333 ja som brala inofolic cely cyklus asi 3 mes.a tak sa zadarilo.
@patris11 ahaa takze v kuse bez prestavky ok dík.
@butterfly333 hej,cely cyklus.predavaju aj partnersky balik.ten sa viac oplati a pomoze to preventivne aj muzovi
@butterfly333 ja som ho brala pol roka vkuse a nik mi nespomínal, žeby sa tak nemohol brať, takže kludne papaj 🙂

@ajana1 teraz sa pýtaš, čo to spôsobuje? 😀
Myslím, že hlavne vegetariánstvo...
Tu máš o vitamíne b12 a na boku sú aj iné vitamíny, tak keď popreklikavas, mozes popozerať viaceré 😉
http://www.kardioklub.biznisweb.sk/o-zivotospra...