@tinka881 Ja som vcera tiez robila bublaninu, na tom som kydla este puding hahaha, takze mam pudinhovu bublaninu. Ale je to dobre 🙂 Mna sa snazi teraz premoct kyselina, no stale bojujem! Keby mi tak nebolo zle stale..och. Ja som minuly tyzden bola v praci iba raz a tento tyzden tiez iba vo stvrtok, ak to zvladnem. To skore ranne vstavanie je najhorsie, vtedy mi je najviac zle a blbe je to, ze ozaj musim vtedy nieco zjest, lebo prvu prestavku mam az 10:30 a to by som dovtedy vygrcala aj pluca 😀 😀
@veronika1603 Preco nemozes na bruchu? Uz vykuka? 🙂 Ja zatial iba ked si pritlacim do podbruska, tak citim. ze to tam je. Teda take plno citim a to plno este ani nie je v tom pravom slovazmysle 😀
@petulik1991 ja tiež nemôžem spať na bruchu a tiež som tak bola zvyknutá.. vadí mi normálne že ležím na ňom neviem prečo, ako rozhodne ho mám už trošku väčšie aj ked by ešte nemalo byť, ale to možno preto že som stále nafúknutá 😀
@veronika1603 presne, ubija ma to naboku.. kup si tehotensky vankus, je to super vec, ale nie gulickovy😄
@mia295 Hm...išla som hneď na PN lebo som pred tým potratila..a aj vaječník ma bolel z tej cysty ale tuším že v 12tt som ju už nemala..aj gyn mi vravela že ona sa po čase sama vstrebe.
@monika1791 ved aj mňa chcel hneď vypísať, ale nemám tu vedúceho je odcestovaný tak som zatiaľ odmietla, ale podľa všetkého spravím najlepšie ked potom ostanem doma.. radšej 🙂 aj tak sa mi chce furt len spať 🙂
@mia295 Ja som bola doma asi do 8tt..potom som šla herečka do roboty a od 13tt som šla zas na PN bo som začala krvácať.
@martinaj
@monika1791 ved som si povedala že si aspoň pred tým oddýchnem 🙂 niečo môžem robiť aj z domu, záleží akos a dohodneme, tak tieto dva týždne ešte hádam vydržím 🙂 tento je okey ked tu nebude ale ked sa vráti to býva šialenstvo zväčša, tak som zvedavá 🙂
@petulik1991 ano bruško uz dost vykuka a ked si lahnem na brucho tak uz mi to vadi.potom sa mi zle dycha aj sa bojim ze ho pritlacim.viem ze nie ale uz to nejde.na zaciatku tehu som zas nemohla lebo ma fest boleli prsa ze vtedy som zas kvoli tomu nemohla ....celkovo sa mi zle spalo az teraz sa to troska utraslo
@veronika1603 😂😂 presne, ja teraz nemozem koli prsiam
@veronika1603 Mna prsia nebolia vobec 😆 absolutne, ani ked ich stlacim. Iba vradavky mam citlivejsie a aj to citim iba v sprche. No moj zaludok si to namiesto tych prs zobral cele na starost 😆😆 A to mas prve tehu?
@veronika1603 ďakujem,...nie ešte som len 11 DPO 🙂...zajtra skúsim znovu ráno 🙂 ms mám dostať až 6.5. 🙂
Mna cecule tiez bolia,este aj autom ked ideme a naskocime na nejaky hrbolec tak to jak keby mi tam dva kamene podskocili :D a strasne aom unavena,uplne som jak v rezime off,aj v praci som uplne neschopna. Dnes uz asi dve hodiny len lezim co ma hlava bolela a nechce aa mi vstat. Vracat nevraciam len mam take nevolnosto,ze byvalo mi uz aj lepsie 🙂 najhprsie je ze mam stale strach ze sa spustia marhy.. baby..ktory tyzden som? Kazda kalkul.mi pise inak. Ms som mala 26.4.
inak ďakujem aj ostatným babenkám za gratulácie,...aj keď ešte je veľmi skoro, zajtra ráno skúsim ešte raz...uvidíme ako to pôjde...dúfam, že to nedostanem toho 6.5. 😉
@petulik1991 nie uz druhe.ale maly bude mat uz coskoro 10 rokov.tak sa tesim ze si to znova uzijem.snad bude zdravunke.idem vo stvrtok na poradnu uz sa neviem dockat
baby ja dnes hlasim asi 1dc 😒
@butterfly333 neeeeeee boze zas a zas...mrcha hnusna...a jak asi???len spinis?
no zatial nie som sa osprchovala a zatial čistá ale do rana určite pride no takto skoro na28dc som nemala asi sa mi upravil aj cyklus po laparke no čo už,Nejak nemám štastie dva roky a stále nič 😒
@veronika1603 tak to preto uz mas brusenko. Sa hovori, ze druhorodicky maju skor 🙂 Uvidim podla seba, ja mam teraz 50kg, takze pripadne brusko bude vidiet hned 🙂 Zatial sa viem iba pekne nafuknut, ale do rana splasne
@petulik1991 ano ano to tak je ze pri druhom tehu skor vybehne.vraj telo si vsetko pamata..a uz vie ako reagovat..ja som mala v prvom tehu tiez 50kg ked som mala 21rokov.teraz mam o 10 viac rokov aj kilov 🙂

@martinaj to iste som mala na zaciatku...uz to preslo a spim dobre len mi vadi ze nemozem na bruchu.ja vzdy len na bruchu som zaspavala.ale musime si zvyknut