@butterfly333 to som si aj ja myslela lebo som zacala spinit skor ako normalne no a nakoniec som spinila 2 dni a potom nic 😉 a tiez som sa citila ze to kazdu chvilu uz pride 🙂 neboj este to nemusi tak byt ako si myslis 🙏
@zuzka2208 jaaaaaj moja keby si tak mala pravdu,no ak sa nezadarí ide sa dalej čo už ine mi neostava a kedy si začala špinit?ja som to tskto nikdy nemala tak skoro na 28dc? no uvidím či sa rozbehne
@zuzka2208 pozerala som ty si mala špinenie 26-27dc,a ake cykli mávaš?ja 31-32,tak neviem žeby ms?
@butterfly333 ja mavam 29 dnove cykly a tiez som si myslela ze sa mi to skratilo a ms bude skor 😕 tak som dala vlozku a neriesila 😀 no a vidis.A uz si zacala spinit?
@zuzka2208 dnes v robote troška tak uvidím čo ma čaká 😉
@veronika1603
@petulik1991
Ja mám inak tiež pocit nejakého čudne väčšieho podbruška..pri prvom som mala síce nafúknuté, ale teraz mám pocit, že je viditeľné aj pre druhých..neviem ho ani stiahnuť a bolí ma..dúfam, že to nedostaneeem..
@nera123 prestaň neprivolavaj.vsetko je jak ma byt...neboj
baby otázka ked som si dnes merala BT odve hod skor mám pripočítat 0,2 stupna či netreba.
@butterfly333 myslim, ze ano 😊
@martinaj myslíš že mám prirátat 0,2?? lebo som dnes neviem bud 15-16DPO a BT 32,2 a ked prirátam +0,2 tak to by som mala 37,4?? taku som nemala ani 37,2 som na taký vysoký Dpo nemala tak neviem.
@butterfly333 podla mna prirataj, aspon tak to tu baby rozoberali, ze kazdou hodinou je tepota o 0,1st vyssia
@butterfly333 a co tak spravit test?😉
@martinaj moja to asi nie ved ja sa tak super cítim ani na ms ani tehu 😉
@butterfly333 aj ja sa dnes citim super 😊 podla mna testni
@martinaj nie počkám čo bude aj ked som neviem presne či 15 alebo 16dpo,na 13dc bol pozit ovu na 14dc už negat tak neviem či už 14dc mám ratat 1dpo alebo od 15dc
@butterfly333 ale no tak testniiiii 🙂 sledujem ťa a vyzerá to veeeeľmi dobre 🙂
@maryennn1 no čo myslíš od kedy mám ratat 1dpo?
@butterfly333 ja by som rátala od 14dc
@butterfly333 nerataj a testuj ;) Podla mna to uz mas. Doteraz vsetkym co som povedala aby testli tak mali dve ciarocky ;) Vies ze ja tiez radsej pockam ako byt sklamana ale to ze si mala jednodnove spinenie a vysoku teplotu tak to je podla mna jasne ako facka.
@maryennn1 tak to by som bola dnes 16dpo a kedže som merala bt o dve hod skor mám prirátat 0,2 stupna tak by som mala 37,4bt,
@ajana1 juuj moja keby si tak mala pravdu no počkám ešte čo bude aspon do piatka no dnes už nemám špinenie tak uvidím.
@butterfly333 ja som si tym tak na 99% ista. Velmi ti prajem aby si v piatok nasla tie vytuzene dve ciarocky.
@ajana1 dakujem ti moja verím že sa to podarí,a ty si ako natom??
@butterfly333 👍🏻👍🏻👍🏻🙏🙏🙏
@butterfly333 inak s tym spinenim je to haluz...budem ti silnooooo drzat palce a verim ze testik bude konecne pozitivny 🙂
@veronika1603 ved to ani po laparke som to špinenie nemala tak neviem dufam že už ms nepríde,tak dnes by som teda mala byt 16DPo vždy som mala LF 14dní,nikdy nie viac no neviem necítim sa vobec tehu,ani na ms.
@butterfly333 nijako. Zajtra idem k lekarovi po vysledky na stitnu ci mam spravne nastavenu davku tak uvidim co mi povedia. Zas ja to zatial tak tragicky nevidim. V juni idem na Slovensko sa trochu odreagovat tak snad to tiez pomoze. A popravde poslednych par dni moj certik bertik zas nechce spavat a v takomto stave si neviem predstavit este lietat za dalsim
@butterfly333 Silvi testni uz to muselo vyjst kedze si mala spinenie a to preslo na 100%si tehu ja som to tak mala 🙂 aj ja budem v nedelu mam termin ms nudem 14 dpo neviem ci vydrzim ale volaco ti poviem vcera na 9 dpo som spinila 3 x ked som sa utrela a odvtedy nic inac baby ktora zvas spinila a potom bola tehu? Brali ste dufik alebo Utros?
@veronika1603
@zuzka2208 a ostatne dik
@martinaj
@petulik1991 ahoj beries prosim ta utros alebo dufik? Diki

@petulik1991
@veronika1603 mne ho vidno uz teraz 😂 aj ked som sama sunka/slanina ale vidno ho