@kudusko ja viem moja že kys.listovu musím ale aj E je potrebne a tak tiež železo zinok a selén.
@butterfly333 zalzi akú máš diagnózu a hlavne gramáž ja to presne neviem lebo keď som bola tehu tak som brala vitamíny pre tehotné a to bolo všetko
@kudusko aj ja niečo take kupim neviem čo bude dobre či femibion alebo niečo ine.
@butterfly333 preto je asi nejlepsie brat femibion, lebo obsahuje vsetky vitaminy a tam je aj KL spracovana tak, ze aj ked mas krvnu dg, tvoje telo ju nevylucuje tak, akoby si uzivala cistu
@butterfly333 mojko,kup si ten femibion,tym pokryjes všetky potrebné vitaminiky pre tehuľky a ty ešte teda asi to železo k tomu
@senselinka čiže odporučaš femion pre tehotne??lebo tolko pripravkov je pre tehotne tak neviem čo kupit.
@butterfly333 z hladiska spracovania KL urcite ano
@butterfly333 aj mne gyn odporucil femibion a predavaju od 1-3mes,4-6mes,7-9mes
@tinka881 tak kupim aj ja 🙂
@butterfly333 @denidi @senselinka inak baby vcera bol super program na BBC o trendoch vo vyzive a rozoberali tam aj multi vitaminove doplnky a prisli na to ze nemaju absolutne ziadnu pridanu hodnotu a telo si z nich nic nevezme. Takze radsej si usetrite peniazky a minte ich na vyvazenu stravu.
ten program sa volal truth about eating healthy eating od Fiona Philips
@butterfly333 jeeeeeeej 👍🏻👍🏻👍🏻😝😉to je supeeeer vidis ja som ti to vravela ze si na rade to je ze uuuuplne bomba nech to vsetky dotiahneme do uspesneho konca 😀 VMK to isti to je cisty zazrak 😆
@kakatulik vies co neberiem ju teraz lebo neviem ci mozem ale bud tyzden idem na endokrinologiu tak sa opytam ze ci sa moze uzivat😊 inak sa citim ok az na to ze cele dni prespim 😴 a niekedy mi je zle od zaludka ale zatial som nevracala 🙏 v pondelok idem k doktorovi tak dufam ze vsetko bude ok 🙏 drz palce 😉
@zuzka2208 Dakujem moja som velmi štastná že sa zadarilo aj nám. 😉 😉 😉 😉
@butterfly333 tak to ti verim 😘 strasne sa tesim 😆😍
@butterfly333 moja aj mas nejake priznaky?
@zuzka2208 neviem tuším nie len podbruško cítim trocha a sem tam pachymi nerobia dobre,ale inak ok.A ty??
@butterfly333 už si volala dr.?
@maryennn1 ano v piatok idem
@butterfly333 budúci piatok? a do vtedy budeš v práci?
@maryennn1 asi ano čakám na výpoved zo zdr.dovodov mali by mi to dat buduci týžden
@butterfly333 no ale ked si tehu,mozu ti aj tak dat vypoved?
@butterfly333 podla mna ta nemozu vyhodit....
@butterfly333 jaj tak potom ano 😊
@butterfly333 ja si myslim,ze vypoved ti nedaju.
@kakatulik ved ja im to nepoviem

@butterfly333
@senselinka to som aku hlupost napisala ja som myslela na to ecko lebo predtym som pisala ze nech zavola dr zebdufik alevo utros plus kys. Listovu takze pardon preklep chcela som napisat ze musis 🙂 sobre ze ai to zbaala dik