@ajana1 mne vyvazena strava nestaci, proste to tak je... ked si zdrava, mozno ano, ale ked mas nejake trombofilne mutacie, fakt je to malo, bohuzial 😔
A zas, keby vitaminove pripravky nemali ziadne ucinky, chlapom by sa po nich tak radikalne nezlepsil spermiogram 😉 a tiez zenam ine problemy...
Ja jem velmi velmi zdravo, bez lepku a laktozy a aj tak krvne testy ukazuju, ze je to malo
@senselinka moja a ty sa mas ako? 😊😙
@senselinka ved viem,len som sa pytala,lebo niekto berie,niekto nie. Tu sa nazory dost rozchadzaju.Ale radsej nie ak by jej to malo uskodit.
Tak vcera som sa stazovala ze ma prestali boliet cecule,tak dnes od rana mi bolo brutal zle. O 4tej vstavam do prace,a asi 15min.som stala na balkone jak mrtvola a predychavala 🙂 cely den brutal bolest hlavy a na obed uz aj prve grckanie za mnou.
@butterfly333 niekde som citala ze kys.listova nad 1000 uz nie je moc vhodna,neviem uz aky clanok to bol a kde. To si kupila v lekarni? Mne tam dali 800,hadam mi postacia aj tie 🙂
@senselinka to beriem ze ked je zdravotny problem. Ja dostavam tiez raz za par rokov tabletky na zvysenie zeleza v krvy ale tie mi davaju na predpis. Ale zas neberies take tie sirokospektralne vitaminy ale zrejme iba tie co ti treba a asi aj v nejakej specialnej forme.
@senselinka neviem pretoze niekde pisu ze sa moze a niekde ze nie , ale ja som ju prestala uzivat 😉 a uzivam len tehu vitaminy 🙂
@butterfly333 ja som velmi unavena mam dni ked ich cele prespim 😱 niekedy mi je zle od zaludka a trochu mdlo ale inak ok 🙂 jaj a neskutocne chute mam hlavne na kysle 😀 vcera vecer som sa zobudila na to ze mam strasnu chut na horcicu 😂 ale na sladke nemam chut vobec 🙂
@kakatulik
@zuzka2208 tu som citala super clanok o tom, kedy a preco nie, dokonca ze velmi skodi ludom s rakovinou, co by clovek automaticky naordinoval ako vseliek 😱
http://www.e-kysuce.sk/index.php/serialy/vcelar...
Inak vramci studia som sa docitala, ze tehotnym sa moze, ale kombinovana s medom, riedena vodou a este jablcnym octom zneutralizovana 😅
@senselinka moja ty máš aj intoleranciu na lepok a laktozu?
@mia295 ano 😂
@martinaj ja sa mam naprd, ale dobre to zvladam 😁😁😁
Zavalila som sa robotou a snazim sa 100x denne si nepovedat, v ktorom tyzdni som uz mohla byt... sem tam to ide, sem tam nie, nechce sa mi uzivat vitaminy, nemam chut na sex, najradsej by som sa vratila do roboty, nech sa citim aspon trochu uzitocna...
Ale vsetko prejde a snad pride aj chut mat druhe babo a riesit veci okolo
@zuzka2208 a vktorom tt si??Ja som prave teraz vstala tak dobre sa mi spalo
@senselinka moja😔.... urcite pride... drz sa, ked budes mat chut, mozme dat kavu 😊
@martinaj v pohode, neberiem to az tak tragicky, ako to vyznelo 😉
Len som unavena z tych neuspechov a z toho, ze nemozem nic viac urobit
@butterfly333 podla menstruacie by som mala byt 7+5tt ale uvidim co povie doktor.Ovu test som mala pozitivny na 16dc takze ovu asi prebehla na 17dc.
@butterfly333 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, aha čo to vidím...no krááása, gratulujem moc 🙂
baby, mali ste skúsenosť, že vás pichalo pri tehu v yačiatkoch aj na ednej strane? akoby vaječník...bojím sa mimomaternicového trošku.. viac menej celý deň ma tam pobolieva...pichá, len na jednej strane
@nera123 Jop..mala som to isté na začiatku že ma bolelo a pichalo iba na jednej strane pri vaječníku..tiež som mala stresy že mám mimomaternicové.
@nera123 Dakujem velmi peknéééé 🙂 🙂 🙂
@nera123 Tiez som mala to iste, na lavom vajecniku akoby ihlou,velmi neprijemne. Dokonca som sa na to v novi zobudila, ale preslo to asi za 2 dni 🙂
@petulik1991
@tinka881
@monika1791
Tak ďakujem.. ste ma upokojili, myslím, že som to mala aj v prvom, len si to už veľmi nepamätám,...inak dnes ma to nebolí, takže pohodka..zajtra mám dostať, tak verím, že žiadne červená sa konať nebude 🙂 držkajte sa aj vy 🙂
@lanci23 ja som sa tiež zlakla lebo som mala silné čiarky a potom na dvoch testoch slabé že ich ani nebolo vidieť, tak som išla do lekárne a kúpila som si lady max 2v 1 a výsledok tmavá čiarka pošlem ti fotku 🙂
@lentilka969 dakujem pekne.ten prvy je z lekarne a druhy z dm.tak neviem.mam strach.presne toto iste sa mi stalo pred dvomi mes. A potrat ☹
@lanci23 počkaj ešte niečo ti pošlem ak to nájdem ako mi tie testy vyšli len to je horšia kvalita 🙂
@lanci23 od hore dole pozri sa na tie 3 stredné skoro nič na nich nevidno som sa zľakla 🙂

@butterfly333 ahaaa,ok. Ja som myslela,ze nechces aby ti dali tu vypoved.