icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kakatulik
3. jún 2016

@butterfly333 ahaaa,ok. Ja som myslela,ze nechces aby ti dali tu vypoved.

senselinka
3. jún 2016

@ajana1 mne vyvazena strava nestaci, proste to tak je... ked si zdrava, mozno ano, ale ked mas nejake trombofilne mutacie, fakt je to malo, bohuzial 😔
A zas, keby vitaminove pripravky nemali ziadne ucinky, chlapom by sa po nich tak radikalne nezlepsil spermiogram 😉 a tiez zenam ine problemy...
Ja jem velmi velmi zdravo, bez lepku a laktozy a aj tak krvne testy ukazuju, ze je to malo

senselinka
3. jún 2016

@zuzka2208
@kakatulik v tehu by sa VMK nemala brat 😮

martinaj
3. jún 2016

@senselinka moja a ty sa mas ako? 😊😙

kakatulik
3. jún 2016

@senselinka ved viem,len som sa pytala,lebo niekto berie,niekto nie. Tu sa nazory dost rozchadzaju.Ale radsej nie ak by jej to malo uskodit.

lalia87
3. jún 2016

Tak vcera som sa stazovala ze ma prestali boliet cecule,tak dnes od rana mi bolo brutal zle. O 4tej vstavam do prace,a asi 15min.som stala na balkone jak mrtvola a predychavala 🙂 cely den brutal bolest hlavy a na obed uz aj prve grckanie za mnou.

lalia87
3. jún 2016

@butterfly333 niekde som citala ze kys.listova nad 1000 uz nie je moc vhodna,neviem uz aky clanok to bol a kde. To si kupila v lekarni? Mne tam dali 800,hadam mi postacia aj tie 🙂

ajana1
3. jún 2016

@senselinka to beriem ze ked je zdravotny problem. Ja dostavam tiez raz za par rokov tabletky na zvysenie zeleza v krvy ale tie mi davaju na predpis. Ale zas neberies take tie sirokospektralne vitaminy ale zrejme iba tie co ti treba a asi aj v nejakej specialnej forme.

zuzka2208
3. jún 2016

@senselinka neviem pretoze niekde pisu ze sa moze a niekde ze nie , ale ja som ju prestala uzivat 😉 a uzivam len tehu vitaminy 🙂

zuzka2208
3. jún 2016

@butterfly333 ja som velmi unavena mam dni ked ich cele prespim 😱 niekedy mi je zle od zaludka a trochu mdlo ale inak ok 🙂 jaj a neskutocne chute mam hlavne na kysle 😀 vcera vecer som sa zobudila na to ze mam strasnu chut na horcicu 😂 ale na sladke nemam chut vobec 🙂

senselinka
3. jún 2016

@kakatulik
@zuzka2208 tu som citala super clanok o tom, kedy a preco nie, dokonca ze velmi skodi ludom s rakovinou, co by clovek automaticky naordinoval ako vseliek 😱
http://www.e-kysuce.sk/index.php/serialy/vcelar...

Inak vramci studia som sa docitala, ze tehotnym sa moze, ale kombinovana s medom, riedena vodou a este jablcnym octom zneutralizovana 😅

mia295
3. jún 2016

@senselinka moja ty máš aj intoleranciu na lepok a laktozu?

senselinka
3. jún 2016

@mia295 ano 😂

senselinka
3. jún 2016

@martinaj ja sa mam naprd, ale dobre to zvladam 😁😁😁
Zavalila som sa robotou a snazim sa 100x denne si nepovedat, v ktorom tyzdni som uz mohla byt... sem tam to ide, sem tam nie, nechce sa mi uzivat vitaminy, nemam chut na sex, najradsej by som sa vratila do roboty, nech sa citim aspon trochu uzitocna...
Ale vsetko prejde a snad pride aj chut mat druhe babo a riesit veci okolo

butterfly333
3. jún 2016

@zuzka2208 a vktorom tt si??Ja som prave teraz vstala tak dobre sa mi spalo

martinaj
3. jún 2016

@senselinka moja😔.... urcite pride... drz sa, ked budes mat chut, mozme dat kavu 😊

senselinka
3. jún 2016

@martinaj v pohode, neberiem to az tak tragicky, ako to vyznelo 😉
Len som unavena z tych neuspechov a z toho, ze nemozem nic viac urobit

zuzka2208
3. jún 2016

@butterfly333 podla menstruacie by som mala byt 7+5tt ale uvidim co povie doktor.Ovu test som mala pozitivny na 16dc takze ovu asi prebehla na 17dc.

nera123
3. jún 2016

@butterfly333 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, aha čo to vidím...no krááása, gratulujem moc 🙂

nera123
3. jún 2016

baby, mali ste skúsenosť, že vás pichalo pri tehu v yačiatkoch aj na ednej strane? akoby vaječník...bojím sa mimomaternicového trošku.. viac menej celý deň ma tam pobolieva...pichá, len na jednej strane

monika1791
3. jún 2016

@nera123 Jop..mala som to isté na začiatku že ma bolelo a pichalo iba na jednej strane pri vaječníku..tiež som mala stresy že mám mimomaternicové.

tinka881
autor
4. jún 2016

@nera123 presne to iste som mala.bolel ma len pravy vajecnik.take pichanie.neboj sa,je to ok.aj ja som stresovala a zbytocne

butterfly333
4. jún 2016

@nera123 Dakujem velmi peknéééé 🙂 🙂 🙂

petulik1991
4. jún 2016

@nera123 Tiez som mala to iste, na lavom vajecniku akoby ihlou,velmi neprijemne. Dokonca som sa na to v novi zobudila, ale preslo to asi za 2 dni 🙂

nera123
4. jún 2016

@petulik1991
@tinka881
@monika1791

Tak ďakujem.. ste ma upokojili, myslím, že som to mala aj v prvom, len si to už veľmi nepamätám,...inak dnes ma to nebolí, takže pohodka..zajtra mám dostať, tak verím, že žiadne červená sa konať nebude 🙂 držkajte sa aj vy 🙂

lanci23
4. jún 2016

Ahojte baby potrebujem poradit.tento prvy test som robila vo stvrtok a je silnejsi ako ten dnesny a ja tomu nerozumiem ☹ ano je to ina znacka ale predsa uz by mala byt silnejsia ciarka.dnes je druhy den co mi meska ms. Dakujem.

lentilka969
4. jún 2016

@lanci23 ja som sa tiež zlakla lebo som mala silné čiarky a potom na dvoch testoch slabé že ich ani nebolo vidieť, tak som išla do lekárne a kúpila som si lady max 2v 1 a výsledok tmavá čiarka pošlem ti fotku 🙂

lanci23
4. jún 2016

@lentilka969 dakujem pekne.ten prvy je z lekarne a druhy z dm.tak neviem.mam strach.presne toto iste sa mi stalo pred dvomi mes. A potrat ☹

lentilka969
4. jún 2016

@lanci23 počkaj ešte niečo ti pošlem ak to nájdem ako mi tie testy vyšli len to je horšia kvalita 🙂

lentilka969
4. jún 2016

@lanci23 od hore dole pozri sa na tie 3 stredné skoro nič na nich nevidno som sa zľakla 🙂