@lalia87 Ja som bola prvy krat na utz v 7+0tt
@petulik1991 a do prveho utz si mala uz ake vysetrenia za sebou?
@lalia87 Absolutne ziadne. Netreba sa ponahlat pokial nemas spinenie a bolesti. Doktori to nemaju radi. Prvy termin na utz som mala az na 8+0tt, ale trolinku som spinila, tak si ma dr zavolala skor o tyzden
@butterfly333 gratulujeeeeeeeeeeem drziiiiiim palce aby vam to dobre dopadlo
Ahojte, tak ja som dnes bola u doktorky 5tt+2. Bolo vidno len gestacny vak a babatko este nie. Povedala, ze to je normalne, ze niekomu vidno babo a niekomu ani vak este v tomto stadiu tehu. Verim, ze je vsetko oki. Co si o tom myslite? Ked som bola s malym na utz 5t+2 tak uz mal 1,4mm... trochu sa bojim.... inak sa citim fajn a idem na gyndu o 10dni. Drzte palce 😊😉
@martinaj hlavne sa nestresuj,lebo tym nic neovplyvnis....tych desat dni ubehne ako voda a uz bude vsetko potrebne vidno. Ako vidis,kazdy sme rozdielni uz od pocatia a je to tak asi dobre! Niekto raste rychlo,iny pomalsie...niekto briberie a niekto nie...a aj zalezi od toho kedy sa uhniezdi a na akom mieste,lebo a v tom je rozdiel v diagnostike.....uzivajte si slniecko,tankujte vitamin D🙂
Baby akurat som prisla od doktora povedal mi ze to je lepsie ako naposledy,ale stale ziadna akcia 😢 zobrali mi krv v stredu znova na krv aby videli ako je na tom hcg a v piatok sono 😞 celu cestu domov som preplakala a jedine na com mam chut je si dat cigu 😞 a nemozem lebo co ak pan boh da a motyka streli a bude vsetko ok🙏 aj ked si to nemyslim.Baby som zdrvena 😢😢😢
☹ baby mne je tak zle uz zopár dni .... Vraciam alebo ma len na prázdno napína .... Každú chvílu som nad záchodom .....uz co by sa to ustálilo .....

A v 6+0tt ste mali ake rozmery? :D ja som chcela ist zajtra gynde,ale presuvam to na niekedy v tyzdni