icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

martinaj
6. jún 2016

@zuzka2208 snad bude vsetko fajn.... a fotku ti nedal?

zuzka2208
6. jún 2016

@martinaj nie nic mi nedal tiez som si myslela ze mi da nech je to ako chce 😕 len je to aj moja chyba lebo ja sa hned dostanem do stresu a potom zabudnem aj cia som 😢 tak nemam nic len musim cakat co sa stane .Uz si nahovaram ze ma urcine na hovno sono 😵 a vsetko bude ok 🙏

martinaj
6. jún 2016

@zuzka2208 presne si opísala mna.... Ja dnes na tej koze ked som nic nevidela skoro som odpadla, ja som presvedcena, ze vsetko tento krat vyjde. Totálne som to nečakala a potom uz ani neviem co som trepala od stresu. Teraz som Googlila jak debil a vraj je to bežne. A inak sono spravi velmi vela, mala som tu cest porovnávať. A ty si to babatko videla? Neblikalo tam nic?

zuzka2208
6. jún 2016

@martinaj nie nevidela tiez by som ocakavala lepsie vysvetlenie ku vsetkemu ved ja neviem na tom sone co je co 😕 este nemam deti tak vlastne ani neviem ako to ma vyzerat 😕 no a ja som taka truba ze ostanem v soku ale tvarim sa akoze v pohode a pritom uz ani nevnimam co sa deje a zabudnem aj to co viem 😒 este som isla na krv tam som sa tiez tvarila ze tazka pohodicka no a z krvi ked som vysla tak hned krokodilie slzy a ani neviem ako som domov dosla a to chodim 30km k mojmu doktorovi 😔 takze tak.

zuzka2208
6. jún 2016

@martinaj a v kolkom si tt? co ti vlastne povedali na sone?

zuzuk22
6. jún 2016

@tinka881 neviem ti povedať lebo 3 týždne mi meškajú krami test ukazuje ze som tehu 🙂 a určite aj som 🙂 len este som nebola u dr tento tyzden sa chystam

zuzuk22
6. jún 2016

@tinka881 a ty si v ktorom ? Určite je vsetko ok neboj 🙂

kakatulik
6. jún 2016

@zuzka2208 jaaat moja zlataaa,je mi to veeelmi luto!...nuz ale este uvidime. A ak nic,podari sa znova uvidis.

butterfly333
6. jún 2016

@mojezlate dkujem mojaaaa 🙂 🙂 🙂

zuzka2208
6. jún 2016

@kakatulik no ak nic tak asi tak skoro skusat nebudeme neviem ,ale momentalne to tak citim.V novembri min.roku biochemicke tehu a teraz mozno MA alebo anembryomola 😱 asi mi chvilu potrva kym sa zacnem na to citit co v mojom veku nie je moc pozitivna prognoza pretoze takymto tempom budem rodit mozno v 50tke 😱 ale nie 😕 asi nam nie je sudene mat babo.A to som chcela len jedno jedine 🙏

tinka881
autor
6. jún 2016

@zuzuk22 ja som v 9tt.drzim palceky na prvej kontrole

zuzuk22
6. jún 2016

@tinka881 dakujem 🙂

kakatulik
6. jún 2016

@zuzka2208 takto rozmyslat nesmies,pockaj a ked to bude jasne,tak az potom rob zavery. A ak nahodou teraz nic,tak nabuduce sa to uz podari. Pozri na @senselinka...po tolkych neuspechoch a stdl to nevzdava.
Hematologiu mas OK? Aj v tom moze byt pes zakopany.
Myslim na teba cmuk! A posielam <3

zuzka2208
6. jún 2016

@kakatulik ja viem co myslis ale ja viem kedy som mala ovu takze sa snazim byt len realistka ,ale jasne ze zazraky sa deju a ked pan boh da aj motyka streli 🙏 @senselinku obdivujem ,ale ak nic tak ja urcite potrebujem pauzu kym naberiem silu a kolko mi to bude trvat to neviem.Ale tak mame stale nadej do piatku ,cicky stale bolia aj tehu chute funguju tak si to este uzijem aspon do piatku ak to bude fakt na h....o.😉

zuzka2208
6. jún 2016

@kakatulik na hematologiu ma este nikto neposlal mame zatial za sebou len 1biochemicke ,ale mozno ak by to teraz dopadlo zle tak ma tam poslu.

kakatulik
6. jún 2016

@zuzka2208 ak by to nahodou dopadlo zle,tak necakaj ze ta poslu,ale pytaj sa tam sama.
Jasne ze sa potrebujes zregenerovat,psych.aj fyzicky. Na vsetko dobre sa caka. Len nehadzat flintu do zita. Musis sa o tom presvedcit,ze to Babo mat budete a basta. Pozitivne myslenie dokaze divy. Spomen si na Saru zo stareho zakona. Prekazky su na to aby sme po ich prekonani z toho hnoja vysli silnejsie. Moj drahy stale hovori,aj ked je to niekedy utnpia: neboj,spravime to tak,aby to bolo dobre. A ono to ako zazrakom vzdy tak je,aj ked inak ako som si ta ja naplanovala. Viem ze mudrujem,ale z vjastnej skusenosti viem,ze to obcas pomaha a preto ti pisem: NEBOJ,BUDE TO DOBRE. Ci to uz dopadne tak,alebo onak.😀

martinaj
6. jún 2016

@zuzka2208 5tt+2 a bolo vidno len vak.... ale ja hned porovnavam a to je zle, maleho uz bolo vidno. Ale doktorka povedala, ze to je uplne v pohode a mam prist o 10 dni a to by malo uz aj bit 💓

kukurica77
6. jún 2016

@lenkastar skvele...potichúčky gratulujem

zuzka2208
6. jún 2016

@kakatulik dakujem velmi pekne za podporu 🙏 velmi si to vazim .

zuzka2208
6. jún 2016

@martinaj no jasne to uz bude vsetko o 10 dni 🙂 urcite to bude dobre 😉 budem drzat palce.

martinaj
6. jún 2016

@zuzka2208 dakujem 😊
Ty beries aj dake lieky?

lanci23
6. jún 2016

@nera123 potrebujem poradit ☹ tento som robila v sobotu a poslem este. Test, ktory som robila dnes.vobec mi nesilnie ta ciarka.preco?

zuzka2208
6. jún 2016

@martinaj ake lieky myslis?na tehu beriem dufik a inak som sa liecila na vysoky prolaktin a brala som parlodel ,a este beriem euthyrox na znizenu cinnost stitnej zlazy.Inak nic

lanci23
6. jún 2016

@nera123 a to je dnesny.ja uz nechapem co si mam mysliet. Uz nemam ani ziadne bolesti.dakujem

martinaj
6. jún 2016

@zuzka2208 hej myslela som a tehu....😉

martinaj
6. jún 2016

@lanci23 to vyzera na biochemicke 😔 kolky po si?

korytnacka1981
6. jún 2016

@lanci23 take som mala pri biochemickom, ale aj ked som uz tehu bola, tak test silnel kazde 4 dni , nie kazde 2 dni... a všetko ok

lanci23
6. jún 2016

@martinaj druhy den mi meska.

lanci23
6. jún 2016

@korytnacka1981 dakujem.tak snad to nie biochemicke.ja mam aj blby fotak.ciarka sa krajsie videla ako tu na fotkr, ale niektore maju uz pekne ciarky pred ms

martinaj
6. jún 2016

@lanci23 skus o 2 dni 😊 drzim palce