icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

mojezlate
8. jún 2016

@butterfly333 aj mi sme natom tak neako tak hadam motyka vystreli

ajana1
8. jún 2016

@lalia87 kup si v lekarni ORS ktora pomaha proti dehydrovaniu. Tu si rozpust vo vode a vypi. Aj ked ju das von tak tato sol udrzi v tele vodu a zabrani dehydracii. Ked sa aj drobec narodi a bude zle tiez ju budes moct pouzit

zuzka2208
8. jún 2016

Baby tak hcg vyslo 69000 doktor bol milo prekvapeny povedal ze to je dobre no tak ja uz fakt neviem 😱

tinka881
autor
8. jún 2016

@zuzka2208 super.a kedy ta caka kontrola?

lalia87
8. jún 2016

Baby idem akurat zo sona. 6+2 a plod bolo vidiet ale srdiecko este nie. Je to ok? Gynda povedala ze bud.tyz. zas na sono ale ze to ze vraciam je dobry znak tehotenstva. Tak ja neviem

kakatulik
8. jún 2016

@zuzka2208 nooo vidiiis. Ma zle sono.

july_pk
8. jún 2016

@lalia87 je to v poriadku, uvidis. Niekomu je plod vidieť už od 6 tt ale akciu srdiecka až v 8tt. Mysli pozitívne a uvidíš že všetko bude ok 🙂 držím palce

lalia87
8. jún 2016

@july_pk dakujem pekne. Dala mi aj take cipky do prdky proti zvracaniu. A ak budem este vracat viac ako 5x tak mam ist na gyn.pohotovost na infuzie.

martinaj
8. jún 2016

@zuzka2208 to je super, vidis 😍

zuzka2208
8. jún 2016

@kakatulik @tinka881 v piatok idem na sono tak sa budem modlit aby to bolo ok.Dufam ze to je tym blbym sonom 😆 podla tabulky vyska hcg zodpoveda 7-8 tt tak to by bolo ok 🙏

kukurica77
8. jún 2016

@zuzka2208 neboj,bude to dobre.Drzim palce😉

zuzka2208
8. jún 2016

@kukurica77 dakujem velmi pekne 😉 no dufam ze to bude ok a mozem si zacat uzivat tehu lebo zatial to su len same stresy 😀

senselinka
8. jún 2016

@zuzka2208 Zuzanka, velmi, velmi ti drzim palce!!! 😘👏✊

zuzka2208
8. jún 2016

@senselinka dakujem velmi pekne 😍 aj ja tebe 👏

kakatulik
8. jún 2016

@zuzka2208 ved toto. A teraz si bez srandy predstdv,ze bo ta bol byval hned poslal na kyret. Brrr

butterfly333
8. jún 2016

@zuzka2208 To je super moja držím mooc palčeky.Ja idem v piatok. 🙂

zuzka2208
8. jún 2016

@kakatulik no ved toto ale ja som rozhodnuta ze este pockam nech povie cokolvek a sme sa aj s mm bavili o tom ze by som isla k inemu doktorovi nech ma pozrie 😉 ved tehu priznaky mam stale a ani nespinim tak urcite budem cakat.Mozno som fakt tyzden pozadu a v skutocnosti som 7+4tt. A moja mamina mi vravela ze aj pri mne aj pri sestre jej nevedeli vyratat presne termin porodu a obidva krat ju doktorka poslal prec s tym ze nie je tehotna ked uz mala byt v 8-9 tt lebo ma otocenu maternicu naopak a kym je to male tak jej to nebolo vidno.Tak mozno to bude to iste.Ved uvidime.

zuzka2208
8. jún 2016

@butterfly333 dakujem moja aj ja drzim palce aby bolo vsetko ok 🙏 ako sa inak citis tehula nasa? 😊

mima345
8. jún 2016

@mima177 Veľmi pekne ďakujem, je to naše prvé, tak sa bojím....

butterfly333
8. jún 2016

@zuzka2208 vieš čo moja cítim sa ako by som ani tehu nebola,iba že mám brucho nafuknute, 😉

petkovamiruska
8. jún 2016

@butterfly333 ty si tehu???? ja som sem prestala ako tak chodit, jednak kvoli praci a aj preto,ze sa nedari a nechcem sa stresovat...prestala som vsetko sledovat a zacala som sportovat...teraz som sem, ale nakukla a tesim sa neskutocne ak tomu spravne rozumiem 🙂 gratulujem z celeho srdca 🙂 mam hned krajsi den 🙂

butterfly333
8. jún 2016

@petkovamiruska Ahoj mojenko ano konečne sa to podarilo vieš 4.4.som bola na laparke potom som dostala ms a dalšiu už nie a brala som od 1dc inofolic a včeliu matersku kašičku,aj ja som si myslela že sa nezadarilo lebo som absolutne nič necitila tak som ani test nechcela robit no LF mávam vždy 14dní ale už som mala 6 a Bt vysoko tak ked som prišla z prace že skusim testíka hned v sekunde boli // ani som tomu neverila no su tam,som velmi štastné.

petkovamiruska
8. jún 2016

@butterfly333 no ten pocit musi byt nadherny...ja sa pomaly vzdavam osudu a nechavam to vsetko tak...co ma prist pride...zila som len v cakarni kazdy mesiac a to ma nebavi...mozno prave tento pristup vsetko rozprudi...ale s tebou sa neskutocne tesim...sledovala som vas naozaj len letmo a tesi ma, ze sa to podarilo 🙂 kto si pocka ten sa docka <3
takze teraz naozaj na seba davajte pozor a uzivaj si to 🙂 ja mam z vas krasny den 🙂

butterfly333
8. jún 2016

@petkovamiruska dakujem moja aj ja som si vravela ze ked sa do konca roka nezadari kašlem na to. Inak skus tu matersku kašičku zda sa že pomaha.

petkovamiruska
8. jún 2016

@butterfly333 dakujem,ani neviem co to je :D,ale ja teraz uz skusat nic nebudem...dva tyzdne pred dovolenkou...vela stresu v praci proste kaslem nato...potom oddych a uvidi sa ako budem naladena ked sa vratime z dovolenky...ale dakujem za odporucanie 🙂 ty sa hlavne opatruj nech je vsetko dokonale 🙂 drzim silno palce

butterfly333
8. jún 2016

@petkovamiruska moja neboj ja verím že príde čas a uvidíš ani sa nenazdáš a budeš tehu možno na dovolenke sa podaríí,Držíím moooc palce, 😉 😉 😉 😉 😉 😉

laurinka239
9. jún 2016

Baby vidiet

petulik1991
9. jún 2016

@laurinka239 Strasne je tmava ta foto, nic nevidiim

petulik1991
9. jún 2016

Inak baby, mne dnes vyhodili z prace..vraj som neproduktivny zamestnanec (tehotenstvo) 😀

monika1791
9. jún 2016

@petulik1991 To ťa "len tak" mohli vyhodiť z práce 🙂