icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

korytnacka1981
6. jún 2016

@lanci23 ano, skus o 2 dni

senselinka
6. jún 2016

@zuzka2208
@kakatulik baby, ste zlate, ale ani u mna to nie je take ruzove... ja to druhe babo velmi chcem, urobim maximum, co sa da, ale donekonecna to tiez nepojde... a dalsi potrat uz neviem, ako by som zvladla 😖

Zuzanka, drzim moc palce, aby bolo vsetko vporiadku a babatko sa uz ukazalo v plnej krase 💕 😘

nera123
6. jún 2016

@lanci23 ahoj, neboj, možno si mala neskôr ovu..uvidíš..inak mne vyšli vždy ranné testy slabšie ako poobedné...hoci dnes som si robila a mala som už vážne koľajnice...prvýkrát...doteraz to boli len také slabšie čiaročky..ale som si istá ovulkou..tá bola 20.5. skús spraviť o tie dva dni..

salmas
6. jún 2016

@zuzka2208 Silno držím palce, nech sa drobec ukáže. Ja som mala MA v apríli a v 7tt bolo vidieť len prázdny vak, dr. tiež vravela, že možno som mala posunutú ovulku, ale ja som presne vedela kedy bola a vedela som, že je to zlé. Ale ja som prišla k dr. s krvácaním.

salmas
6. jún 2016

Baby neviete mi niečo poradiť na správnu funkciu štítnej ? Dnes som bola na krv, ale výsledky budú až za mesiac, tak aspoň niečo preventívne, prípadne na podporu

martinaj
6. jún 2016

@salmas jod 😊

senselinka
6. jún 2016

@salmas ja uzivam kelp, len ono zavisi, co sa s tvojou stitnou deje, lebo pri urcitych dg. je vyslovene zakaz jodu, aj jedla s jeho obsahom treba vylúčiť... ak mas realny problem so stitnou, neriskovala by som halabala s doplnkami

kakatulik
6. jún 2016

@salmas este vydrz do vysledkov,lebo fakt nemozes vediet,ci ten jod mozes,alebo nie. Z tych prírodných veci je dobrou zasovarnou Jodu hneda riasa napr..alebo aj to co pisala senselinka.

andrejta
6. jún 2016

@lanci23 skus urobit z orveho ranneho

zuzka2208
7. jún 2016

@senselinka @salmas dakujem velmi pekne 🙂 toto cakanie je fakt strasne 😠 nemozem si ist ani zabehat aby som to dala zo seba von ani ziadny drink alebo cigu 😕 lebo ved keby nahodou 😉 keby sa to radsej spustilo a nieco sa deje ze clovek vie na com je a nie ,ze moje telo sa sprava ako tehotne akoby vsetko bolo v poriadku 😱 ale nieco podobne sme mali pri tom biochemickom v novembri ☹ hcg stupalo ... po tyzdni meskania som zacala spinit po dvoch dnoch spinenie prestalo este aj doktor mi vravi ze to bude ok ved uz nespinim a hcg stupa ... tak sme sa tesili ze ved to ustojime a vsetko bude dobre a potom to prislo ked uz sme to vlastne necakali a uverili sme tomu ze vsetko bude dobre 😱 no a potom som krvacala 3,5 tyzdna a kym som nabehla na normalny cyklus tak bol februar 😱

lanci23
7. jún 2016

@nera123
@korytnacka1981
@kakatulik tak toto je dnesny. Wiiii tesim sa velmi.konecneee

petulik1991
7. jún 2016

@lanci23 No ten uz je krasny 🙂 Ziadny duch

lalia87
7. jún 2016

http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
Dneska zas bojujem o 106. A ze mam jest,ked sa mi chce grcat 🙂

kakatulik
7. jún 2016

@lanci23 supeeer!!!

korytnacka1981
7. jún 2016

@lanci23 nadhera!!! Neporovnávaj s ostatnými, aj mne silnel test každé 4 dni nie každé 2 dni a všetko ok 🙂

mojezlate
7. jún 2016

@butterfly333 a viem ze vy ste sa tiez dlho snazili ale uz si nepametam kolko

butterfly333
7. jún 2016

@mojezlate ano moja dva roky sme sa snažili 🙂

butterfly333
7. jún 2016

Digi som nezohnala tak len tento test ale pila som dost vody jak cisterna.

veronika1603
7. jún 2016

@butterfly333 je to krasne vsak?konecne vidiet kolajnicky....velmi sa tesim s tebou

butterfly333
7. jún 2016

@veronika1603 ano aj ked by boli lepšie len som dost vody pila ale aj tak je super 😉 😉 😉 😉

mima345
7. jún 2016

Dobrý večer dievčence,prosím o radu od skúsenejších 😀 😀 , som v 4+6tt a stále ma pobolieva v podbrušku, hcg normálne stúpa, k lekárke som objednaná 20.06.,,,je to normálne?? Sú to bolesti ako pri ms, ale iba chvíľkové.... Ďakujem 😉

kukurica77
7. jún 2016

@butterfly333 aj ja si take prosiiiim😉

veronika1603
7. jún 2016

@mima345 uplne normalne...neboj.ja to mam doteraz.pokial nekrvacas alebo nemas hrozne krce tak je to ok.babko si robi miestecko

mima345
7. jún 2016

@veronika1603 😀 😀 😀 😀 Ďakujéém , strašne sa teším a verím že je to v poriadku a tiež držím palce...( len sa mi to zdalo byť dlho) 😉

veronika1603
7. jún 2016

@mima345 dlho??este len sa vsetko zacina menit a prispôsobovat tehotenstvu..ja som v tomto druhom tehu tiez furt nejaka ustrachana.stale studujem co mozem a nemozem a veci podobne.neviem preco...asi preto ze sme sa dlho snazili...ale verim ze vsetko bude ok...

mima345
7. jún 2016

@veronika1603 🙂 🙂 🙂 celkom dobre to chápem, ja čakám prvé a snažili sme sa skoro 4 roky a teraz sa všetkého bojím ...

lalia87
8. jún 2016

Babyyyy potrebujem surne pomoc,mam pocit akoby som uz umrela. Od vcera poobedia do dnesneho rana som vracala a vracala,napinalo ma aj ked uz od vecera zo mna nic neslo. Som uplne vystavena. Dnes som aj 1x chcela ist gynde len sa bojim ze ked sa teraz postavim a pojdem bude mi este horsie. Nic v sebe neudrzim,ani kvapku vody. Celu noc som lezala s paplonom v kupelke pri wc

mima177
8. jún 2016

@lalia87 zavolaj lekarovi, porad sa s nim, možno ťa vezme prednostne. Musis piť aspon vodu, aby si nebola úplne dwhydratovana. Mozno Ta vezmu aj na infúzie do nemocnice. Ja by som volala lekarovi a on Ti povie ako mas postupovať..

mima177
8. jún 2016

@mima345 Mna neustále pichalo a bolelo asi tak do 12 tt.... teraz sa to stáva uz zriedkavo..

kukurica77
8. jún 2016

@lalia87 ja som zažívala presne tie iste "vracačky"...do 4mes.S týmto sa musis nejako vysporiadať.vodu piť,aspon po troska,ked ju neudržia v sebe.mne pomáha pri takýchto stavoch hroznový cukor rozpustený vo vode a malou lyžicou som si dávala pár lyžičiek sladkej vody.Ak som to vydržala aspon 5min.nevracat,tak som zvyšovala postupne dávky.vela oddychuj a lež.Co ta moze tešiť je to,ze tehotenstvo prebieha o.k...aspon u mna to tak bolo pred 7 rokmi😍