Baby tak hcg vyslo 69000 doktor bol milo prekvapeny povedal ze to je dobre no tak ja uz fakt neviem 😱
Baby idem akurat zo sona. 6+2 a plod bolo vidiet ale srdiecko este nie. Je to ok? Gynda povedala ze bud.tyz. zas na sono ale ze to ze vraciam je dobry znak tehotenstva. Tak ja neviem
@zuzka2208 neboj,bude to dobre.Drzim palce😉
@kukurica77 dakujem velmi pekne 😉 no dufam ze to bude ok a mozem si zacat uzivat tehu lebo zatial to su len same stresy 😀
@zuzka2208 Zuzanka, velmi, velmi ti drzim palce!!! 😘👏✊
@senselinka dakujem velmi pekne 😍 aj ja tebe 👏
@zuzka2208 To je super moja držím mooc palčeky.Ja idem v piatok. 🙂
@kakatulik no ved toto ale ja som rozhodnuta ze este pockam nech povie cokolvek a sme sa aj s mm bavili o tom ze by som isla k inemu doktorovi nech ma pozrie 😉 ved tehu priznaky mam stale a ani nespinim tak urcite budem cakat.Mozno som fakt tyzden pozadu a v skutocnosti som 7+4tt. A moja mamina mi vravela ze aj pri mne aj pri sestre jej nevedeli vyratat presne termin porodu a obidva krat ju doktorka poslal prec s tym ze nie je tehotna ked uz mala byt v 8-9 tt lebo ma otocenu maternicu naopak a kym je to male tak jej to nebolo vidno.Tak mozno to bude to iste.Ved uvidime.
@butterfly333 dakujem moja aj ja drzim palce aby bolo vsetko ok 🙏 ako sa inak citis tehula nasa? 😊
@zuzka2208 vieš čo moja cítim sa ako by som ani tehu nebola,iba že mám brucho nafuknute, 😉
@butterfly333 ty si tehu???? ja som sem prestala ako tak chodit, jednak kvoli praci a aj preto,ze sa nedari a nechcem sa stresovat...prestala som vsetko sledovat a zacala som sportovat...teraz som sem, ale nakukla a tesim sa neskutocne ak tomu spravne rozumiem 🙂 gratulujem z celeho srdca 🙂 mam hned krajsi den 🙂
@petkovamiruska Ahoj mojenko ano konečne sa to podarilo vieš 4.4.som bola na laparke potom som dostala ms a dalšiu už nie a brala som od 1dc inofolic a včeliu matersku kašičku,aj ja som si myslela že sa nezadarilo lebo som absolutne nič necitila tak som ani test nechcela robit no LF mávam vždy 14dní ale už som mala 6 a Bt vysoko tak ked som prišla z prace že skusim testíka hned v sekunde boli // ani som tomu neverila no su tam,som velmi štastné.
@butterfly333 no ten pocit musi byt nadherny...ja sa pomaly vzdavam osudu a nechavam to vsetko tak...co ma prist pride...zila som len v cakarni kazdy mesiac a to ma nebavi...mozno prave tento pristup vsetko rozprudi...ale s tebou sa neskutocne tesim...sledovala som vas naozaj len letmo a tesi ma, ze sa to podarilo 🙂 kto si pocka ten sa docka <3
takze teraz naozaj na seba davajte pozor a uzivaj si to 🙂 ja mam z vas krasny den 🙂
@petkovamiruska dakujem moja aj ja som si vravela ze ked sa do konca roka nezadari kašlem na to. Inak skus tu matersku kašičku zda sa že pomaha.
@butterfly333 dakujem,ani neviem co to je :D,ale ja teraz uz skusat nic nebudem...dva tyzdne pred dovolenkou...vela stresu v praci proste kaslem nato...potom oddych a uvidi sa ako budem naladena ked sa vratime z dovolenky...ale dakujem za odporucanie 🙂 ty sa hlavne opatruj nech je vsetko dokonale 🙂 drzim silno palce
@petkovamiruska moja neboj ja verím že príde čas a uvidíš ani sa nenazdáš a budeš tehu možno na dovolenke sa podaríí,Držíím moooc palce, 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@laurinka239 Strasne je tmava ta foto, nic nevidiim
Inak baby, mne dnes vyhodili z prace..vraj som neproduktivny zamestnanec (tehotenstvo) 😀
@petulik1991 To ťa "len tak" mohli vyhodiť z práce 🙂

@butterfly333 aj mi sme natom tak neako tak hadam motyka vystreli