@butterfly333 som zvedava co doktoi povedia
@zunajda cca ano... niekedy dva tri dni skor dostanem, ja mam ine problemy 😀 bud mavam ovulku krvacavu, alebo cysty, prekonala som aj endometriozu, idem na vyseternie aj teraz, ci ju znova nemam. Ale ovulacne testy su super vec. Vtedy ked je ta ciarka uz skoro najsilnejsia cize dva tri dni pred uplne silnou sme skusali..dokopy tri dni a vyslo to 🙂. A druhy krat tiez, aj ked sme o babo prisli, ale otehotniet sa mi podarilo. Planujem sa nimi vybavit aj teraz. 🙂
@kakatulik no to aj ja lebo som brala ten clostil.
@reni1512 čiže ste nemali nejakú velku pauzu pred pozit ovu testom?Ja som si tiež merala vždy BT no una ajv den ms bola vyskoa 37,3 a ms prišla.
@butterfly333 tak pise sa ze najplodnejsi den je ten, ked je druha ciarka rovnako silna ako ta druha (uz uvedena na teste) a 24h od vtedy.. No ja ked som videla ze uz silneje, ten treti a druhy den pred uplne silnou sme to skusali a aj v den najsilnejsej, no a potom ,,po" najsilnejsej uz nie (ale odporuca sa) je to na tebe kolko zvladnes 😀
@reni1512 ano ovu poznám no zatial sa nám nepodarilo trafit sa 😒 tento cyklus som brala clostil v piatok idem na folik tak dufam verím že bude sa zadarí.no kedže ja mávam vždy pozot ovu test na 15DC čo bude v piatok a sex sme dali zatial 9Dc 11Dc 13Dc to bolovčera dnes som 14Dc .
Ja som prvé potratila vo 8tt ale podarilo sa na prvýkrát, druhé ani neviem ako sa podarilo...už má 6rokov a teraz nie a nie mať druhé 😞
@butterfly333 sak toto aj nam sa dosiaľ nepodarilo dobre trafiť.vždy ked vymizne hlien tak som si myslela že už je po aj ovuvtesty zbledli ale vraj ešte treba aj potom.bud.tyzden bude ovuvtak dame sex obden skusime aj ráno a do konca az do príchodu ms.do marca dávam tomu šancu potom pôjdem na vyšetrenie aj mm.
@veronika1603 ajmysme to tak skušali ai po ovu stále no zatial nič,no verím že tento rok sa to podarí,ak nie pojdem asi na IUI.Už mám 36r a čakat už nechcem.
@veronika1603 tebe z toho inofolikv nemeskal ms?
@butterfly333 ja mam vekovo este čas.v marci budem mať 31 ale malý už bude mať teraz 9 rokov a už strašne chcem babatenko.nechcem uz čakať dlho.aj cyto sa mi upravila.ovu mavam aj pravidelnú ms tak nechapem.musi v tom asi niečo byt nejaký problém.zacala som poctivo s inofolicom, za chvilu zacinam s dietu lebo mam 8 kg navyše a to už je namna veľa.skusim sa sústrediť na schudnutie..a sama vidím ze ked máme sex pred ms alebo po je to uuuplne niečo iné keď si to uzivame a viem že nemal plodne dni.ked ich mam som napätá a to meno dobre.aj sa furt pozorujem uz mi to lete na nervy...minuly rok som dostala darček na 30od mm zoskok padakom a hovorim mu ze co ked otehotniem ze mi to prepadne a taaak.a prd..doteraz nic.😡
@kakatulik nebrala som ho poctivo takže nie.a dufam že ani nebude teraz som začala jak sa ma každý den
@veronika1603 moje deti maju 15 a 9r.čiže tento rok budu mat 16r a 10r tiež dost velky roziel bude ale nevadí ja tužim po bábatku.
@butterfly333 presne tak nevadi.tuzba je veľká ale tak do riti do mája to musime dat ani keby co bolo.a hotovo.vsetky.😊
@veronika1603. Tak to som teda zvedava,co sa bude diat.
@butterfly333 dnes skuste tiez 🙂
@veronika1603 ja budem mat vo februari 31. Dcerka mala 8 rokov, presne viem ako sa citis. Ako dlho sa uz snazite? My uz rok. :/ zacala som teraz cvicit, nie, zeby som bola tucna, ale aby som na to tolko nemyslela. Ale podvedome uz cakam na ovu. Uplne psycho to je.
@butterfly333 a wow, ze teraz este chces mat babatko. Tikaju Ti hodiny? Ja som myslela, ze uz som stara na babo, no ale zeny ako Ty ma presviedcaju, ze nikdy nieje neskoro 🙂 tak drzim palce ;)nech to vyjde
@reni1512 ano skusime
@zuzuzuzka no ja sa stará necítim a tužba je velikánska,moja sestranica má 41 a teraz ostala tehu a čaka prve,nikdy nieje neskoro,no ale ja zasa nechcem rodit v 40rokoch,bude tento rok sa zadarí alebo na to kašlem,a inak tu na MK poznám aj staršie snažilky čo maju viac než ja,
@butterfly333 drziiim palce 🙂 my este tento mesiac nic, ja chcem trocha zhodit a tak...
@veronika1603 jj s tym sexikom presne ako pises,mimo ovu je super a cez ovu,som taka napata,nechcem,aby to tak bolo a predsa to tak je 😠 aj teraz ked bola ovulka vcera,tak som sa snazila,ze nemysliet na to,ved nech si to clovek uzije a moj sa ma v tom opyta "milacik pacia sa ti retro kociky " 😀 😀 😀 jaaaj
@butterfly333 tak drzim palce aby to vyslo. Prve dve deti si mala bez problemov? Inak ja som zacala brat macu a pit grepovu stavu. Tak som zvedava. O tyzden ma dojst ovu. Lebo ja ten hlien vobec nemam.
@nataliuska áno veď ja viem že čo si chcela tým vyjadriť, ale bolo to fakt krásne napísané proste ma to veľmi dojala dlho som plakala 🙂 ako nesnazime sa zatiaľ iba náhoda... Uvidíme včera som mala dostať a zatiaľ nič. Už týždeň aj niečo ma veľmi bolia prsia skôr bradavky. A dnes sen s liecitelom a mi povedal že som v tom... Nijak extra to zatiaľ nesurim ale potešilo by. Tak uvidíme
@zuzuzuzka stara na babo? 😀 😀 😀 V tvojom veku som este ani netusila, ze stretnem mojho muza 😉 Nie si stara, len si prve mala skor, nez je teraz "standard"... Ja som mala prve v 35, teraz sa snazime o druhe a mam 37... A nebranila by som sa ani tretiemu 😅
A inak ja cakam ovu tiez asi o tyzden 😉
@zuzuzuzka od júna asi 7 mesiacov.pripada mi to ako večnosť..maly sa furt pyta ze kedy bude babo ze mi s nim bude pomáhať...😊

@kakatulik no malaby byt zajtra pozajtra a idem na folik v piatok.ved sex je tak verím že sa zadarí.