icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

denidi
6. jan 2016

@kikulka25 ahaaa uz si spominam,si uz dvakrat ovulovala a ms nikde,fuuha,ani ziadne pocity na ms nemas?

butterfly333
6. jan 2016

@zunajda aj tebe prajem aby sa ti splnilo to po čom tužiš a boli už vytúžene //.

kikulka25
6. jan 2016

@denidi ziadne priznaky nemam, 39.DC som mala tu poslednu ovu a od vtedy mam BT hore, tak snad do 10 dni pride MS. Aj ked aj po prvej ovu som mala BT vyssie a zasa klesla, pred ovu a MS nikde. Nejako mi to blbne, to sa mi roky nestalo 😠

kakatulik
6. jan 2016

@kikulka25 ,,,,ojojoooj. Tak ja tiez furt nic.
Az na to ze som este len 30DC,ale ms mala prist uz pred dvomi dnami..vtedy krasne klesla teplota ako vzdy a tlaky v bruchu ako vzdy...aaale nic....vcera uz ani take tlaky nie su,ale teplota sa drzi dole ako pred MS.Ibaze sa k tomu pridali obidva vajecniky,ale to mavavm vramci pms skoro vzdy.....zostava mi len dufam ze dnes sa milstiva dostavi....vsetky kalendare a grafy hlasia o sto dusu,ze mi meska... ja ze ved vieeem a posuvam to posuvam..... 😀 😀 😀

senselinka
6. jan 2016

@kikulka25 ak mas PCO, je to normalne, aj tie pozitivne ovu testy mozu byt z toho... Musis len cakat, ako sa to vyvinie, ci pride mrcha, ci ako... Mozno by nebolo zle pri dalsom cykle ist na folikulometriu, nech ti pozrie, ako narastli foliky a ci vobec praskli

kikulka25
6. jan 2016

@kakatulik a tehu to byt nemoze? Aj ked BT je nizka? CItala som niekde, ze aj tak to moze byt tehu. Aj mne kalendare hrozia ze meska!!! Ako keby som sama nevedela 😀 ..tiez uz by som bola najradsej, keby sa milostpani dostavila a zacali sme novy cyklus 🙂
@senselinka sice mam PCO, ale 3 roky mi MS nikdy nemeskal, fakt to pripisujem inofolicu, nic ine sa u mna nezmenilo. Ze mam ovu viem, aj ked mi praskne folik, lebo ta folik. tekutina ci co to je, co sa pri tom vyleje ma fakt ,,stipe" poriadne. Trva to par hodin. Aspon gyne vravel, ze je to z toho. ...Ked ja k tomu gyne tak nerada pojdem, zas len do CARu ma bude posielat, u neho nic ine asi neexistuje. A my si chceme uzit take to prave snazenie aspon trosku 😀

mima177
6. jan 2016

@kikulka25 Ahoj, ja som bola pred dvoma rokmi na tetanovku, ale musela som prist hned pi skonceni MS, inac to vraj mize uskidit pripadnemu plodu, o ktorom ani nemusim este vediet.

kakatulik
6. jan 2016

@kikulka25 ved jasne....pockaj este....a neskusis vysadit ten Inofolic....ja ho uz ani vidiet nechcem.....ked sa mi vsetko uprevi,tak zacnem iba s tym inozitolom 500mg-ovym.To by mi asi malo stacit k tej listovke co mam....nieee tehu urcite nie som...test som nerobila,ale teplota je dole a vsetky pms príznaky.... 😵

zunajda
6. jan 2016

@butterfly333 ďakujem, ...dúfam, že sa čoskoro objavia

stanuska777
6. jan 2016

Ahojte baby, ako tu citam o skusenostiach co mate o inofolcu, tak sa neviem rozhodnut ci si ho mam nasadit. Chcela som si ho nasadit od buduceho cyklusu, teraz uzivam duphaston lebo mi chyba hormon progreston a dalsi cyklus idem na kontorlu tak neviem co spravit

zunajda
6. jan 2016

Baby, ja som mala PM 17.11. a odvtedy nič. Medzi sviatkami som si robila test, no bola len 1/ . Niečo podobné som už mala a nakoniec mi musel doktor pichnúť vyvolávačku. Nechápem prečo sa to deje,vždy som mávala cylus 32 dní, nikdy nie tak dlho. :-/

kakatulik
6. jan 2016

@stanuska777 ...tu je tazko radit....vidis ako som dopadla ja...velmi som chcela skusat....a s tym duphastonom ovulujes?

stanuska777
6. jan 2016

@kakatulik No ja som tak hrozne uz sklamana zo vsetkeho ze som si ovulacne ani nerobila som povedala ze uz ma to nebavi sa stale sledovat a byt sklamana :( tak cakam na dalsi cyklus ked pojdem na vysetrenia.

kakatulik
6. jan 2016

@stanuska777 ak nemas PCO a normalne ovulujes,tak si myslim,ze ten Inofolic je zbytocny.Spytaj sa doktora ked u neho budes co si ten o tom mysli....
Ja ako som pisala vyssie,ked sa to cele upravi,tak dam pauzu okrem kys.listovej od vsetkeho tak na mesiac-dva budem len zdravo zit dam detox s chlorelou a macou a potom uvidim.... 😉

stanuska777
6. jan 2016

@kakatulik Aj som rozymslala ze sa ho najskor opytam co si o tom mysli a co by mi poradil on. Ja uzivam tiez kys. listovu a take kvapky z alternativnej liecby co mam od kamratky. Ale uz mi je z toho celeho zle a dost casto mamvam kvoly tomu depky :( a tezaz som sa behom 2 tyzdnov dozvedela ze 2 znami cakaju mimi...

kakatulik
6. jan 2016

@stanuska777 vies co maja 🙂 ...skus si ty dat najskôr do poriadku psychyku...chod na dovolenku,alebo sa venuj uplne niecomu inému. ...lebo takto mozes byt uplne,ale uplne v poriadku a aj tak neotehotnies.

A tvoj mm je OK?...vies,ze ci sa netrapis zbytocne.Zeby to bolo cele iba ty, progesteronom?...co ti vlastne vravi lekar?...ako dlho sa uz snazite?

kikulka25
6. jan 2016

ked o tom inofolicu som sa docitala skoro same pozitivne referencie, tak teraz neviem 🙄 mam doma dalsich 5 baleni 😅 ...Hlavne baby s PCO si ho chvalia, tak som si myslela, ze aj mne neuskodi, naopak pomoze...
A kym sme si nepovedali, ze by sme radi babenko, tak MS pravidelna a odrazu meska a meska a meska 😒 zakon schvalnosti funguje...ale mozno nie je ten pravy cas?
@zunajda tak ja som mala poslednu MS 26.11., tiez som si najprv naivne myslela ze na 1.x to vyslo 😒

kakatulik
6. jan 2016

@kikulka25 fihaaaa,tak ty si si ine zasoby urobila....no ked mas aj PCO,tak tomu fakt nerozumiem.Aaaa uzivas dalej?...ja nie...cakam kym sa dostavi milistiva a dufam ze to bude skoro.....

stanuska777
6. jan 2016

@kakatulik Ja uz som si vela krat povedala ze nebudem nato mysliet ale ono to nejde a vsetci na okolo sa stale pytaju lebo sme mali v maji svadbu a vsetci cakaju kedy budem tehu a to je pre mna najhorsie :(
Snazime sa od maja, a moj mm je v poriadku bol na spermiograme. Mne dokotor povedal ze mam nizku hladinu progrestonu a to znamena ze mam slabu ovluaciu, ale ja ked som si robievala ovu testy tak som ho mavala pozitivny na 18 DC ale on mi povedal ze on tym testom nejako neveri ze ma bude sledovat tak mi nasadil na dva cyk. duphaston.

zunajda
6. jan 2016

@kikulka25 ...najskôr som si aj myslela,že som tehu ale včera a dnes som si odmerala BT a bola len 36.3...už len čakať na MS

kikulka25
6. jan 2016

@kakatulik nie ja, to Jezisko ma pod stromcek zasobil 😀 ...ja zatial beriem dalej, povedala som si, ze januar vydrzim a uvidim, ako sa to vyvinie...
@ stanuska777 uplne Ta chapem, ale nesmies si to tak brat, a ked sa Ta opytaju, tak povedz, ze je to tvoja vec. Ja som na to strasne alergicka a nastastie vsetci pochopili, ze sa na to nemaju pre ich dobro pytat 😀 V kazdom pripade velmi drzim palce, aby to cim skor aj Tebe vyslo a budes maminka 😉

kakatulik
6. jan 2016

@stanuska777 ...moja,ale od maja,to este nie je az tak dlho...na tlak okolia sa ty mozes tak akurát vykaslat....vies co je este dobry vyzivivy doplnok na progestern...Agnucaston...vygoogli si to.....v mojom okoli pribuszenskom sa o babo snazia uz desat rokov a nic,ale ona ma vazne problemy,cize tam ktovie...,tak si vies predstavit co okolie...tie otzky y sucitne pohlad....skus to skus....fakt...zacni cvicit,chod do fitka..na piates...ja neviem zaluby pri ktorých na to nebudes mysliet.
Ale inak ak si si robila k ovu testom aj BT,tak by to malo ukazat ci si ovu,alebo nie.

stanuska777
6. jan 2016

@kakatulik Ja viem ze je to aj kvoly tomu ze ja velmi chcem a moc sa nato sustredim :( co nieje dobre ja si to uvedomujem ale nejde sa mi od toho odutat nejak :( Ja chcem hlavne teraz pockat na dalsi cyklus a nech ma doktor riadne vysetri a urobi mi vsetky testy a nech mi sleduje folikometriu. No ja som si nikdy BT nemerala lebo ja mam taku pracu ze sa mi to velmi neda leo ja niekedy vstavam do prace o 3:00 :(

stanuska777
6. jan 2016

@kikulka25 Ja uz im viem povedat ze to neriesime ale vo vnutri ma to riadne stve :( dakujem ja by som hrozne chcela aby nam to vsetkym vyslo a budeme mat kazda nase vysnivane mimi :D

kakatulik
6. jan 2016

@stanuska777 jaaaaj....ja mam tiez nocne aked meriem poobede ked sa zobudim,tak je to skreslene,ale aj tak sa to da priblizne odsledovat.Vyber si cas,kedy priemerne mozes merat. Rano,pred tym ako sa postavis z postele...a ked si aj zmerias o tretej,tak si to tam poznamenaj a budes vediet,ze toto nemozes brat velmi vazne.

stanuska777
6. jan 2016

@kakatulik Snad sa nto dam dlasi cyklus... dakujem velmi pekne za podporu :D

butterfly333
6. jan 2016

@stanuska777 ja meriamBT vždy ráno o7h no tento cyklus už nemeriam.

kakatulik
6. jan 2016

@butterfly333 cize ani priblizne nevies key bude ovulka.

reni1512
6. jan 2016

Citam ze meriate BT..mne by sa nechcelo 😀 Ja som si nakupila ovulacne testy a na prvy sup to vyslo 😀. Dovtedy sme sa snazili v nespravny cas asi.

zunajda
6. jan 2016

@reni1512 máš pravidelné cykly?