@zuzka2208 ach jaj... drz sa, moja, nech to rychlo preboli
@zuzka2208 ja som mala 3x kyret a 2x spontanny potrat, bolesti brutalne, ale zas hojenie ovela rychlejsie...
@zuzka2208 asi by som ti odporucila ist dnes.zober si aj veci pre istotu.Radsej nech si pod kontrolou.Aj ked hnacky mozes mat zo stresu.A hned v sobotu by ti urobili zakrok.Potom ti odporucujem pit vela alchemilkoveho caju,odporucili mi to v nemocnici.Pomaha na zahojenie maternice
@zuzka2208 je mi to veľmi ľúto, drz sa. Ale mysli pozitivne. Bábo určite príde... Mne sa to stalo tri krát vždy okolo 7-9 tt ale na kyret som nesla ani raz. Je to ešte strasne maličké a citila som to iba ako silnejšiu menštruáciu. Potom dr sonom skontrolovala či vsetko odišlo a mohli sme skusat hneď znovu. A po poslednom to hneď aj vyšlo. Ani sme nedufali... Keď odíde samo, je to oveľa šetrnejšie ako kyretaz. Dobre si to rozmysli. Drzkaj sa
@butterfly333 ahoj moja ako co bolo u dr.?
@zuzka2208 To mi je ľúto ☹ Ja som si prešla úplne tým istým ako ty..tiež 9tt..niečo sa nezdalo..potom odobratie HCG a z 40000 mi kleslo o pár dní na 22000.Tiež to vychádzalo na pondelok ten kyret(že keby som krvácala alebo mala horúčky)mám prísť hneď cez víkend do nemocnice.Bola som 2 týždne na PN bo som nevládala ísť ani do práce...plakala som len keď som si na to spomenula a stačila mi len reklama s malými deťami a už som plakala.Ale poviem ti že je fakt pravda že čas lieči a prelieči skoro všetky rany..človek to po čase berie tak že to tak proste malo byť a je lepšie že sa to stalo na začiatku ako niekde v 20tt napriklad.Proste ten plod sa geneticky zle vyvijal a to bolo prenho nezlúčitelné zo životom.Držím ti palce :-*
@monika1791 dakujem velmi pekne 🙂 snazim sa to tak brat ze to proste tak malo byt aj ked to nie je lahke , ale aspon som bola na to viacmenej pripravena lebo uz v pondelok sa mu nieco nezdalo 😔 takze to lepsie zvladam ako keby bolo vsetko super a zrazu by mi povedal ze je koniec.Raz to bude vsetko dobre 🙂 musi 😉 ideme dalej
@zuzka2208 Neboj sa,o chvílu budeš tehu a to už bude ok 🙂 A inak som nechápala že mne sa sníval sen že som bola u gyn a mi povedala že v maternici nič nemám..a bum o 3 dni som šla ku gyn a už to šlo.
@monika1791 no my zeny mavame niekedy take predtuchy 🤔
@kudusko ahoj no začala som vcera rano špinit bola som u gyn videl dutinku aj cystu malu podtym no a po vyšetreni som začala trocha krvacat aj dnes ale len ked sa utriem na wc dal mi duphaston v pondelok na krv. Tak neviem bojim sa že z toho zasa nič nebude.
@butterfly333 moja,mrzi ma,ze musíš takéto stresy prežívať,ale verim,ze tentokrát to bude dobré a bublinka bude v poriadku,mozno sa to tam vcera potirilo,ked ta pozeral a zachvilu to prestane,velmi silno ti to prajem
@denidi dakujem moja no verím že to bude ok len prečo nemám žiadne tehu príznaky?
@butterfly333 bude dobre uvidíš, ja som presne tak špinila, aj hematom tam bol a vsetko ok.. hovor bublinke ako velmi sa na nu tešíš a ona ťa určite vypočuje 🙂
@butterfly333 vela zien nema ziadne priznaky a vsetko je v poriadku,nebojky
@monika1791 @july_pk @kaktulik @senselinka @tinka881 @butterfly333 @martinaj a vsetky co ste mi pisali 😉 dakujem vam velmi pekne za podporu velmi si to vazim ❤️ mam vas rada dievcata aj ked sa vlastne nepozname 😉
Baby ja dnes vytok s jasnou krvou.. moja nocna mora 😢😢😢😢 duphaston 3x1 musime vydrzat.... zly sen zase je tu 😢
@martinaj moja presne ako ja bože čo sato deje?? ☹ ☹ ☹ ☹ zvyšuješ dávku??ja stale ked idem na wc a utriem sa tak krv,bojím sa,merala som aj Bt a 37,2

@senselinka chcel ma tam poslat hned ,ale nebola som na lacno tak uz nemohol.Takze preto az v pondelok.Samozrejme ak zacnem krvacat cez vikend tak utekame do nemocnice 😢