@butterfly333 moja, my to musime dotiahnut do februara!!!!!
@martinaj moja musíme to zvladnut musíme
@butterfly333 baby majú pravdu bude ok nebojkaj už som stihla pozrieť včera čo si písala drzkajte sa myslím na teba😃😉
@kudusko dakujem moja
@martinaj
@butterfly333 kocky,drzim Vam palce! Dobre to dopadne.modlim sa za Vas..
@zuzka2208 neviem,co mam napísať...snad
Len to,ze obdivujem tvoju vnútornú silu a velmi ti zelam,aby to nabuduce vyšlo❤️
@kukurica77 dakujem velmi pekne 😊 s tou silou to nie uplne ruzove,ale tak nemam na vyber len ist dalej 🙏 a verit ze uz raz musi byt vsetko dobre😉 uz som si dnes stihla aj poplakat ale tak musim to dat von zo seba aby som mohla ist dalej 😊
@martinaj,@butterfly333,
to spinenie a mmierne krvacanie nemusi nic znamenat. Pri uhnezdeni sa mohla spravit cysticka alebo hematomik a kedze sa tam teraz v sekundovom takte nieco deje,tak je normalne,ze to cele pracuje.
Ak to ma byt zdrave embryjko tak ho predsa nejake spinenie nevyvedie z meiry...no ale ak nie,tak....aj ked je to nenormalne smutne🙂.Drzte sa! myslim na vas,bude to dobre.UVidite.
@kakatulik ano vravel že tam mám cystičku tak neviem či to može byt z toho.ved včera som si robila test a boli pekne //
@martinaj @butterfly333 dievcata ziadne negativne myslienky!..ako pise @kakatulik moze to byt hocico..chapem, ze sa bojite..tiez som to zazila, ale skuste pozitivne...myslim na vas a veeeela energie takto virtualne posielam 🙂...drzte sa a verte 🙂
@blanch12 dakujem moja verím že máte pravdu a všetko bude v poriadku,dnes som si rano merala BT a 37,2
Ahojte ja sa chystam na inseminaciu...aj ked asi male sance kedze ja mam ovu aj menzes pravidelnu aj vysledky dobre a muz zle vysledky spermiogramu ktore sa vobec nezlepsuju ale zhorsuju ale tesim sa a verim! 🙂 drzte palce dam vediet vysledok dufam ze uz budem mat ten zazrak aj ja v brusku pobehali sme milion doktorov a vysetreni a skusali sme to rok nechat este na prirodu ale uz ideme do toho som zvedava ale hlavne stastna ze som sa na to konecne odhodlala a dufam ze vsetko dobre dopadne ;) inak mam tri baliky utrogestanu ak nejaka chce odkupit dajte vediet do posty,mne su uz na nic a skoda ich vyhodit ked aj na recept su dost drahe,ponukam ich samozrejme so zlavou.
@vanesanova drzim palce,nech sa podarí😃😉 a ten utrogestan si nebudeš vkladať po iui? Lebo obycajne to kazu,skus sa ešte dr opytat😃
@denidi ok opytam sa ;)
@butterfly333 jasne ze to moze byt tou cystickou. Ono aj ako sa babo zavrtava tak to moze trochu krvacat. Vela baa to tu pisalo. Nic neboj. Bud vesela aj ked viem,ze po tom,cim si si uz presla to nie je jednoduche.
@kakatulik dakujem moja snažím sa na to nemysliet no ked idem na wc a ide krv je mi do plaču ☹ ☹ ☹
@butterfly333 je to masivne,alebo len take ked sa utries.
Vies ono aj telo si musi zvyknut na tu novu situaciu. Roky bola ms,tak akoze aj teraz si mysli...neboj prejde to.
@kakatulik no ked idem cikat tak najprv ide trocha krvi potom len moč neviem ved uvidím čo bude verím že to bude v poriadku.
@martinaj
@butterfly333
Drzim palce baby. Ja som tak mala pri prvom spinenie/ resp mierne krvacanie v 6.,10 aj 16tt
Bolo to dost stresujuce ale dopadlo to dobre. 😀
Tak drzim paste nech je to tak aj u vas.
@dejna20 dakujem moja
@butterfly333 @martinaj baby,nebola som tu cez vikend.ako sa citite?este spinite?myslela som na vas a silno drzim palceky.kedy idete na kontrolu?
My sme dnes dobojovali 😢 mame tam hore tretieho anjelika 😢💞
@tinka881 moja ja tak isto dnes je po všetkom 😢 😢 😢 v nebíčku mám už 5 anjelikov.

@zuzka2208 ani nie, lieky co mi mozu dat mam so sebou, iba by sa v tom sparali. Povedali sme si s muzom cez slzy, ze co ma byt bude..... 😢😢😢😢 snad bublinka vydrzi... fakt nevim, ci neskoncim na psychiatrii uz......