@renimac miculka, mne nedavno jedna zena povedala, že mozem mat tolko deti, kolko chcem. Tak som si povedala, ze nakoniec budem mat tie tri 😵
Budes mat aj ty, uvidis!
A ešte mi odporucila, ze ked zena chce babo velmi velmi, nema pri milovani myslieť na dieta, ale na jedlo... na pripravu, vychutnavanie... proste jedlo. Vraj to uzko suvisi, tak to skus 😉
@senselinka aha, tak idem to skusit 😀 budem mysliet na pripravu grill party 😀
Inak zeny mne tento mesiac dobre kape na karbit. Neviem preco ale som si skoro ista ze som tehotna aj ked je este nemozne to zistit. To bude ale sklamania o tyzden ked ta potvora zas pride.
Dievcata moje,dnes poobede som zacala malinko spinit,tak som sla radsej na pohotovost.nasmu babatku prestalo bit srdiecko.zajtra ma caka cistenie.preco je zivot tak nespravodlivy?za dva tyzdne to bude rok co sme prisli o prve babo.tak strasne to boli.tolko nas bolo vela tehuliek a teraz kolko nas je co mame ranu na srdiecku
@tinka881 moja to ani nehovor 😢 to snád neieje pravda čosa to deje 😢 😢 😢 😢 Velmi ma to mrzí fak nejak sa to tu rozbehlo samé zlé spravy:Držkaj sami.
Ahojte babulky bola som tu s vami keď sa mi objavili dve čiarky, no dnes sa moje naše šťastie končilo s missed abort :( kyret a dalsie snazilkovanie sa zas začína :(
@lentilka969 To snád nieeee je pravda ako je to možne jedna za druhou čo sa to deje??Prečoooo 😢 😢 😢 😢 bože ten svet je nespravodlivý ,Moja držkaj sa prajem vela síl.
Pre boha baby..to čo sa tu robí?????????
@tinka881
@lentilka969 😢😢😢 drzte sa baby
Ach dievcence to ma strasne mrzi ☹
vela sil vam prajem,toto sa aj zle cita,nie to este preziva,drzkajte sa
Vyzerá to tak Že choroba skolila aj mňa aj maličké ale nevzdavame sa
🙂
@martinaj @lentilka969 @butterfly333 @tinka881 baby, fakt ma to mrzi. Viem presne ako sa citite.... drzte sa.
@tinka881 zlatinko, strašne, strašne ma to mrzi 😢
Uz lezim na izbe a cakam na zakrok.Behom roka uz druhy krat.Stale len placem a neviem pochopit,kde sa stala chyba.Min.rok som bola aj na hematologii a bolo vsetko ok.Ake vysetrenia ma teraz cakaju?neviete mi povedat?hlavne chcem najprv zmenit gynekologa

@renimac to mi je jasne ze nepreplaca. Aka pravdepodobnost uspesnosti sa udava.