Baby ja som sa snazila byt taka hrdinka ked sa nam to vsetko dialo 😳 a teraz?cim dlhsie je po vsetkom tym viac smutku a prazdna citim 😓 ani sa nemozem pozerat na tehulky alebo mamicky s detickami lebo mi to nerobi dobre 😔 je to normalne?prezivali ste to aj vy tak ked vam odisiel anjelik?
@renimac nie je to lahke si tymto prejst 😕 nam dnes volala svokra ze cez vikend mame oslavu kde bude cela rodina aj so vsetkymi detmi 😕 samozrejme nemusim hovorit ze vsetci v rodine otehu hned ako chceli a nikdy nemali ziadne problemy 😨 tak som mm povedala,ze som neni pripravena tam ist 😒 aj ked som sa citila blbo ze som odmietla rodinnu akciu , ale musim mysliet na seba a nemam silu zatial sa pretvarovat 😕 stastie ze moj mm zdiela rovnaky nazor 🙏
Baby moje,uz lezim na izbe a mam po☹este som v nemocnici a uz ma chyta depka.tolko nas tu lezi co si tym teraz presli.co je to za doba?je mi strasne smutno.ten pocit,ze uz si nebudem hladkat brusko a ze uz mame anjelika,teda uz dvoch☹
@tinka881 A to si bola na kyrete k večeru?Mna "robili" cca o 12tej poobede a okolo 18tej ma pustili domov.Tak som prekvapená
@monika1791 ja som rano dosla o 7 hod.a roboli ma o 17 hod.
Ahojte babulky.tak vcera som bola na sono a uz ukazalo cierny fliacik.velmi sa tesim.Ale dostala som mykozu.doktorka mi dala asi slabucke tabletky, ktore si mam zavadzat, ale mam hrozny strach.moze sa stat nieco mojej fazulke? Mala to niektora z vas? Dakujem
@zuzka2208 áno ja to mám teraz cakam na kyretaz po missed abort ...:( keď idem cez mesto strašne ma to týra keď vidím bábätká alebo tehuľky , trhá mi to srdce ....
@lentilka969 musíš ist na kyret??v ktorom tt si ?nevyčistí sa to samé?
@butterfly333 no čaká sa ,mala som byť v 10tt a ostalo to v 6tt :( v pondelok budem mať výsledok z krvi a potom sa uvidíco ďalej , vôbec sa nespinim už ak do stredy nič. Nechcem čakať kým sa to zapali
@butterfly333 a teraz po psychickej stránke sa musím zotaviť hlavne a.nosit v sebe plodik našej lásky , ktorý už nežije radšej by som to mala už za sebou :(😭
@lentilka969 moja chápem ta treba mysliet naniečo iné zabavit sa rozptílit nejako aj ked je to tažké ja som si tým prešla5x aj v neskoršom štadiu tehu 22tt tak viemako tobolí,to prejde aj ked bolest bude v srdci stále,No vieš radšej skor ako potom neskoro.Drž sa.
Baby,co ste si presli viacerymi potratmi,ake vysetrenia ste podstupili?kde sa mam vsade pytat?
@lentilka969 moja,ja to uz mam za sebou☹
@butterfly333 ďakujem veľmi pekne snažím sa aby som to zvládla ale je to ešte čerstvé iba 2 dni dozadu mi to bolo oznámené takže sa. Tým musím popasovať .... viem že lepsie by to bolo keby vide samé a vyčistiť sa sama po prvom menzes by sme už mohli skúšať , po kyretaz tam je doba 3 mesiace cca...a tvoja bolesť čo prezivas veľmi t chapem ale 5x to už musí byť psychika z ocele :(
@lentilka969 ja som teraz minulu nedelu potratila no mám dve deti ktore mi robia velku radost a zvlášt dnes ma moj sy moja laska 16r.
@tinka881 boze môj :( prečo ma tak dlho nehali čakať ja sa zblaznim :(
@lentilka969 skus ist na pohotovost.tam ma zobrali hned.ja by som nevydrzala tolko cakat.bola som 11+1,ale babo podla velkosti malo 8+2☹
Ja 10 +2 a podľa sona 6tt :( :(
@tinka881
@lentilka969 vážne chod na pohotovost možno to budeš mat skor za sebou teda ak už je po.Držím mooc palce.
Jaj baby moje, ved to je strasne. Uz tu skoro kazda z nas prisla o babatko 😢 ja som si vcera poplakala.... lieky beriem ale tehu fakt neriesim... mozno o mesiac.... teraz to silit urcite nejdem.... prvy trimester je pre mna uplne tabu.... ja neviem ako ho dam....
@martinaj ano je to tu strašne ved už kolko nás je tento mesiac čo sme prišli o bábo 😢 ja verím že sa do leta zadarí
Baby,vas cistili alebo to vyslo same?ze ako dlho budete cakat.Min.rok sme cakali 4 mesiace;ale podarilo sa az po roku☹

@tinka881 pýtaj si geneticke vyšetrenie páru. Určite.