icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kakatulik
15. jún 2016

@renimac to mi je jasne ze nepreplaca. Aka pravdepodobnost uspesnosti sa udava.

renimac
15. jún 2016

@kakatulik joj, nepamätám, ale o dosť nižšia ako pri Ivf so stimulkou. Písala som si v skupine Reprofit Brno s babami a dvom sa podarilo takto na prvy krát. Ja to skúsim raz a keď nič, seru na to.

renimac
15. jún 2016

@kakatulik čítam, že 10-15%.... Vždy viac ako 0 😉.

kakatulik
15. jún 2016

@renimac tak ano. Za pokus to stoji.

renimac
15. jún 2016

@kakatulik ja to chcem raz skúsiť. .. A keď nič, tak adopcia..... ☹

kakatulik
15. jún 2016

@renimac uvidis. Najskor jedno.potom druhe...

senselinka
16. jún 2016

@renimac miculka, mne nedavno jedna zena povedala, že mozem mat tolko deti, kolko chcem. Tak som si povedala, ze nakoniec budem mat tie tri 😵
Budes mat aj ty, uvidis!
A ešte mi odporucila, ze ked zena chce babo velmi velmi, nema pri milovani myslieť na dieta, ale na jedlo... na pripravu, vychutnavanie... proste jedlo. Vraj to uzko suvisi, tak to skus 😉

renimac
16. jún 2016

@senselinka aha, tak idem to skusit 😀 budem mysliet na pripravu grill party 😀

ajana1
16. jún 2016

Inak zeny mne tento mesiac dobre kape na karbit. Neviem preco ale som si skoro ista ze som tehotna aj ked je este nemozne to zistit. To bude ale sklamania o tyzden ked ta potvora zas pride.

kakatulik
16. jún 2016

@ajana1 he he,ale vies,niekedy je intuicia celkom dobrym meritkom.

ajana1
16. jún 2016

@kakatulik ved uvidime o tyzden 🙂 aj ked si myslim ze moje biologicke hodiny zacali tykat o dusu a uz mi z toho hrabe. Zajtra skusim spravit test aby som vedela ze ci si mozem dat na dovolenke vinka 🙂

kakatulik
16. jún 2016

@ajana1 trosku vinka si mozes dat bey ohladu na vysledok testu. Cervene dokonca napomaha vyptqtelke maernice pekne rast.

ajana1
16. jún 2016

@kakatulik zas ver tomu ze by som tych 9 mesiacov az dva roky (pocas kojenia) bez vina nevydrzala 🙂 Len mame stretavku zo skoly takze tam sa bude pit viac ako jedno 🙂

kakatulik
16. jún 2016

@ajana1 jaj,no ved cuckaj na pohari a tvar sa ze je uz treti...

tinka881
autor
16. jún 2016

Dievcata moje,dnes poobede som zacala malinko spinit,tak som sla radsej na pohotovost.nasmu babatku prestalo bit srdiecko.zajtra ma caka cistenie.preco je zivot tak nespravodlivy?za dva tyzdne to bude rok co sme prisli o prve babo.tak strasne to boli.tolko nas bolo vela tehuliek a teraz kolko nas je co mame ranu na srdiecku

butterfly333
16. jún 2016

@tinka881 moja to ani nehovor 😢 to snád neieje pravda čosa to deje 😢 😢 😢 😢 Velmi ma to mrzí fak nejak sa to tu rozbehlo samé zlé spravy:Držkaj sami.

lentilka969
16. jún 2016

Ahojte babulky bola som tu s vami keď sa mi objavili dve čiarky, no dnes sa moje naše šťastie končilo s missed abort :( kyret a dalsie snazilkovanie sa zas začína :(

butterfly333
16. jún 2016

@lentilka969 To snád nieeee je pravda ako je to možne jedna za druhou čo sa to deje??Prečoooo 😢 😢 😢 😢 bože ten svet je nespravodlivý ,Moja držkaj sa prajem vela síl.

monika1791
16. jún 2016

Pre boha baby..to čo sa tu robí?????????

martinaj
16. jún 2016

@tinka881
@lentilka969 😢😢😢 drzte sa baby

denidi
16. jún 2016

Ach dievcence to ma strasne mrzi ☹
vela sil vam prajem,toto sa aj zle cita,nie to este preziva,drzkajte sa

lentilka969
16. jún 2016

Vyzerá to tak Že choroba skolila aj mňa aj maličké ale nevzdavame sa
🙂

mima177
16. jún 2016

@tinka881 :(((( Ja ani neviem najst tie spravne slova na povzbudenie...drzte sa prosim vsetky a nevzdavajte to ...

renimac
16. jún 2016

@martinaj @lentilka969 @butterfly333 @tinka881 baby, fakt ma to mrzi. Viem presne ako sa citite.... drzte sa.

senselinka
16. jún 2016

@tinka881 zlatinko, strašne, strašne ma to mrzi 😢

zuzka2208
17. jún 2016

@tinka881 je mi to tak velmi luto ☹ drzkaj sa 💟

tinka881
autor
17. jún 2016

Uz lezim na izbe a cakam na zakrok.Behom roka uz druhy krat.Stale len placem a neviem pochopit,kde sa stala chyba.Min.rok som bola aj na hematologii a bolo vsetko ok.Ake vysetrenia ma teraz cakaju?neviete mi povedat?hlavne chcem najprv zmenit gynekologa

martinaj
17. jún 2016

@tinka881 skus reprodukcnu imunologiu, ja sa tam chystam v july ...

renimac
17. jún 2016

@martinaj ides do NR? Tam su fakt odbornici. Akurat nam nic nezistili, tak sme sa nikam neposunuli. Iba to nizsie D, ale napr. mne povedala, ze to v tomto obdobi nevadi, lebo ze v lete si ho prirodzene doplnim na slnku. Bledulke ako ja staci 10 minut denne 😉.

martinaj
17. jún 2016

@renimac nie v ba. Tam mi jednu dr doporucila hematologicka a aj jedna primarka z CAR. Vraj, je kapacita. Uvidime 😊