icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

zuzka2208
19. jún 2016

@kakatulik urcite to raz bude dobre a ja to dam 😵 uz vela krat som padla na same dno a musela som sa pozbierat a ist dalej .... a priznam sa ze som si myslela ze to tentokrat bude ok ale nie je a ja mam fakt chvilky, ze sa citim ze sa uplne zrutim 😕 asi je to aj tym ze mam pocit ze si do riti /prepac za vyraz/ vsetko musim najprv poriadne odsrat a padnut na same dno a potom sa ten niekto rozhodne ze ok uz jej to mozme dopriat 😠

zuzka2208
19. jún 2016

@butterfly333 ja este stale spinim po kyrete cize musim cakat na ms a az potom mozme skusat a priznam sa ze potrebujem pauzu ☹ a hlavne potrebujem ist do prace len tu u nas toho nie je moc vela na vyber cize sa to vlecie 😖 aj ja by som si najradsej povedala ze sa na to vykaslem ale neda sa mi kedze nemame ziadne deti a ja tak velmi chcem aspon jedno 🙏 a moj manzel je mladsi cize ani nemusim hovorit ze ma kolko krat napadne ze si urcite mysli ze keby mal mladsiu tak sa toto nestane 😕 aj ked mame uzasny vztah a milujeme sa ako kone 🙂 a teraz mi je naozaj velkou oporou a zvlada to uzasne 😉 ale ja viem ze velmi tuzi mat dieta a ja sa hanbim za to ze mu ho zatial nedokazem dat 😢

butterfly333
19. jún 2016

@zuzka2208 kedy si bola na kyrete?teraz v pondelok??moja netráp sa trocha sa dáš do kopy a uvidíš dieta budeš mat,ja viem moja je to tažké a možno sa mi to lahko hovorí no možno ked budeš mat pracu zabudneš na starosti a zadarí sa,Inak máš asi všetky vysledky v poriadku??

zuzka2208
19. jún 2016

@butterfly333 ano moja zajtra bude tyzden po kyrete 🙄 velmi by som chcela aby ta robota vysla aspon by mi to pozdvihlo sebavedomie ze aspon v niecom som dobra ked uz s tymi detmi mi to zatial moc nejde 😕 co sa tyka plodnosti vsetko je ok len musim ist na tu hematologiu len tento tyzden sa pripravujem na ten pohovor tak to budem riesit hned potom 😉

salmas
19. jún 2016

@kakatulik S tou výstelkou máš pravdu. Ja som potratila v polovici apríla aj ma dočisťoval a doteraz mi nenabehla MS. Bola som na vyvolávačku aj kvôli dovolenke, ale MS stále nikde. Doktor mi presne hovoril, že mám len 7 mm výstelku, takže nezaručuje, či príde, že je to málo. Inak nevieš niečo poradiť na tú výstelku maternice? Beriem VMK a Gynex. Po dovolenke opåť skùsim Inofolik, teraz som ešte nechcela, lebo sa mi zdalo, že som bola pi ňom akási nafúknutá a priberala som.

kakatulik
19. jún 2016

@salmas na dovolenke si dopraj cervene vinko,nieco stiplave s cili a aj alchemilka je fajn. Inak ta VMK je asi najlepsia.

kakatulik
19. jún 2016

@zuzka2208 inak ja mam tiez mladsieho muza a ked mu tak stale omielam,ze preco si menasiel mladsiu a tak vsetko okolo tych deti,tak mi iba povie,ze ak ich mat nebudeme tak sa svet nezruti,lebo on ma bude este viac lubit,aby mi to vynahradil. No nelub ho💕

patka33
19. jún 2016

@kakatulik to je velmi mile od neho 🙂

kakatulik
19. jún 2016

@patka33 tak to teda je.😜

patka33
19. jún 2016

@kakatulik tak ja som vcera aj poplakala moj sa pritulila hned mi bolo lepsie

zuzka2208
19. jún 2016

@kakatulik moj je tiez uzasny velmi ma podporuje dokonca mam pocit ze sme este viacej nalepení na sebe ako pred tym potratom,ale clovek nikdy nevie co sa stane 😉

kakatulik
19. jún 2016

@zuzka2208 viem,viem,ale takto mysliet nesmieme. Ono to tym iba privolame.

tinka881
autor
20. jún 2016

@zuzka2208 teraz ešte spinis len tmavy vytok alebo aj krv? kolko ti kazali mat pauzu? mne až tri mesiace. Ja som bola min.rok na hematologii a nic mi nezistli, ale hovorili mi, ze som mala byt po kontrolou, ze krv sa mi moze dobre zrazat,ale ako otehu,tak už nemusi. V stredu idem ku gyn,tak sa vypytam na vsetky mozne vysetrenia.

tinka881
autor
20. jún 2016

Neviete mi poradit baby z BA dobreho gynekologa Ruzinov a okolie?v prvom rade musim zmenit gyn.

renimac
20. jún 2016

@tinka881 ja chodim k Mudr. Smolikovi do Kocha. Ano, je to drahe - 199€/rok, ale aspon sa mnou konecne niekto zaobera. Su v poliklinike.

tinka881
autor
20. jún 2016

@renimac fuhaaa,to je pre mna strasne drahe.

lulila20
20. jún 2016

ahojte prepacte ze to pisem sem ci vobec mozem .
mala som sex z chlapom ktory mal vypite a necitil kedy sa urobil,mne tvrdil ze sa vobec neurobil..
mohlo sa to tak stat ??

renimac
20. jún 2016

@tinka881 ja ked som sa snazila najst si dobreho gynekologa, obvolala som asi 20 ordinacii a vsade mi povedali, ze uz nove pacientky neberu, iba tehotne. Co samozrejme nie som a preto hladam dobreho gynekologa. Takze mi ostali len sukromne centra. Skus pozriet referencie na nete, ale ja som nakoniec nemala uz koho vybrat a teraz som rada, ze som do Kocha isla.

kakatulik
20. jún 2016

@renimac ahoj,tych 200eur je uz konecnych bez ohladu na to,co s tebou robia,alebo sa este priplaca za rozne vykony.

renimac
20. jún 2016

@kakatulik je to konecne, neplatis uz potom za nic... tehulky maju plus 100€, ale az po 1.trimestri, kedze je rizikovy.

zuzka2208
20. jún 2016

@tinka881 iba spinim taky tmavo hnedy vytok.... Zatial mi nikto nic nepovedal len ze mam 2tyzdne nesexovat ale bud tyzden pojdem na kontrolu tak uvidim co povie a tiez si myslim ze by som mala byt pod vacsou kontrolou lebo ma napadlo ze ked som bola na predoperacnom pred laparkou tak mi doktorka vravela ze mi tam nieco vyskakuje s krvou ale ze to nevadi ...no ale v tehu to moze vadit no ale od toho je doktor aby sa tym zaoberal no len ten moj ma asi ine starosti 😱

kakatulik
20. jún 2016

@renimac aha,dakujem. To sa da prezit.

renimac
20. jún 2016

@kakatulik tiez si myslim... moja kolegyna chodi k sukromnikovi do Digital parku a tam ju kazda navsteva stoji 50€. Kedze je tehotna, tych navstev je dost a teda minie 2x tolko.

tinka881
autor
20. jún 2016

@zuzka2208 mna caka kontrola uz zajtra.nastastie nespinim.ja mam v sprave z pohotovosti,ze sex az po prvej mrche.len este musim najst spravneho lekara,kt.sa mi bude venovat

martinaj
20. jún 2016

Ja som v kochu platila 120,- a ked budem tehu tak doplatim 180,- tak je to aj v cenniku 😊 a mam tam dr.Sebikovu

dejna20
20. jún 2016

@renimac aj ja chodim do dogital parku ale lacne to veru nie je. Ale aj tak ns mojho dokiho nedam dopustit

renimac
20. jún 2016

@martinaj vidis, tak mam 80€ k dobru 🙂 nejak som to poplietla 😀

martinaj
20. jún 2016

@renimac kedy sa tam stretneme? 😀

renimac
20. jún 2016

@martinaj idem zajtra... mam totiz uz druhy mesiac bolesti na pravej strane, kde mi zobrali vajcovod, obavam sa, ze zrasty ☹. Niekedy take silne, akoby si mi dykou bodla do maternice a vrtala sa v nej. Potom utekam do prace. Ty sa kedy chystas?

martinaj
20. jún 2016

@renimac ja az tehu ked budem 😁 takze tak skoro ee