icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

martinaj
18. jún 2016

@tinka881 mna nastastie nikdy. Vzdy som sa sama, cakat nemusime....

butterfly333
18. jún 2016

@tinka881 mna nečistili vyčistilo sa to samo a čakat?ja dufam že sa zadrí hned tento cyklus a načo čakat nechcem čakat už sme sadva roky snažili ja verím že sa zadrí čo najskor,.

tinka881
autor
18. jún 2016

@butterfly333 @martinaj tak to mate obe lepsie.ja musim cakat☹budem pit alchemilku a snad rychlo dojde mrcha a po lete sa zacneme opat snazit.

butterfly333
18. jún 2016

@martinaj a ako si na tom s ovulkou?kolko dc si? ja som teraz brala ten clostil dnes som len 9dc no asi dva dni do zadu aj včera som mala bolesti na lavej strane vaječník neviem skušala som ovu no test negat no neviemmyslela som že asi je skor včera Bt 36,8 dnes 36,9 uvidím aka bude zajtra už nemám doma ovu testy.

martinaj
18. jún 2016

@butterfly333 ja som 7dc, teplotu zacnem merat od zajtra 😊 konecne tie jatky uplne skoncili 😀
Moja a ty mas doktorom potvrdeny tento MA? Ze maternica cista a klesajuce hcg?

butterfly333
18. jún 2016

@martinaj nie nemám zatial som nebola u gyn idem k novému až 1.7

maryennn1
18. jún 2016

@tinka881 a prečo by si musela čakať? počkaj prvú mrchu a potom šup na to, zvykne sa zadariť hneď... veeeľmi držím palčeky

tinka881
autor
18. jún 2016

@maryennn1 len ci bude maternica zahojena.myslis,ze netreba cakat?aspon pockam na vsetky vysetrenia co mi porobia

martinaj
18. jún 2016

@butterfly333 ty kludne mozes byt tehu podla mna..... robila si test?

martinaj
18. jún 2016

@maryennn1 presne

butterfly333
18. jún 2016

@martinaj prečo myslíš že by som mohla byt tehu?? 😕 to asi nie ved ani neviem či bola ovu alebo čo ved ešte som len 9DC ale verím že sa zadarí čo najskor.Momentálne som doma bez prace od 9.6 som nezamestnaná tuším prvý krat čo som bez prace a na urade.

martinaj
18. jún 2016

@butterfly333 neviem..... vela zien brutal krvaca a teplotu mas dost vysoku.....

kakatulik
18. jún 2016

Ja som tiez toho nazoru,ze po kyrete by sa mal dopriat maternici cas na regeneraciu.

butterfly333
18. jún 2016

@martinaj ale nie určite ešte niesom aj brucho mi splaslo ale zadarí sa čoskoro.

maryennn1
19. jún 2016

@tinka881 počúvaj, uvar si dva litre alchemilky a pi celý deň, zlievaj sa ňou ako to len ide a uvidíš, maternica sa zahojí sama, keď pôjdeš na kontrolu bude čistučká...ja som bola v 9tt v januári keď som samovoľne potratila... vďaka alchemilke som sa vyčistila úplne... a to mi hrozili kyretom... po prvej mrche mi povedala dr. , že sa môžeme začať snažiť, že maternica je čistučká. Na tvojom mieste nečakám, áno počkaj si na všetky výsledky, nech už nič neriskuješ a potom hurá do toho... ak bude maternica ok... bábo sa zahniezdi, ak nie, nezahniezdi.. načo strácať drahocenný čas? veeľmi ti držím palčeky.

maryennn1
19. jún 2016

@kakatulik aj ja som bola toho názoru... po prvej strete v šiestom mesiaci... sme čakali 6 mesiacov ako mi radili... a potom? aj tak sa nedarilo.. a pritom cyklus ukážkový a maternica v poriadku, oddychovala dosť dlho... ale aj tak nič, nakoniec sa horkoťažko podaril Adamko, keď sme sa začali snažiť znovu... trvalo to až dva roku, a podarilo sa, ale skončilo to v januári samovoľným potratom... nezačali sme a teraz som tehu... takže ja si myslím, že ak je maternica v poriadku, bábätko sa uhniezdi ak nie... tak nie.

kakatulik
19. jún 2016

@maryennn1 jasne,len tou kyretazou sa zoskrabe takmer cel6 vystelka. O to ide. Pri sponntannom,ked to odyde same,je to uplne ine. Tam sa dokonca odporuca znouu hnfd otehu,lebo je maternica pripravena. Po kyrete by som tak dva cykly pockala. Ale to je moj nazor.

maryennn1
19. jún 2016

@kakatulik lenže maternica sa dokáže rýchlo zregenerovať, už po prvej ms je výstelka rovnaká... ale samozrejme je to individuálne, preto treba ísť po prvej ms k dr. a ona povie ako to vo vnútri vyzerá... mám kopec kamošiek, ktoré otehu hneď po prvom cykle, niektoré dokonca nevyčkali ani na prvú ms, čo zas je podľa mňa risk, ale i tak sa dá... ja osobne si myslím, že bábo príde až vtedy keď má ideálne podmienky, inak sa proste neudrží

kakatulik
19. jún 2016

@maryennn1 jasne,ale zalezi aj na tom aka je psychyka,lebo riskovat ze sa pritrafi dalsi potrat ziadnej nepprida. kazda si to musi individualne zvazit na co sa citi.

maryennn1
19. jún 2016

@kakatulik áno s tým úplne súhlasím

senselinka
19. jún 2016

@tinka881 zlatinko, ja som bola v 12tt a lekar povedal pockat dva az tri mesiace, teraz bola druha mrcha a ideme skusat 😉

blanch12
19. jún 2016

@renimac no fuuuha mas toho poriadne nalozene ☹...vies co - ja ked som v takom stave - pocitu totalnej bezmocnosti, tak sa snazim mysluet na to, ze co vsetko uz mam...take tie 'bezne' vevi..zdravie a rodinu a pod. ..a ze kolko ludi je na tom ovela horsie...a riesia uuuplne sialene problemy...tuez som dva roky od potratu..pred tym trvalo rok kym sa nam podarilo..tskze tri roky sa snazime a stale nic...neviem ci je tazsie taketo dlhe snazenie sa alebo ma za sebou uz dva, tri ci pat potratov...a preto, ked som fakt v depke a sebalutost fici na plne obratky - zacnem sa na to pozerat z inej strany...vacsinou to pomaha..niekedy to ide hned niekedy to trva dlhsie...nic ine zatial nepomaha na to, aby som sa kazdy den nepytala samej seba - preco to nejde...som sa trochu rozkecala - prepac 😀..asi som potrebovala vyventilovat 😀...a ano - nadej..bez nej to nejde 🙂.

martinaj
19. jún 2016

Ja by som radsej neotehotnela, ako prezivat tie potraty.....

kakatulik
19. jún 2016

@martinaj zdielam tvoj nazor,aj ked som este neotehotnela.

renimac
19. jún 2016

@blanch12 tazko povedat, nedovolim si to hodnotit.... ja som sice prisla o babo "len" raz, ale po takmer 2,5 roku snazenia. To uz cloveku pride ako zly vtip. No a teraz som 4 mesiace po, vsetci nas utesovali, ze teraz rychlo otehotniem a ho*no ho*no.... pardon za vyraz, ale je to tak. Ale som uz zmierena s tym, ze ideme skusit IVF a ked nic, tak ziadost o adopciu. Mam 30 rokov, vybavovanie adopcie trva 3 roky a bezdetna ostat nechcem 🙂.

blanch12
19. jún 2016

@renimac no ved toto - to sa neda hodnotit..ja som to len tak, ze co je vlastne tazsie... tiez som prisla o babo "len" raz, ale do dnes sa z toho neviem spamatat a to uz presiel rok a pol...keby sa nam podarilo dalsie, tak by ta bolest nebola taka...a ho*no ho*no su slabe slova 😀 😀 😉 ...nooo u teba - mas 30, ja som prve rodila v 36...nehadz "flintu so zita"..ja vieeeem, sa mi hovori..uvedomujem si to...ale adoptovane dietatko s vlastnym je supis 🙂...budes mat minimalne dve 🙂

renimac
19. jún 2016

@blanch12 tym sa utesujem aj ja, ze su zeny ktore rodili v 35-ke.... ale priznam sa, desi ma myslienka, ze tie 3 roky mozu pokracovat dalej. Uz teraz mi z toho prepina 🙂.

zuzka2208
19. jún 2016

baby moje len tak na povzbudenie ja budem mat v auguste 39 po 2 rokoch snazenia som behom pol roka dva krat potratila ☹ sme tyzden po potrate a ja mam pocit,ze sa kazdu chvilu zosypem jedine co ma zamestnava a na to tolko nemyslim je ze mam bud tyzden pohovor do prace na ktory sa pripravujem 😕 ale ak to nevyjde tak to bude este len depresia , lebo ved nie nadarmo sa hovori ze na osrateho aj hajzel padne 😀 a vy vsetky co mate okolo 30 .... co by som za to dala aby som mala ten luxus ze mozme sa na to vy...t a ked sa budem na to znovu citit tak zacneme skusat a nevadi ci to bude za pol roka alebo za rok.Takze baby nezufajte ste este mlade 😅

kakatulik
19. jún 2016

@zuzka2208 zuziiik,nepanikar,chod na slniecko natankovat VitD a ani sa nemazdas a vsetko bude tak ako ma byt,ale chapem ze teraz si na dne. Treba sa ale od toho dna odrazit,vynorit sa a znova nadychnut.

butterfly333
19. jún 2016

@zuzka2208 moja kolko si DC?,budeš mat novu pracu??Ja som teraz prvý krat bez práce dostala som výpoved zo zdr,dovodov tak oddychujem doma,aspon cez leto,Ja budem mat o mesiac 37r no verím že sa do konca roka zadarí inak sa na to vyprdnem.