icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

nera123
29. jún 2016

@petulik1991
@veronika1603

Dievčatá vidím, že vy už riadne pokročujete 🙂 už sa môžete začať pripravovať na mená 🙂 ja som ešte len v štádiu vracania a tepu na infarkt..

Či chlapček či dievčatko, hlavne, že budú zdravunké 😉

veronika1603
29. jún 2016

@nera123 no to ano.ale mne ani moc zle nebyvalo....rano uuplne pohodka az vecer som sa citila strasne plna ale bola som hladna....a nechutna pachut v ustach.inak nic vecer som len nevydrzala dlho byt hore.a u mna to vyzera opat na chlapceka a mena uz mame:David alebo Patrik pre dievcatko sme mali Lea alebo Saska..no bude asi chlapec.dnes som volala na dalsie tripple testy-vysledky a ako aj v 13tt aj teraz v 16tt su negativne a to je dolezite..a cakam kym zacnu pohyby.uz by aj mali...na vracanie si sem tam daj troska pepsi snad to coskoro prejde.drzim palceky nech je uz 12tt za tebou.clovek je potom troska kludnejsi....ale musis verit ze vsetko je v poriadku...a bude...🙂

nera123
3. júl 2016

@veronika1603 Ďakujem, hej hej...keď bude po 12tt budem si aspoň aj ja v pokoji už mená premielať v hlave a celkovo budem pokojnejšia...hlavne nech sú zdravé tie naše poklady, nič nie je dôležitejšie..ja sa trošku cítim tak inak ako pri malom, tak mám pocit na dievčatko,...ale je mi to úplne jedno..náš malý chce zase len braceka 🙂 ...tak super, že výsledky sú negatívne..potom daj vedieť, keď začneš cítiť motýlikov 😉

petulik1991
3. júl 2016

@nera123 No, mne sa to zase otocilo z nevolnosti na reflux 😀 Ale znasam to teda omnoho lepsie. Zacina mi aj brusko rast pomaly, v obtiahnutych veciach je to pekne vidiet. U nas to vyzera na dievcatko, mena sme este nevyberali, ale paci sa nam Ziva a Leila, Lily, Lilibeth, atd 🙂 V 17tt chcem ist na utz, nech sa pozru, co to teda bude, lebo zacala som hackovat a nechce sa mi vsetko robit z neutralnych farieb 😀 Snad sa v Kochu najde nejake sikovne ocko, co to zisti 😎 Je ti zle? Fuuu, no mne byvalo do toho 11tt straaaasne, fuj, snad to uz nikdy nezazijem, 5kg dole 😀

petkovamiruska
5. júl 2016

Kocky dnes sme dosli z dovolenky a som sa rano testovala ❤❤❤
Ozvem sa neskor mame este do nedele navstevu 😜
Som taka happy ❤

butterfly333
5. júl 2016

@petkovamiruska gratulujeeeem

tinka881
autor
5. júl 2016

@petkovamiruska gratulujem

kakatulik
5. júl 2016

@petkovamiruska gratulujem ti zo srdiecka.❤🌺💋

petkovamiruska
6. júl 2016

@butterfly333
@tinka881
@kakatulik dakujem vam kocky 🙂 ja som aj tusila, ze to bude tento mesiac 🙂 podla hlienu a ovulacie 🙂
Este stale tomu neveriiiiim 🙂 my cakame babo ❤❤❤
Pondelok o 12:30 mam termin u lekara 😚

butterfly333
6. júl 2016

@petkovamiruska ja som ani ovu testom nezachytila no neviem či niečo z toho bude no ak nie další mesiac snád ano.

petkovamiruska
6. júl 2016

@butterfly333
@tinka881
@kakatulik dakujem vam kocky 🙂 ja som aj tusila, ze to bude tento mesiac 🙂 podla hlienu a ovulacie 🙂
Este stale tomu neveriiiiim 🙂 my cakame babo ❤❤❤
Pondelok o 12:30 mam termin u lekara 😚

petkovamiruska
6. júl 2016

@butterfly333 no ja som mavala pred velmi dlhym casom vzdy vytok pocas ovu, ale bolo ho velmi vela...ked som bola na toalete vysel aj na 20cm 😁
Minuly rok ani raz a tento rok len v juni prvykrat...pobolievalo ma aj v podbrusku....netestovala som sa...zensky instinkt a vyslo to 😍
Drzim ti silno palce 🙂

butterfly333
6. júl 2016

@petkovamiruska aj ja som tento mesiac mala takeee mokro no strašne a raz rano som sa zobudila že zmeriam BT a cela mokra a lepkave pozriem a krv to som mala jeden den no a teraz čaká čo bude.

tinka881
autor
6. júl 2016

@butterfly333 krv jeden den?to je dobre znamenie.drzim palceky

butterfly333
6. júl 2016

@tinka881 krv jeden den??? ale to bolo na 18DC len teraz mám brutal strašnu kyselinu

tinka881
autor
6. júl 2016

@butterfly333 na kt.dc si mala ovu?

butterfly333
6. júl 2016

@tinka881 chod na stranku do septembra 2016 budeme tehu či tak nejak a stranu 152 tam som dala graf nejde ni to sem nejak dat.

butterfly333
6. júl 2016
kakatulik
6. júl 2016

@butterfly333 pocuvaj zlatko. Nemala si ty aj pripredchadzajucom tehu kyselinu?

butterfly333
7. júl 2016

@kakatulik práve že som mala jak hovado aj teraz no neviem že by sa zadarilo hned? Lebo inokedy som nikdy nemala možno raz za pol roka a teraz už asi týžden no a včera to bol brutal večer strašnu kyselinu som mala v takych intervaloch jak kontrakcie. Až ma studeny pot zalial.

kakatulik
7. júl 2016

@butterfly333 gratulujem k tehn. Hehe😀

renimac
7. júl 2016

@butterfly333 aj podla mna si tehu

butterfly333
7. júl 2016

@kakatulik Ale baby ved to ešte nieje iste ani ja neviem či to vyšlo dnes Bt klesla na 37,1
@renimac

renimac
7. júl 2016

@butterfly333 to je teda riadny pokles 😀

butterfly333
7. júl 2016

@renimac 😀 😀 😀 😀 😀 noo to je ved uvidím do nedele ale tá kyselina ma trocha metie, Dnes by som mala by 12DPO? že?

renimac
7. júl 2016

@butterfly333 ja sa v tom uz stracam 🙂 ale asi ano. Aky test si inac pouzila?

butterfly333
7. júl 2016

@renimac mala som Lady max a robila som to 4.7.čiže asi skoro myslela som že som viac DPo.

renimac
7. júl 2016

@butterfly333 tak skus este zajtra rano 😉

butterfly333
7. júl 2016

@renimac no kupim dnes další test a uvidím no neviem či z toho niečo bude,

kakatulik
7. júl 2016

@renimac
@butterfly333 nooo to bol fakt riadny pokles😀aj ja som dnes mala trochu nizsitw teplotu,ale spala som s holym zadkom,cize aj to mohlo nieco ot tplyvnit.