@butterfly333 och prepac, nevedela som. Je to hrozne, cim si si musela prejst, ale hadam je to uz za Tebou a silno drzim palce, nech Ti to vyjde.
ahojte ja cakam mrchu v sobotu vcera som nevydrzala a robila som test negativny. strasne ma bolia prsia a picha ma v podbrusku uz 3 dni...co myslite je tu sanca? dakujem!
@zuzuzuzka aj ked to stále bolí ale som v pohode musím mysliet pozitívne.
@ninkapralinka kolko dpo si?
@denidi asi tak 11-12
@ninkapralinka pokial nieje ms,stale je nadej 😉 niekomu sa druha / ukaze neskor,aj bt merias?
nemeriam ale bola som na sone ci mam vajicko vytvorene a bol otam tak mi doktor odhadol ovulaciu, ale plodili sme kazdy den tak sme sa urcite trafili🙂 menzes mam dostat v sobotu tak uvidim
@denidi
@ninkapralinka drzim silno prstiky,aby uz bola mala fazulocka v brusku 😉 ms este nemeska,tak je to na dobrej ceste a zajtra testik mozno cosi ukaze
@denidi dakujem ti velmi pekne aj tebe prajem babatko ak este necakas
@ninkapralinka dakujeeem 🙂
@ninkapralinka mna pravidelne pred MS bolia prsia odkedy sa snazime, takze si zvykaj ;) pretoze prsia strasne reaguju na psychiku.
@butterfly333 to urcite treba a to tetovanie je pekne, take zaujmave a ine ako ostatne
@eva2809 Nie, nevadí. Tiež ju nepijem od prvého dňa nového cyklu, ale až tak na konci ms, tak na 4-tý, 5-ty deň, no a cca dva týždne len do ovu... Kľudne ju pi od dnes, a skús do tej ovu a uvidíš... Ono to aj tak môže na každý organizmus reagovať inak... Niekomu alchemilka nezaberá vôbec...
@kakatulik Ja tiež neviem, čo s tým inofolikom. Ja som ho začala brať v auguste. A potom sa mi začali postupne predlzovať cykly. Mávala som ich krátke max. 25 dní a potom aj 35. Pred laparkou ani neprišli. Teraz som mu dala ešte šancu, tak uvidím. Lebo ja neviem, či za to môže inofolik alebo endoška. Ale mal by byť dobrý na dozrievanie vajka, tak preto ešte skúsim, lebo podľa ovu testov som nemala 2 cykly ovulaciu.
@ninkapralinka no mne pri prvej dcerke po 2 dnoch meskania ukazalo negativny vysledok a az 5ty den meskania pozitivny.. Takze podla mna sanca je stale.. Mne dnes zial prisla... :( drzim palce...
@nataliuska dakujem velmi pekne 🙂 neboj sa, nabudúce uz nepride!! 🙂
@ninkapralinka dik.. Dopadne to tak ako ma 🙂 Dakujeeem a daj vediet ako si dopadla ty
@nataliuska dam vediet jasne 🙂
@salmas ,ahoj,no ja som po vysadeni toho inofoliku a miernej panike 😀 vcera ms konecne dostala(iba na 30.den),...urcite je dobry,ale pre niekoho ako mna,kto nema PCO asi nepotrebny.Ja som si presne prestudovala to davkovanie a zistila som,ze v jednom saciku infoliku su 2g inozitolu a v extra Inozitole v tobolkách,aleboksapsliach ci ako sa to podava iba 500-750mg a to je rozdiel. Asi fakt tolko nepotrebuje.Tento cyklus to necham tak a buduci zacnem brat zvlast inozitol (zacnem tou 500mg) a podla toho co to bzude robit uvidim dalej.
@kakatulik ahoj.. Prosim ta co je to ten inozitol a aky by mal byt obsah na den? Ja beriem Nosifol, mala som davat 2 sacky denne a v jednom su 2g, cize v dvoch 4g. Dakujem

@tynka1406 ja som v oktobri potratila v 8.tt, a teraz sme mali pauzu, ale už sa snažíme opäť, takže tiež dúfam, že teraz sa skôr podarí, keďže som taká vyčistená, aspoň tak sa vyjadril môj dr.