icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

zuzikambo
7. jan 2016

@tynka1406 ja som v oktobri potratila v 8.tt, a teraz sme mali pauzu, ale už sa snažíme opäť, takže tiež dúfam, že teraz sa skôr podarí, keďže som taká vyčistená, aspoň tak sa vyjadril môj dr.

zuzuzuzka
7. jan 2016

@kachita ja mozem povedat presne to iste, ze keby som ho stretla skor, asi by som s nim nebola. Ako pises, musela som na neho dozriet. 🙂) takze uplne viem o com pises. Sme spolu uz pat rokov.

zuzuzuzka
7. jan 2016

@butterfly333 och prepac, nevedela som. Je to hrozne, cim si si musela prejst, ale hadam je to uz za Tebou a silno drzim palce, nech Ti to vyjde.

ninkapralinka
7. jan 2016

ahojte ja cakam mrchu v sobotu vcera som nevydrzala a robila som test negativny. strasne ma bolia prsia a picha ma v podbrusku uz 3 dni...co myslite je tu sanca? dakujem!

butterfly333
7. jan 2016

@zuzuzuzka aj ked to stále bolí ale som v pohode musím mysliet pozitívne.

denidi
7. jan 2016

@ninkapralinka kolko dpo si?

ninkapralinka
7. jan 2016

@denidi asi tak 11-12

denidi
7. jan 2016

@ninkapralinka pokial nieje ms,stale je nadej 😉 niekomu sa druha / ukaze neskor,aj bt merias?

ninkapralinka
7. jan 2016

nemeriam ale bola som na sone ci mam vajicko vytvorene a bol otam tak mi doktor odhadol ovulaciu, ale plodili sme kazdy den tak sme sa urcite trafili🙂 menzes mam dostat v sobotu tak uvidim
@denidi

denidi
7. jan 2016

@ninkapralinka drzim silno prstiky,aby uz bola mala fazulocka v brusku 😉 ms este nemeska,tak je to na dobrej ceste a zajtra testik mozno cosi ukaze

ninkapralinka
7. jan 2016

@denidi dakujem ti velmi pekne aj tebe prajem babatko ak este necakas

denidi
7. jan 2016

@ninkapralinka dakujeeem 🙂

zuzuzuzka
7. jan 2016

@ninkapralinka mna pravidelne pred MS bolia prsia odkedy sa snazime, takze si zvykaj ;) pretoze prsia strasne reaguju na psychiku.

zuzuzuzka
7. jan 2016

@butterfly333 to urcite treba a to tetovanie je pekne, take zaujmave a ine ako ostatne

eva2809
7. jan 2016

Moji novi pomocnici🙂baby tu alchemilku mozem kazdy den..teda pocas celeho cyklu ano??

leanice
7. jan 2016

@eva2809 alchemilku len do ovu 😉

eva2809
7. jan 2016

@leanice inac som sa pytala aj v lekarni...a tam mi povedali,ze mozem to pit kazdy den...potom,ze je nejaka iny bylinka a ta ze sa ma len do ovu..tak neviem.teraz som 8dc...a len dnes som zacala to pit

leanice
7. jan 2016

@eva2809 nehádam sa 🙂 ja sa v tom nejak nevyznám, ale viacero báb mi tak radilo, a ked som mala problémy, tak mi to takto pomáhalo - piť len do ovu... ;)

eva2809
7. jan 2016

@leanice ved prave,ze som teraz na pochybach...aj ja som videla,ze baby tu pisali len do ovu..ale som si nebola ista,ci sa jednalo o alchemilku..ale podla teba nevadi,ze som ju len teraz zacala pit??na 8dc

leanice
7. jan 2016

@eva2809 Nie, nevadí. Tiež ju nepijem od prvého dňa nového cyklu, ale až tak na konci ms, tak na 4-tý, 5-ty deň, no a cca dva týždne len do ovu... Kľudne ju pi od dnes, a skús do tej ovu a uvidíš... Ono to aj tak môže na každý organizmus reagovať inak... Niekomu alchemilka nezaberá vôbec...

leanice
7. jan 2016

@eva2809 ...a niekto ju pije celý cyklus a pomáha... no skúšaj a uvidíš... držím palce 🙂

tynka1406
7. jan 2016

@zuzikambo drzim prsty aby sa cim skor zadarilo 🙂 je to smutne ked zena pride o miminko. nespravodlive ale moja kamoska kt. sa to tiez stalo povedalo "asi to tak malo byt este nebol cas"

salmas
7. jan 2016

@kakatulik Ja tiež neviem, čo s tým inofolikom. Ja som ho začala brať v auguste. A potom sa mi začali postupne predlzovať cykly. Mávala som ich krátke max. 25 dní a potom aj 35. Pred laparkou ani neprišli. Teraz som mu dala ešte šancu, tak uvidím. Lebo ja neviem, či za to môže inofolik alebo endoška. Ale mal by byť dobrý na dozrievanie vajka, tak preto ešte skúsim, lebo podľa ovu testov som nemala 2 cykly ovulaciu.

nataliuska
7. jan 2016

@ninkapralinka no mne pri prvej dcerke po 2 dnoch meskania ukazalo negativny vysledok a az 5ty den meskania pozitivny.. Takze podla mna sanca je stale.. Mne dnes zial prisla... :( drzim palce...

ninkapralinka
7. jan 2016

@nataliuska dakujem velmi pekne 🙂 neboj sa, nabudúce uz nepride!! 🙂

zuzikambo
7. jan 2016

@tynka1406 presne to som si povedala aj ja, proste to tak bolo asi lepšie, takže sme na tom asi podobne, uvidíme , ktorej sa zadarí skôr 😉 pozerám, že tiež máš už jedno dieťaťko, aké staré?
ja mám dcérku 4,5 ročnú

nataliuska
7. jan 2016

@ninkapralinka dik.. Dopadne to tak ako ma 🙂 Dakujeeem a daj vediet ako si dopadla ty

ninkapralinka
7. jan 2016

@nataliuska dam vediet jasne 🙂

kakatulik
7. jan 2016

@salmas ,ahoj,no ja som po vysadeni toho inofoliku a miernej panike 😀 vcera ms konecne dostala(iba na 30.den),...urcite je dobry,ale pre niekoho ako mna,kto nema PCO asi nepotrebny.Ja som si presne prestudovala to davkovanie a zistila som,ze v jednom saciku infoliku su 2g inozitolu a v extra Inozitole v tobolkách,aleboksapsliach ci ako sa to podava iba 500-750mg a to je rozdiel. Asi fakt tolko nepotrebuje.Tento cyklus to necham tak a buduci zacnem brat zvlast inozitol (zacnem tou 500mg) a podla toho co to bzude robit uvidim dalej.

nataliuska
7. jan 2016

@kakatulik ahoj.. Prosim ta co je to ten inozitol a aky by mal byt obsah na den? Ja beriem Nosifol, mala som davat 2 sacky denne a v jednom su 2g, cize v dvoch 4g. Dakujem