icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kakatulik
7. jan 2016

@nataliuska ahoj,Inozitol jedna zlozka Inofolicu a druhu tvori kysleina listova...nemam paru kolko by mala byt ta denna davka,ale babam s PCO sa odporuca vysoka davka.Ja som ho zacala brat iba prvy cyklus iba preto,aby sa zlepsila kvalita vajicok,ale mipredlzil cyklus dozadu(sice iba o tri dni),ale predsa,preto som sa zlakla a uz bneberiem...asi je to vela pre mna,preto si budem davat menej.Zvlast Inozitol a zvlast kys.listovu.Ten Nosifol bude asi nieco podobne,ale nemam ponatia co to obsahuje....tusim este nejake ine vitamany,ale inak to nepoznam.

nataliuska
7. jan 2016

@kakatulik dik za info.. Tak to mozno aj preto mi meskala 4 dni 🙂

kakatulik
7. jan 2016

@nataliuska mozne to je...lebo ako si niektore pochvaluju,tak mnohe nadavaju,lebo sa im rozadzal cykllus.

milluska
7. jan 2016

Dakujem za pozvanie 🙂

matilda72
7. jan 2016

chcela by som sa opýtať či má niektorá z vás skúsenosti s vitam. selezin ACE. chcela by som ich kúpiť mužíčkovi. lebo sú cenovo dostupnejšie ako ostatné prípravky a chcela som hlavne aby tam bol vit. E. ešte sa nesnažíme tak by som chcela mm trošku pozbudiť a som aj čítala že je to aj na imunitu, a to by bolo fajn pretože mm je chorí ako... 😀

butterfly333
7. jan 2016

@matilda72 aj moj mm to berie aj macu aj čaj z kotvičníka.plus vit C

matilda72
7. jan 2016

@butterfly333 tak ja som tiež kúpila čaj z kotvičníka a chcem ešte tieto vitamíny. ja som len chcela niečo na podporu a dá sa povedať pre istotu aby bol zdravý a hlavne jeho plavci 😀 . a čítala som, že tieto vitamíny sú aj na lepšiu imunitu tak to by bolo fajn. o mace som tiež niečo počula ale vyskúšame toto a uvidíme

senselinka
7. jan 2016

@matilda72 kup zinkosel, je to to iste a este lacnejsie 😉

denidi
7. jan 2016

@senselinka jj zinkosel som aj ja mojmu kupila,obsahuje vsetky vitaminy,co muz potrebuje 😉

kakatulik
7. jan 2016

@denidi a eeecko?

matilda72
7. jan 2016

@senselinka hm díky 😀 mne v lekárni no doporučili toto, lebo som chcela niečo kde bude zinok, selen a hlavne E. pretože mm bral len E tak som chcela skúsiť niečo iné. a toto je že vraj aj na imunitu a pretože má horšiu imunitu ako ja, tak nech sa dá dokopy, kým sa budeme snažilkovať 😵 lebo trochu silvestroval a teraz doma umiera 😀 😀 nádcha jak vráta 😀 ale díky popýtam v lekárni 😉

denidi
7. jan 2016

@kakatulik aj ecko ma 🙂

1sandy1
7. jan 2016

Aj my sa pridávame 🙂 Dúfam nám to tento mesiac už vyjde, o bábo sa snažíme už 8 mesiacov a zatiaľ nič 😖

butterfly333
7. jan 2016

@denidi moja ja som ten natahovací hlien nemala nech robim čo robím jem pijem čo treba no zajtra sa nato gyn opytam.

kachita
7. jan 2016

@matilda72 ideálne na tento účel sú tekvicové semiačka, ak máte niekoho v BA, na trhu ich predávajú, ja ich mám doma (PP) a manžel ich povinne je

eva2809
7. jan 2016

Ja som dnes bola v jednej lekarni.tam mi dali ten alchemilkovy caj..je este aj s inymi bylinkami...oni to tam miesaju...a pytala som si nieco aj pre muza...ze mi nieco namixuju..a mam si zajtra pre to prist.tak som zvedava🙂

matilda72
7. jan 2016

@kachita to by nebolo zlé mm rád chrumká, niekedy mám pocit, že som si zobrala veveričku 😀

matilda72
7. jan 2016

@eva2809 ja som si tiež dala v jednej lekárni tu u nás namiešať čaj na plodnosť a myslím, že funguje ( ale nemuselo to byť tým 😀 ) pretože po dvoch týždnoch užívania som bola tehu 😀 teraz síce pijem iba čistú alchemilku ale plánujem ten čajík zase piť od znova. a pre muža som kúpila kotvičník tak uvidíme 😀

denidi
7. jan 2016

@butterfly333 noo to chce trosku trpezlivosti,neboj vsetko bude 😉 som velmi zvedava zajtra na teba veru

milluska
7. jan 2016

@matilda72 mm zacal v užívať selezin ACE v aprili a v maji som otehu, podla mna dost casto je problem v chlapoch, takze dopovay treba hlavne ich 😀
A my sme sa neuspesne snazili 8mes a na 9.m sme pozili ten Proseed gel a zadarilo sa...
Teraz sa nejak vazne nesnazime, nechavame to na prirodu, ale 5dpo som mala pichanie ako u malej, tak pevne verim, ze to bolo dobre znamenie 😝
Babeny, ale podla mna najlepsi liek je sa na to nesustredit, poznam koooopu bab, co ked sa na to vykaslali, otehu.. Nepotrebovali žiadne vitaminy, nic 😉

matilda72
7. jan 2016

@milluska ved ja viem, nám sa to tiež tak podarilo, ked som sa na to vyprdla 😀 tak som otehotnela. ale o drobčeka sme prišli v 5 mesiaci tak som chcela aby sme sa dali trošku dokopy, hlavne imunity aby sme boli ok a zdraví aby bolo naše dalšie zdravé, ja viem že to vit. asi veľmi neovplyvním ale aspon budem mať pocit, že som urobila maximu.

butterfly333
7. jan 2016

@denidi no to som aj ja velmi zvedava a ak sa nezadarí kašlem na to začnem sa venovat niečomu lebo som stale doma na PN už od apríla a to mi nerobí dobre.Musím to zmenit ešte do konca januára PN a potom idem do prace síce si tam idem po výpoved no ale svet sa nezruti. 😀

matilda72
7. jan 2016

@butterfly333 ja som čítala ale teraz už neviem presne ale na hlien by mal byť grapefruit. raz som ho jedla poctivo ale či mi to hlien zlepšilo tak to neviem a po ovu by sa mal jesť a piť ananas. je to dosť možno že je to aj naopak 😅 . pretože som to minule hľadala a nenašla som to už 😀

denidi
7. jan 2016

@butterfly333 hej,ved ked sa nieco konci,nieco nove zacina 😀 pojdes po vypoved a mozno sa naskytne nejaka este lepsiapraca,alebo si po nu pojdes uz tehotna 😀 😀 😀

butterfly333
7. jan 2016

@matilda72 anogrep ten jedávam každý mesiac.ako mokrá som no ten hlien nemám ten natahovacíí

butterfly333
7. jan 2016

@denidi no moja kiežby si mala pravdu,no do prace si pojdem po výpoved zo zdrav dovodov už nemožem tam pracovat operovali ma dva krat a to mám všetko z tej pracovnej obuvi čo tam nosíme som tam skoro 4roky,a tak mi to zničilo obe nohy že jednu už mám zoperovanu aj zošrobovanu a druha tak na nej to idśte no na operaciu nepojden stači že mám jednu nohu zošrobovanu.Takže ma čaka dufam nová praca,no najprv musím tuto dotiahnut do konca.

maja367
7. jan 2016

@nataliuska tak dnes opäť nič neprišlo... Počkám do pondelka ak stále nebudem mať, tak idem k lekárovi.

amy1239
7. jan 2016

ahojte baby 🙂 nevedeli by ste mi pomoct s mojim problemom?

nataliuska
7. jan 2016

@maja367 a testik neskusis? Drzim palce

denidi
7. jan 2016

@maja367 este stale nic? aj si testovala?