@kakatulik dik za info.. Tak to mozno aj preto mi meskala 4 dni 🙂
@nataliuska mozne to je...lebo ako si niektore pochvaluju,tak mnohe nadavaju,lebo sa im rozadzal cykllus.
Dakujem za pozvanie 🙂
chcela by som sa opýtať či má niektorá z vás skúsenosti s vitam. selezin ACE. chcela by som ich kúpiť mužíčkovi. lebo sú cenovo dostupnejšie ako ostatné prípravky a chcela som hlavne aby tam bol vit. E. ešte sa nesnažíme tak by som chcela mm trošku pozbudiť a som aj čítala že je to aj na imunitu, a to by bolo fajn pretože mm je chorí ako... 😀
@matilda72 aj moj mm to berie aj macu aj čaj z kotvičníka.plus vit C
@butterfly333 tak ja som tiež kúpila čaj z kotvičníka a chcem ešte tieto vitamíny. ja som len chcela niečo na podporu a dá sa povedať pre istotu aby bol zdravý a hlavne jeho plavci 😀 . a čítala som, že tieto vitamíny sú aj na lepšiu imunitu tak to by bolo fajn. o mace som tiež niečo počula ale vyskúšame toto a uvidíme
@matilda72 kup zinkosel, je to to iste a este lacnejsie 😉
@senselinka jj zinkosel som aj ja mojmu kupila,obsahuje vsetky vitaminy,co muz potrebuje 😉
@senselinka hm díky 😀 mne v lekárni no doporučili toto, lebo som chcela niečo kde bude zinok, selen a hlavne E. pretože mm bral len E tak som chcela skúsiť niečo iné. a toto je že vraj aj na imunitu a pretože má horšiu imunitu ako ja, tak nech sa dá dokopy, kým sa budeme snažilkovať 😵 lebo trochu silvestroval a teraz doma umiera 😀 😀 nádcha jak vráta 😀 ale díky popýtam v lekárni 😉
Aj my sa pridávame 🙂 Dúfam nám to tento mesiac už vyjde, o bábo sa snažíme už 8 mesiacov a zatiaľ nič 😖
@denidi moja ja som ten natahovací hlien nemala nech robim čo robím jem pijem čo treba no zajtra sa nato gyn opytam.
Ja som dnes bola v jednej lekarni.tam mi dali ten alchemilkovy caj..je este aj s inymi bylinkami...oni to tam miesaju...a pytala som si nieco aj pre muza...ze mi nieco namixuju..a mam si zajtra pre to prist.tak som zvedava🙂
@eva2809 ja som si tiež dala v jednej lekárni tu u nás namiešať čaj na plodnosť a myslím, že funguje ( ale nemuselo to byť tým 😀 ) pretože po dvoch týždnoch užívania som bola tehu 😀 teraz síce pijem iba čistú alchemilku ale plánujem ten čajík zase piť od znova. a pre muža som kúpila kotvičník tak uvidíme 😀
@butterfly333 noo to chce trosku trpezlivosti,neboj vsetko bude 😉 som velmi zvedava zajtra na teba veru
@matilda72 mm zacal v užívať selezin ACE v aprili a v maji som otehu, podla mna dost casto je problem v chlapoch, takze dopovay treba hlavne ich 😀
A my sme sa neuspesne snazili 8mes a na 9.m sme pozili ten Proseed gel a zadarilo sa...
Teraz sa nejak vazne nesnazime, nechavame to na prirodu, ale 5dpo som mala pichanie ako u malej, tak pevne verim, ze to bolo dobre znamenie 😝
Babeny, ale podla mna najlepsi liek je sa na to nesustredit, poznam koooopu bab, co ked sa na to vykaslali, otehu.. Nepotrebovali žiadne vitaminy, nic 😉
@milluska ved ja viem, nám sa to tiež tak podarilo, ked som sa na to vyprdla 😀 tak som otehotnela. ale o drobčeka sme prišli v 5 mesiaci tak som chcela aby sme sa dali trošku dokopy, hlavne imunity aby sme boli ok a zdraví aby bolo naše dalšie zdravé, ja viem že to vit. asi veľmi neovplyvním ale aspon budem mať pocit, že som urobila maximu.
@denidi no to som aj ja velmi zvedava a ak sa nezadarí kašlem na to začnem sa venovat niečomu lebo som stale doma na PN už od apríla a to mi nerobí dobre.Musím to zmenit ešte do konca januára PN a potom idem do prace síce si tam idem po výpoved no ale svet sa nezruti. 😀
@butterfly333 ja som čítala ale teraz už neviem presne ale na hlien by mal byť grapefruit. raz som ho jedla poctivo ale či mi to hlien zlepšilo tak to neviem a po ovu by sa mal jesť a piť ananas. je to dosť možno že je to aj naopak 😅 . pretože som to minule hľadala a nenašla som to už 😀
@butterfly333 hej,ved ked sa nieco konci,nieco nove zacina 😀 pojdes po vypoved a mozno sa naskytne nejaka este lepsiapraca,alebo si po nu pojdes uz tehotna 😀 😀 😀
@matilda72 anogrep ten jedávam každý mesiac.ako mokrá som no ten hlien nemám ten natahovacíí
@denidi no moja kiežby si mala pravdu,no do prace si pojdem po výpoved zo zdrav dovodov už nemožem tam pracovat operovali ma dva krat a to mám všetko z tej pracovnej obuvi čo tam nosíme som tam skoro 4roky,a tak mi to zničilo obe nohy že jednu už mám zoperovanu aj zošrobovanu a druha tak na nej to idśte no na operaciu nepojden stači že mám jednu nohu zošrobovanu.Takže ma čaka dufam nová praca,no najprv musím tuto dotiahnut do konca.
@nataliuska tak dnes opäť nič neprišlo... Počkám do pondelka ak stále nebudem mať, tak idem k lekárovi.
ahojte baby 🙂 nevedeli by ste mi pomoct s mojim problemom?
@maja367 a testik neskusis? Drzim palce

@nataliuska ahoj,Inozitol jedna zlozka Inofolicu a druhu tvori kysleina listova...nemam paru kolko by mala byt ta denna davka,ale babam s PCO sa odporuca vysoka davka.Ja som ho zacala brat iba prvy cyklus iba preto,aby sa zlepsila kvalita vajicok,ale mipredlzil cyklus dozadu(sice iba o tri dni),ale predsa,preto som sa zlakla a uz bneberiem...asi je to vela pre mna,preto si budem davat menej.Zvlast Inozitol a zvlast kys.listovu.Ten Nosifol bude asi nieco podobne,ale nemam ponatia co to obsahuje....tusim este nejake ine vitamany,ale inak to nepoznam.