icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matilda72
8. apr 2017

@denidi blahoželáme a želáme aj z Dorotku veľa lásky, spokojné bruško, veľa mliečka a radostných chvíľ malému Jonáškovi a rodičom veľa trpezlivosti, smiechu a radosti z malého človiečika 😘

matilda72
8. apr 2017

@renimac no mi klasika, prebdené noci, pocikané plienku, pokus uspať ju aspon na chvíľku 😀 ale nie máme sa dobre, len nám nechce spávať a spí stále s nami čo ju nevieme odnaučiť 😀 ale inak je to náš večne vysmiaty poklad.

renimac
8. apr 2017

@matilda72 tak ešte je malinka 🙂. Ja si myslím, že po tých 3 rokoch budem ja tá, ktorá bude to spanie s nami predlžovať 😊. Ale veď uvidíme. Hlavne, že ste v poriadku 😉. A rodila si nakoniec kde?

matilda72
8. apr 2017

@renimac no nakoniec vo zvolene. a mala som koplikácia ale dr. jenčo to ustál a malá išla nakoniec cisársky ale hlavne že je v poriadku

renimac
8. apr 2017

@matilda72 to ma mrzí, ale hlavné je, že to dobre dopadlo 😉. A pekne meno ste vybrali 🙂.

matilda72
8. apr 2017

@renimac dakujeme v prekladne zanemená dar boží 😀 tak preto a už si brúsim zuby že ak bude druhá baba tak bude Žofia 😀 si mi jedna kamoška smiala aké mená vyberám prvé Matilda, Dorotka a potom chcem žofku a vy máte aké meno vybrané ak to nie je tajomstvo

renimac
8. apr 2017

@matilda72 no my sme mali dlho vybrané Viliam, ale keď sme zistili termín pôrodu - manželove narodeniny a zároveň meniny, tak hodil na mňa oči, že to musí byť Janko 🙂. Tak sme sa dohodli, že sa rozhodneme podľa dátumu 😉. Teda skôr dieťatko sa rozhodne, aké meno chce 🙂.

matilda72
8. apr 2017

@renimac no mne sa to rozbiehalo ako normálny pôrod, celý den som mala kontrakcie len som o tom nevedela, prosím ta ja som behala po obchodoch, že nakúpim darčeky a bolelo ma brucho ako na krámy a to boli kontrakcie len večer to neustávala a ked prišiel muž domov bolo už 6 hodín a že ako mi je a ja že bolí ma nejako brucho. a svokra, ved sa mi zdá že si nejaká mlkva a to som sa snažila tú bolesť po tichu predýchať. muž mi to začala stopovať a bolesti boli každé 4 minútu a tak teplá sprcha a bolo mi horšie. no a v aute už to na mna prišlo. a ked sme prišli do nemocnie otvorená už na 5 cm 😀 pôrod rozbehnutý no ale malá nezostupovala dole a znižovali sa jej ozvi tak bola akútna sekcia a potom ked som sa prebrala z anestézi tak došiel za mnou dr. že sa mi začala predčasne odlučovať placenta ale malá je v poriadku, všetko spravili na jednotku.

matilda72
8. apr 2017

@renimac no a ešte takto ma malá trápila od 9 večer a narodila sa 0.45 ráno a to som ju normálne tlačila a ona nič držala sa tam ako kliešť a ja som sa ešte na pôrodne sále kukala na hodiny a že pod von budeš mať krásnu dátum 12.12 a ona nič potvorka jedna 😀

renimac
8. apr 2017

@matilda72 bolo jej asi príliš dobre u maminky 🙂. Ale už ste spolu. Musí to byť krásny pocit.

matilda72
8. apr 2017

@renimac tak dúfam, že si vyberie pekné meno 😀 aj mne hovorila, že som mala dať meno Lucia lebo sa narodila na Luciu ale ja som od samého začiatku chcela dorotku síce som uvažovala ešte nad Alicou a Margarétkou ale Dorka bola top. a mužské sme mali Matúš, Juraj a Ondrej

renimac
8. apr 2017

@matilda72 mne sa Janko až tak nepáči, ale ustúpila som na ten dátum 😉. Tak som sama zvedavá. Tých mien čo sa mi páčia, je viac. Ale môjmu mužovi sa nepáči skoro žiadne 🙂.

matilda72
8. apr 2017

@renimac no je 😀 i ked v noci ked ju nie a nie uspať ten pocit trošku klesá ale potom ked sa smeje tak .... no je je to naša láska a ked mi ju priniesli ráno na izbu tak som skoro plakala aká bola krásnu no a po cisárkom som bola snou len na tretí den ale nosili mi ju na jedenie. no a tá sekcia dala zabrať ale stálo to za to

renimac
8. apr 2017
sticker
ajana1
8. apr 2017

@kakatulik a ty si uz vydata? Ved teraz niekedy mala byt svadba ci?

denidi
8. apr 2017

@kakatulik
@senselinka
@renimac
@mia295
@veronika1603 dievcence ďakujem vám krásne,som taká šťastná,stále na neho pozerám,ako na televízor 😃
Ja sa cítim fajn a sme obaja v poriadku,teda podstatne je,že to naše šťastie malé je zdravucke😍

kakatulik
8. apr 2017

@ajana1 no,no. O tri tyzdne. 30.4.😘
A ty si uz porodila😀

ajana1
8. apr 2017

@kakatulik uz davno 😉 16.2. Sa nam narodila Hannah

kakatulik
8. apr 2017

@ajana1 jejo aka krasna buchticka. Gratulujem😘

ajana1
8. apr 2017

@kakatulik a uz vsetko hotove a zariadene na den D? Tak prajem aby aby krasne svietilo slniecko a maximalne si to uzili. Samozrejme nielen pocas svadobneho dna ale po skoro cely rok. 😉

kakatulik
8. apr 2017

@ajana1 dakujem😀
No ja mam pocit,ze mi stale nieco chyba. Saty si pojdem ku krajcirke vyzdvihnut az tyzen pred svadbou. Take prkotiny mi budu chybat do konca. Taku vnutornu nervozitu uz mam,ale nejak mi to este nedochadza.

ajana1
8. apr 2017

@kakatulik verim ze to bude krasna svadba a nestresuj zbytocne pre malickosti. Dolezite je ze vy dvaja si uzijete svoj den a na ostatnom nezalezi 😉 A po svadba rovno do postele nech sa mozeme aj na vase drobatko tesit 😉

kakatulik
8. apr 2017

@ajana1 hehe,no ale ktovie ako to bude s tou postelou,lebo mi hned po stadbe vychadza ms,ale to nevadi,lebo na svadobnu cestu ideme az
8.5.asi a to uz akurat plodne dni prichadzaju.😝

blanch12
8. apr 2017

@kakatulik mojo, ty mas neskutocny prehlad o nas 🙂..si zlatucka 🙂...tesim sa na zaxitky zo svadby 😉...a neboooj, isto Ti nic nechyba a ani nebude..bude to super svadba a ten cas pred tym je perfektny...motyliky v brusku 😀 ❤...@denidi aj ja Ti gratulujem a nech drobcek je zdravucky a robi vam radost :-*
@veronika1603 a ty sa ako mas?...uz mate zo styri mesiace(ak si dobre pamatam)...🙂...
@renimac ako sa citis?..uz sa Ti to pomaly krati 🙂 :-*

veronika1603
8. apr 2017

@blanch12 ajoooj.jo jo my 2.4 mal 4mesiace.zatial fajn.a vy????

butterfly333
8. apr 2017

@blanch12 ahoj a ty nejak som nepostrehla máš už bábo?

july_pk
8. apr 2017

Jeeej baby 🙂 možno si ma pamätáte, možno nie, ale presúvala som sa s vami zo skupiny do skupiny do kedy budeme tehuľky a táto bola konečná aj pre mňa. Po dvoch predošlých potratoch mám aj ja drobca. 🙂 gratulujem všetkým ktorým sa podarilo a držím palce cakatelkam na tento krásny zázrak života😘
Toto je náš poklad Damián

butterfly333
8. apr 2017

@july_pk jeeej ahoj jasne že pamätáme. Nádherny drobček 😘

renimac
8. apr 2017

@blanch12 Ahoj 🙂 no drobec mi už dáva poriadne zabrať. Teraz mi už dva dni tlači na ľavé rebro alebo žlčník? Neviem, ale boli to tak, akoby mi niekto zlamal rebrá. Včera mi až do plaču bolo. Ale prevažuje radosť a očakávanie 😊. Už si idem aj poobzerať pôrodnice, aby som sa rozhodla kam pôjdeme. A vy sa ako máte? Už ste velkaci, ako sledujem 😉.

synzee
8. apr 2017

Ahojte! Viem že to sem nepatrí, ale prosím vás o pomoc s vyplnením dotazníka k diplomovej práci. Je to anonymné, nezaberie to veľa času a je to zaujímavá a aktuálna téma 🙂 Keď už link otvoríte, nezatvárajte ho pred vyplnením, aby sa správne načítali odpovede. Srdečne ďakujem!! 🙂 https://fsesuniba.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_...