@renimac no mne sa to rozbiehalo ako normálny pôrod, celý den som mala kontrakcie len som o tom nevedela, prosím ta ja som behala po obchodoch, že nakúpim darčeky a bolelo ma brucho ako na krámy a to boli kontrakcie len večer to neustávala a ked prišiel muž domov bolo už 6 hodín a že ako mi je a ja že bolí ma nejako brucho. a svokra, ved sa mi zdá že si nejaká mlkva a to som sa snažila tú bolesť po tichu predýchať. muž mi to začala stopovať a bolesti boli každé 4 minútu a tak teplá sprcha a bolo mi horšie. no a v aute už to na mna prišlo. a ked sme prišli do nemocnie otvorená už na 5 cm 😀 pôrod rozbehnutý no ale malá nezostupovala dole a znižovali sa jej ozvi tak bola akútna sekcia a potom ked som sa prebrala z anestézi tak došiel za mnou dr. že sa mi začala predčasne odlučovať placenta ale malá je v poriadku, všetko spravili na jednotku.
@renimac no je 😀 i ked v noci ked ju nie a nie uspať ten pocit trošku klesá ale potom ked sa smeje tak .... no je je to naša láska a ked mi ju priniesli ráno na izbu tak som skoro plakala aká bola krásnu no a po cisárkom som bola snou len na tretí den ale nosili mi ju na jedenie. no a tá sekcia dala zabrať ale stálo to za to

@kakatulik
@senselinka
@renimac
@mia295
@veronika1603 dievcence ďakujem vám krásne,som taká šťastná,stále na neho pozerám,ako na televízor 😃
Ja sa cítim fajn a sme obaja v poriadku,teda podstatne je,že to naše šťastie malé je zdravucke😍
@kakatulik mojo, ty mas neskutocny prehlad o nas 🙂..si zlatucka 🙂...tesim sa na zaxitky zo svadby 😉...a neboooj, isto Ti nic nechyba a ani nebude..bude to super svadba a ten cas pred tym je perfektny...motyliky v brusku 😀 ❤...@denidi aj ja Ti gratulujem a nech drobcek je zdravucky a robi vam radost :-*
@veronika1603 a ty sa ako mas?...uz mate zo styri mesiace(ak si dobre pamatam)...🙂...
@renimac ako sa citis?..uz sa Ti to pomaly krati 🙂 :-*
@blanch12 ajoooj.jo jo my 2.4 mal 4mesiace.zatial fajn.a vy????
@blanch12 ahoj a ty nejak som nepostrehla máš už bábo?
Jeeej baby 🙂 možno si ma pamätáte, možno nie, ale presúvala som sa s vami zo skupiny do skupiny do kedy budeme tehuľky a táto bola konečná aj pre mňa. Po dvoch predošlých potratoch mám aj ja drobca. 🙂 gratulujem všetkým ktorým sa podarilo a držím palce cakatelkam na tento krásny zázrak života😘
Toto je náš poklad Damián
@july_pk jeeej ahoj jasne že pamätáme. Nádherny drobček 😘
@blanch12 Ahoj 🙂 no drobec mi už dáva poriadne zabrať. Teraz mi už dva dni tlači na ľavé rebro alebo žlčník? Neviem, ale boli to tak, akoby mi niekto zlamal rebrá. Včera mi až do plaču bolo. Ale prevažuje radosť a očakávanie 😊. Už si idem aj poobzerať pôrodnice, aby som sa rozhodla kam pôjdeme. A vy sa ako máte? Už ste velkaci, ako sledujem 😉.
Ahojte! Viem že to sem nepatrí, ale prosím vás o pomoc s vyplnením dotazníka k diplomovej práci. Je to anonymné, nezaberie to veľa času a je to zaujímavá a aktuálna téma 🙂 Keď už link otvoríte, nezatvárajte ho pred vyplnením, aby sa správne načítali odpovede. Srdečne ďakujem!! 🙂 https://fsesuniba.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_...

@denidi blahoželáme a želáme aj z Dorotku veľa lásky, spokojné bruško, veľa mliečka a radostných chvíľ malému Jonáškovi a rodičom veľa trpezlivosti, smiechu a radosti z malého človiečika 😘