icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

Strana
z318
july_pk
8. apr 2017

@butterfly333 ďakujem 😘

kakatulik
8. apr 2017

@blanch12 no vies co,ja si tie pripray vobec nuzivam,stale ma niekto a nieco rozculi,kazdy si mysli,ze je vsetko zadara,ale....co zu....🙂
Snad to v ten den D bude vsetko vynahradene.

A co malika pusinka tvoja?

kakatulik
8. apr 2017

@veronika1603 no teda,aky je uz chlapisko...a tusim je po tebe ci?😍

renimac
8. apr 2017

@lauritka A ty ako moja? 🙂

lauritka
8. apr 2017

@renimac zlatko jak furt😂 neverending story

renimac
8. apr 2017

@lauritka sajze... myslím na teba ❤.

lauritka
8. apr 2017

@renimac Dakujem a pozeram, že ty uz 30tt . waw to leti ...

renimac
8. apr 2017

@lauritka Hej, normálne nechápem. Ako sa mi to na začiatku vlieklo, tak teraz to letí ako vichor. A ja takmer nič nachystané. No hold, 3 roky som študovala inú tematiku, sem som sa nedostala 😀.

veronika1603
8. apr 2017

@kakatulik po manzelovi vraj.ale to som aj chcela.prvy je pomne a tento nech je jeho🙂😘

lauritka
8. apr 2017

@renimac jj 😉 .... tešim sa uz na fotky miminka .😍

renimac
8. apr 2017

😍 príď potom na návštevu, nakazime ťa 😉.

renimac
8. apr 2017

@lauritka to bolo tebe 😊

lauritka
8. apr 2017

@renimac ta len daleko si 😀

renimac
8. apr 2017

@lauritka však budeš mať kde prespať 😀

lauritka
8. apr 2017

@renimac zaradim ta do planu navštev, ked pojdeme niekedy do BA 😉 mam kde- su tam dve mamine sestry a sesterky a bratranci xixi. tiez som ich uz dlho nevidela.

renimac
8. apr 2017

@lauritka no vidíš 😉. Tak sa budem tešiť.

lauritka
8. apr 2017

😘

blanch12
12. apr 2017

@veronika1603 ..tak my mame tri tyzdne a je to parada 😀...nevyspate noci, krik a uz aj smiech...tak ako to ma byt 😀...hlavne, ze je malinka zdrava :_*

blanch12
12. apr 2017

@butterfly333 @renimac @kakatulik ahojte dievcata :-* ...tak my od 17.3. mame na svete nas druhy zazrak...a to zazrak doslova ...bolo to velmi tazke, ale krasne...velmi som tu do tejto skupinky neprispievala odkedy som bola tehulka...zbytocne som "nedrazdila" 😍 ....viem ako som sa ja citila, ked som sa len presuvala viac ako tri roky zo skupiny do skupiny a ked niekto pridal fotku drobceka, tak som to velmi priala, ale potom aj dlho "slzila"... mame sa fantasticky, velka 5rocna sestra zatial malu toleruje 😀 ...snad jej to aj vydrzi...noci nespim...a pod. ...ale ten usmev malinkej stoji za vsetky boliestky a nespanie...teraz ma 3 tyzdne a kazdy den som vdacna za ten poklad co sa po tych vsetkych trapeniach "podaril" nielen splodit, ale aj vynosit a v zdravi porodit 🙂...dievcata moje, tak Vam vsetkym z celeho srdca prajem :-*....fotku Vam poslem IP lebo takto verejne tu nechcem davat... 🙂 ...krasny dnik vsetkym

butterfly333
12. apr 2017

@blanch12 tak to je super viem ta pochopit po tolkych trapeniach a rokoch snaženia sa no človek verí že sa to raz podarí aj ja v to verím. Snažíme sa už to bude 3roky a v maji to bude rok od posledneho MA no verím že sa to raz podarí aj mne.

senselinka
12. apr 2017

@blanch12 jej, zlaticko, tak super, velmi sa tesim, ze ste s malou vporiadku, prajem len tie najkrajsie momenty spolu 💖

kakatulik
12. apr 2017

@blanch12 😘

renimac
12. apr 2017

@blanch12 ❤❤❤

Strana
z318