icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
12. jan 2016

@matilda72 vieš aj ked ma to trápilo že prečo,no je to už dávno zamnou,Dnes som sa obj na IUI tak uvidím nebudem už čakat čo somnou gyn spraví.

matilda72
12. jan 2016

@maja367 moja nezávidím, skús si dať buskopan na krče ale z tou návštevou wc ti asi nepomôžem. zajtra budú výsledky??

matilda72
12. jan 2016

@butterfly333 niekedy treba zobrať veci do vlastných rúk 😀 asi je to tak najlepšie. ja si skúsim vyb. nejaké vyšetrenia čo sa dá aj bez gyn. a nebudem sa už stresovať 😉

maja367
12. jan 2016

@matilda72 nie az v stvrtok poobede pripadne piatok... ale gyn mi nič nato nepovedala .. uz krče trosku ustupili teraz nič nemozem do seba dostat .. este som nejedla .. a M stale nemam .. Aspon keby som nemusela ist do tej prace .. ☹

matilda72
12. jan 2016

@maja367 a možno tam prídeš na iné myšlienky, neboj to zvládneš alebo skôr musíš čo??, 😒 a nedalo sa ti dnes prácu vynechať ak by si povedala, že sa necítiš ok tak možno by to pochopili

denidi
12. jan 2016

@butterfly333 aj budu s tebou pred IUI nieco robit? lebo o tomto zatial nemam ani ponatia

butterfly333
12. jan 2016

@denidi asi ano najprv vstupný pohovor asi okolo 1,5hod spravia mi ultrazvuk mm spermio,apotom neviem čo dalej snád to pomože.

denidi
12. jan 2016

@butterfly333 urcite ano,ved preto tam ides 🙂 a do akeho centra pojdete? to si si sama vybrala,alebo si mala nejake odprucenia

butterfly333
12. jan 2016

@denidi ano sama som si našla Ferticent v BA.

denidi
12. jan 2016

@butterfly333 drzim palceky 🙂

butterfly333
12. jan 2016

@denidi dakujem a ty si natom ako??kolko DC si?

denidi
12. jan 2016

@butterfly333 dnes som 21DC a 7dpo,takze cakam,co sa z tohto cyklu vyvinie,ak nic,tak som dnes volala svojmu dr. a ked pride ms,tak idem na krv na vysetrenie HP

butterfly333
12. jan 2016

@denidi ja som 20Dc a ani neviem čo ovu bola ale asi nie. 😒

nataliuska
12. jan 2016

@butterfly333 este pockaj.. Ja sa mozno mylim ale malu sme asi spravili pri ovu 22-23dc

zunajda
12. jan 2016

@maja367 ahoj....ja mám tiež dnes celý deň kŕče,ráno som si robila test a vyšiel negatívny...už fakt neviem čo sa to deje a MS nikde

zunajda
12. jan 2016

@milluska ahoj...áno stále nič, len kŕče

denidi
12. jan 2016

@butterfly333 moja mas tento cyklus taky zahadny,ti poviem

butterfly333
12. jan 2016

@nataliuska ved uvidím už nič neriešim som obj na IUI možno mi do vtedy ovu pride, 😉

butterfly333
12. jan 2016

@denidi to áno a to všetko pre ten clostil lebo do teraz bolo všetko v poriadku,neviem načo mi dal vlastne clostil,

kakatulik
12. jan 2016

@butterfly333 kazdej dava Clostil,tak aj tebe dal,preco nie....to je hruuuza ...davaju to ako lentilky bez ohladu na to,ci to potrebujes,alebo nie.... 🤐 🙄 😅

butterfly333
12. jan 2016

@kakatulik som myslela že bude pekna a poriadna ovu no zatial som ju asi nemala. 😒

michhaela
12. jan 2016

@butterfly333 moja možno ďalšia bude krajšia a šup možno aj dvojčatá padnú to by bola paráda a toľko RADOSTI 😉

butterfly333
12. jan 2016

@michhaela nooo to by bolo ale ak by sa podarili tak nevadi podakujem a budem vdačná aj za dve len nech sa to podarí a budu deti zdravé,aty si ako na tom??

michhaela
12. jan 2016

@butterfly333 Ja ten čaj už nepijem to seno sa vážne nedá piť 😀 radšej vodu s citrónom ci kávu heh...Som 8DC a nedala som si tu tabletku po kramoch /kvázi na mykozu / takže som zvedava co bude necelé cca o tri týždne...Sexik keď mame chuť je ale teraz nemame každý deň ale pauzy dvoj až trojdnove 😀

butterfly333
12. jan 2016

@michhaela taksnád bude všetko v poriadku aj ja som si povedala že dame sex ked bude chut,no tento cyklus som z tej ovu nejak mimo neviem kedy bude čio bude a či ta BT neskáče pre ten clostil,

maja367
12. jan 2016

@zunajda a si bola u lekára? Ja dnes nutkanie na vracanie.. Celý deň spím, zobrala som nospu tak trochu prestali kŕče. A M tiež nikde.

maja367
12. jan 2016

@matilda72 tak dnes iba k manažérovi že čo a ako. Nastúpiť od prvého. Ale zaručiť sa mi treba. Buď teraz víkend alebo utorok. By som povedala ze odkedy som pila alchemilku tak sa necítim dobre. Pritom som ju píla max 2x za deň. Niekedy iba raz

zunajda
12. jan 2016

@maja367 iba zajtra po robote sa mi dá ísť k nemu ...aj ja by som si najradšej ľahla spať, ale mám doma prváčku a ešte má ulohy. Muž šiel do nočnej ☹ Tebe zistili niečo?

maja367
12. jan 2016

@zunajda tak to ti nezávidím rýchlo úlohy a šup do postele. Hádam dopadne zajtra všetko dobré. Mne povedala ze mám vysoko sliznicu maternice. A nechápala že ešte stále nemám m,že to vyzerá že už má byť.. A na kŕče nič, ešte sa pozrela či si vymýšľam. Tak neviem kam mám ísť.

matilda72
12. jan 2016

@maja367 mne nikdy alchemilka nespôsobila také kŕče, práveže mi pomohla nemala som také krče počas ms ale u každého to ide asi inak, hm to je čudné, že by to spôsobila bylinka???? 😨 😕