icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

zoelea
11. jan 2016
zunajda
11. jan 2016

@maja367 mňa dnes celý deň boli podbruško a pália bradavky...už nech je streda,som zvedavá čo mi povie doktor

matilda72
11. jan 2016

dakujem dievčence za srdiečko a budem rada tými svojími rečami 😀 😀 aspon trošku niekomu pomôžem. 😀 😀 som normálne tak navnadená a teším sa ako .... 😀 že budeme všetku do konca roka bud mamičkami alebo v radostnom očakávaní 😵 😵 určite to príde, bude síce ťažká a trnistá cesta ale o to ten pocit bude krajší. 😉 😉

marianandidi
11. jan 2016

@maja367 ahooj sorry ze tak neskoro...nakoniec prisla mrcha :/ a mam zapal na prsnikoch...som niekde nachladla :/ tak skusame dalej

maja367
11. jan 2016

@matilda72 heh ... ale nieze myslim negativne ale si myslim ze umna to nebude take jednoduche 😉 dakujem

milluska
11. jan 2016

@maja367 fiiiiha no som zvedavana vysledky
..

maja367
11. jan 2016

@marianandidi tak skoda . prelieč sa poriadne a skusite neskor drzim palce 😉 ja stale nič .. opat mam krče .. ja som uz zufala a lekarka mi nato nič ze mam krče pozerala namna nechapavo .. Myslis, ze ak budem mat este 2 dni krče a sla by som na pohotovost pozerali by namna divne ze načo som prisla ? ☹

milluska
11. jan 2016

Aj ja dakujem za srdiecko neviem komu 🙂

milluska
11. jan 2016

@matilda72 teeeda, ja som sice zdravotak ale to co si opisala,.tie syndromy atd, to je strasneeee 😲

maja367
11. jan 2016

@milluska aj ja som zvedava na vysledky .. ale niečo mi musi byt.. tie krče mam opat :( a lekarka mi nič nato ... Od stvrtku by som mala ist do novej prace .. no Tak zle načasovane .. ked mi nieje dobre

maja367
11. jan 2016

@zunajda Nech je rychlo streda nech to mas za sebou ... drzim palce 😉

milluska
11. jan 2016

@maja367 to az take krce mas?? Hmmm skus Algifen

milluska
11. jan 2016

@zunajda a tebe tiez meska ci?

maja367
11. jan 2016

@milluska Ano dost silne .. nikdy som take nemala ... ☹

matilda72
12. jan 2016

@milluska ale sa nepotvrdili no síce len jeden na ten druhý stále čakáme ale genetička povedala, že skôr nie ako áno. no tak ja mám vždý také šťastie na neobvyklé vec že až 😀 tieto ochorenia sú pravdepodobné 1:65000 skúsim dnes volať k dr. či už sú výsledky a ak nie tak nech si ma neželajú, nech sa niekto nehnevá ale čakať vyše 2 mesiacov je už dosť

matilda72
12. jan 2016

@maja367 jednoduché možno nie ale nie nemožné 😵

tinka881
autor
12. jan 2016

Baby,ked som mala ovu test pozitivny 1.1. Tak kedy mam ratat prvy dpo?lebo dnes neviem,kt.som.Vcera vyzeral byt duch a dnes rano nic ☹

matilda72
12. jan 2016

@tinka881 ja viem, že sme tu všetku netrpezlivé ale prečo sa testuješ tak skoro. mne môj dr. povedal, že ak sa budem testovať tak je najlepšie ak mi to mešká min. 7 dní dovtedy sa to neoplatí, lebo môžeš dostať MS a potom ti to príde len ľúto. to som urobila pri prvom som sa tesla skoro a potom som aj dostala mS a pri druhom som počkala a vyšlo to. neboj ak je tam už maličké počká na teba, zbytočne sa nestresuj. a toto odp z toho som aj ja jeleň 😀 😀 😀

123tana123
12. jan 2016

Ahojte kočky, práve som sa vrátila od doktorky, na 11DC folik 10 mm, mám prísť na kontrolu v nedeľu tak som zvedavá čo mi povie, od včera som nasadila Femibion

Chcem sa opýtať neviete aké lieky nasadí doktorka keď nezaberie Clostil 3x1 denne ? Ďakujem

nataliuska
12. jan 2016

Ahojte baby, chcela by som Vas poprosit o radu. Objednala som 1x ovulacne testy. MS mi skoncila vcera, oni meskaju s dodanim, maju prist az zajtra. Su to Woman Secret Right time 20 v 1 a maju sa zacat pouzivat den po skonceni, cize dnes. Ma to podla Vas vyznam aj keby som zacala pozajtra? Pripadne mam dokupit ine aspon 2 ks? Alebo sa na to uplne vykaslat? Dik

butterfly333
12. jan 2016

@nataliuska kedy mávaš ovu?ja mávam napr 15-16Dc a ovu robim od 11DC.

kakatulik
12. jan 2016

@nataliuska ale nie nemusis,ked pridu zacni robit a basta...málokedy su pozitivne hned 😀

jvlo
12. jan 2016

@nataliuska počkaj keď prídu a začni testovat

nataliuska
12. jan 2016

@butterfly333
@kakatulik
@jvlo Dik, tak teda pockam. A idem ich robit hlavne preto ze netusim ani priblizne kedy ju mam. S dcerkou som mala spinenie pri uhniezdovani 28dc, 30dc este negat test a 33dc slabu ciarku.. A raz som mala cyklus 28 dni, raz 38.. A teraz mi skoncila len druha MS po odstaveni s cyklom 31 dni.. Takze fakt netusim co sa "tam" deje :D

denidi
12. jan 2016

@nataliuska podla toho,kedy mavas ovu,ak az na nejaky 14 dc,tak ti staci testovat od 10 dc,ak to este nemas odsledovane,tak zacni tento cyklus testovat,ked ti pridu testiky 🙂

matilda72
12. jan 2016

tak musím sa vyžalovať 😔 som taká nahnevaná, že až. dnes som volala na genetiku. síce prvé výsledku už máme a tie vyšli super ale čakalo sa na jedno závažné ochorenie, či ho potvrdia alebo vyvrátia. chcem podotknúť že na prerušení som bola pred dvoma mesiaci ☹ a z kľudným hlasom si sestrička oznámi zavolajte o dva mesiace výsledku ešte nie sú. no akože nemám slov, naozaj je im už úplne všetko jedno, dieťatko už nie je tak načo by sa ponáhlali. už začínam uvažovať, že sa na to všetko... a budem veriť, že to bola len náhoda a dalšie bude Ok. aj psych. mi hovoril načo to chcem vedieť aj tak sa to možno nedozviem. a asi mal pravdu. ešte, že mám takú zlatú obvodnú tá ma poslala aj mi spravila, zopár vyšetrení ktoré by to mohli spôsobiť. je to síce taký popleta, ktorý vidí chorobu aj kde nie je ale aspon pošle po vyšetreniach. 😀 juj či prudím 😠 😠 ešte sa snažím dovolať gyn. či mu neprišli výsledku z pitvy a ak mi aj ten povie, že nie tak budem dnes veľmi ale veľmi nepríjemná 😠

butterfly333
12. jan 2016

@matilda72 ja som prišla o dieta v 22tt a do teraz som sa nedozvedela čo sa vlastne stalo a prečo aká a kde bola chyba.

matilda72
12. jan 2016

@butterfly333 ach tento štát 😠 😠 som si myslela, že to nebude tak dlho trvať asi sa aj ja na to ... bude to tak lepšie aspon sa budem sústrediť na druhé tehu a nebudem sa stresovať 😀 😀 len som bola taká naprudená, že som sa musela vyžalovať. som doma sama no nie až tak mám pri sebe nášho vilka zajačika ale ten mi veľmi nerozumie ale tiško počúva čo to tá panička hromží 😀 😀

maja367
12. jan 2016

@matilda72 to je slovensky system ... 😠

maja367
12. jan 2016

@matilda72 no ved uvidime 🙂 dnesok mam este horsi ako vcera ..rano krče neskutočne nevedela som či skor na wc alebo vracat .. som malatna a biela ako krieda .. ☹ a este k tomu mi volali z novej prace ze musim prist aspon na 10 min .. pridem tam ako vrazda ☹