@butterfly333 niekedy treba zobrať veci do vlastných rúk 😀 asi je to tak najlepšie. ja si skúsim vyb. nejaké vyšetrenia čo sa dá aj bez gyn. a nebudem sa už stresovať 😉
@butterfly333 aj budu s tebou pred IUI nieco robit? lebo o tomto zatial nemam ani ponatia
@denidi asi ano najprv vstupný pohovor asi okolo 1,5hod spravia mi ultrazvuk mm spermio,apotom neviem čo dalej snád to pomože.
@butterfly333 urcite ano,ved preto tam ides 🙂 a do akeho centra pojdete? to si si sama vybrala,alebo si mala nejake odprucenia
@denidi ano sama som si našla Ferticent v BA.
@butterfly333 drzim palceky 🙂
@denidi dakujem a ty si natom ako??kolko DC si?
@butterfly333 dnes som 21DC a 7dpo,takze cakam,co sa z tohto cyklu vyvinie,ak nic,tak som dnes volala svojmu dr. a ked pride ms,tak idem na krv na vysetrenie HP
@denidi ja som 20Dc a ani neviem čo ovu bola ale asi nie. 😒
@butterfly333 este pockaj.. Ja sa mozno mylim ale malu sme asi spravili pri ovu 22-23dc
@butterfly333 moja mas tento cyklus taky zahadny,ti poviem
@nataliuska ved uvidím už nič neriešim som obj na IUI možno mi do vtedy ovu pride, 😉
@denidi to áno a to všetko pre ten clostil lebo do teraz bolo všetko v poriadku,neviem načo mi dal vlastne clostil,
@butterfly333 kazdej dava Clostil,tak aj tebe dal,preco nie....to je hruuuza ...davaju to ako lentilky bez ohladu na to,ci to potrebujes,alebo nie.... 🤐 🙄 😅
@kakatulik som myslela že bude pekna a poriadna ovu no zatial som ju asi nemala. 😒
@butterfly333 moja možno ďalšia bude krajšia a šup možno aj dvojčatá padnú to by bola paráda a toľko RADOSTI 😉
@michhaela nooo to by bolo ale ak by sa podarili tak nevadi podakujem a budem vdačná aj za dve len nech sa to podarí a budu deti zdravé,aty si ako na tom??
@butterfly333 Ja ten čaj už nepijem to seno sa vážne nedá piť 😀 radšej vodu s citrónom ci kávu heh...Som 8DC a nedala som si tu tabletku po kramoch /kvázi na mykozu / takže som zvedava co bude necelé cca o tri týždne...Sexik keď mame chuť je ale teraz nemame každý deň ale pauzy dvoj až trojdnove 😀
@michhaela taksnád bude všetko v poriadku aj ja som si povedala že dame sex ked bude chut,no tento cyklus som z tej ovu nejak mimo neviem kedy bude čio bude a či ta BT neskáče pre ten clostil,

@matilda72 vieš aj ked ma to trápilo že prečo,no je to už dávno zamnou,Dnes som sa obj na IUI tak uvidím nebudem už čakat čo somnou gyn spraví.