icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

nataliuska
13. jan 2016

Babyy co poznate ovu testy. Dnes mi prisiel kurier. Som 7dc. Urobila som prvy krat. Je tam uplne slabulilinka ciarka. Skoro ju nevidno. Ja viem ze to nie je ovu ale znamena to nieco? Ako ze bola alebo bude? Alebo to je len tak standardne? Dik

butterfly333
13. jan 2016

@nataliuska to znamená že ovu ešte len bude najlepšie je ale testovat ovu po 11h a pred tým nepit aspon 2hod.

nataliuska
13. jan 2016

@butterfly333 Dakujem...

maja367
13. jan 2016

@zunajda hádam iba dobré 🙂 ja som bola pri obvodom lekárovi. On to vidí na žlčník alebo mimomaternicove tehotenstvo.. Ešte som na chirurgii tak som zvedavá čo to bude...

maja367
13. jan 2016

@matilda72 netuším či to je z alxhemilky ale v tom čase som ju začala piť, tak mi to príde zvláštne

matilda72
13. jan 2016

@maja367 hm tak to hej. inak kľudne to môže byť aj mimomaternicové ked máš také krče i kde dúfam že sa to nepotvrdí 🙂

eva2809
13. jan 2016

@nataliuska ja som14dc a zatial stale uplne negat.neviem,co to dobre pouzivam alebo co ??

maja367
13. jan 2016

@matilda72 aj ja dúfam že sa to nepotvrdi. Už hodinu nikoho nevzali do ordinácie asi si dali pauzu :/

denidi
13. jan 2016

@maja367
@matilda72 baby,nemusi to byt hned mimomaternicove,ja som ho mala v auguste 2015 a v septembri ma v 7tt operovali a veru do 6 tt som nemala ziadne problemy,testik bol pekne pozitivny,v maternici bol vacok,pobolievanie podbruska v norme,ako ked rastie maternica,az v tom 7tt zrazu testy zacali slabnut,v maternici nic a zacala som krvacat,pobolievanie sa zhorsilo,tak urgentne tri sona od roznych lekarov a bum,fazulka bola vo vajcovode,takze hned operacia ☹

kakatulik
13. jan 2016

@denidi ...a to je ako mozne,ze sa to presunulo do vajcovodu,ked videli vacok v maternici uz....to sa moze este vratot?.....jeeemine a aj si o ten vajcovod prisla?

michhaela
13. jan 2016

@butterfly333 super moja to je na dobrej ceste a ako sa cítiš?

michhaela
13. jan 2016

@eva2809 Skusas to aj večer?treba aspon 2x za den aby si trafila pozitívny ovu

butterfly333
13. jan 2016

@michhaela citim sa faj teraz som bola na wc a troch ruzovy vytok to mavam vždy pri ovu alebo po.

mishi147
13. jan 2016

Dobry den my sa taktiez dlhsie snazime,uzivam duphaston tak uvidime,Mam nizsie sliznicu maternice zevraj na to pomaha alchemilkovy caj moc tomu neverim ale uz skusam vselico 🙂

maja367
13. jan 2016

@denidi juj až takto :( ja som teraz na gastro tak uvidím ako pochodim tu...

kakatulik
13. jan 2016

@maja367 ...akoze neviem neviem...a krv ti zobrali?...lebo posielat ta od Petra k Pavlovi nema vyznam....ja to vidim na crevnu virozu....a ked uz predpokladaju mimimat,tak nech spravia sono a basta....tiiito nasi odborníci....

denidi
13. jan 2016

@maja367 drzim palceky,nech ti to dobre dopadne

denidi
13. jan 2016

@kakatulik nie to sa nevrati,vraj maternica reaguje na to,ze telo je tehotne,aj pri mmt je vysoka sliznica,vytvori sa aj gestacny vacok,pretoze dostava signal uz neviem od coho,ale zda sa mi,ze od zlteho teliska,ze tehotenstvo prebieha,preto sa to neda skor zistit,az v tom 7 tt to zacalo zanikat,pretoze to nebolovprosperujuce a vacok v maternici sa vstrebal,lebo bol prazdny,ano vajickovod mi museli zobrat,lebo uz by praskol ☹ neviem,ci som to spravne popisala,ale asi takto nejak mi to bolo vysvetlene

butterfly333
13. jan 2016

@denidi aj ja som to raz mala pred dvoma rokmi tehu test // no na sono len vačok prazdny a asi v 7tt som začala krvacat ana pohotovosti že anembriomola tušim tak nejak sa to vola prazdny gastr,vačok.

kakatulik
13. jan 2016

@denidi ahaaa dakujem,´pochopitelne vysvetlene. 🙂

tatiana305
13. jan 2016

@mishi147 Dobrý 🙂my sa tiež snažíme teraz tomu bude rok. tiež som vyskúšala aj alchemilkový čaj lebo baby tvrdia že pomáha, no mne práveže rozhadzal cyklus a z normálneho 28dnňové som mala raz 36 potom 29 ďalší mesiac zas 33 a tak, takže ja som ho piť prestala. no snažíme sa ďalej 🙂

matilda72
13. jan 2016

@maja367 to poznám, krása našich nemocníc. 😒 pozri ja som raz na pohotovosti čakala od dvanástej na obed a zobrali ma do ordinácie o 20.15 na to sa nedá nikdy zabudnúť :D :D :D a to som mala podozrenie na otras mozgu len som neprišla sanitkou tak som musela pekne čakať :D :D hol slovenskému zdravotníctvu :D držím palce nech ti konečne zistia čo ti je 🙂

kakatulik
13. jan 2016

@matilda72 no nazdar....keby si mala krvacanie do mozgu,tak uz si medzi anjelikmi v nebicku....morbidny humor,ale asi tvrda realita....

matilda72
13. jan 2016

@kakatulik no asi tak :D :D ja už sa tomu len smejem ale chvalabohu nestalo sa to u nás doma ale v meste kde som študovala a celkovo na tú nemocnicu nie sú dobré ohlasy a ani sa nečudujem :D :D prosím ťa v nemenovanej nemocnici bola aj moja spolužiačka a mala dolámané obidve nohy a oni ju nechali ísť na rontgen samú a pešo, no proste krása

denidi
13. jan 2016

@mishi147 ahoj,ano alchemilka je dobra na rast sliznice,treba jubpit dvakrat denne,ale len do ovulacie 🙂

denidi
13. jan 2016

@matilda72 jezkove zraky to vazne☹ ako co k tomu dodat

kakatulik
13. jan 2016

@mishi147 mne sa tiez velmi nezda,ze by alchemilka rozhadzala cyklus...boli casy,ze som ju pila cely cyklus minimalne liter a nic sa nerozhadzalo....skor sa mi zmiernili príznaky
pms,zmiernilo krvacania atd...,ale na kazdeho to moze mat iny ucinok.....

nataliuska
13. jan 2016

@eva2809 neporadim, ale mam pocit ze pri prvej dcerke som mala ovu 19-21 dc

mishi147
13. jan 2016

@tatiana305 Ja mam stale taky cyklus rozhadzany myslim ze viac mi ho uz nemoze rozhadzat.Uvidime,dakujem za radu 🙂

mishi147
13. jan 2016

@kakatulik ja mavam kramy strasne slabe ale bolestive,skusim asi este ovulacny test.