@butterfly333 Ružový výtok možno sa zahniezduje alebo po ovulacne...Ja som raz v živote mala ovulacny hlien s krvou šla aj gynde a vtedy potrvdil že prebiehala ovulka bo folik už nebol ale vtedy snazilkovanie nebolo 🙂
@michhaela jato mávam cezovu len neviem čo toznamena či už po ovu či čo to je take ružove.
@butterfly333 ja som mala raz v živote ružový hlien a to vtedy ked som začala brať inofolic a od vtedy to nemávam, možno že infolic rozbehol môj cyklus naplno :D :D k to vie ako to bolo s mojim cyklom, lebo infolic som brala len ako podporu pred tým ako sa začneme snažiť.
@matilda72 ja od kedy sasnažíme to mavam v období ovu.Dnes som 21Dc tak uvidím.
@butterfly333 kludne môže byť že máš ovu v 21dc ja som to tak mávala tiež, len teraz sa mi to zmenilo a ovu je 16 DC a uvidíme aký dlhý budem mať cyklus v pondelok by to malo byť 28DC už začínam cítiť, že sa niečo deje ale kto vie. lebo ja som si myslela, že mrchu čo bola po potrate bol prvý cyklus ale hold to bude tento 😀 😀 tak som zvedavá ako sa to vyvinie
@matilda72 ja mávam vždy ovu na 15-16Dc no tento cyklus som brala clostil a posunulo mi to ovu.
@butterfly333 hm tak ti to posunul pekne 😀 😀 len čo je pravda. ja som rada, že sa mi to posunulo takto pekne. ale dá sa otehotnieť aj s neskoršou ovu 😀 😀 😀 hlavne nech prebehne všetko tak ako má 😎
@matilda72 ved to áno poznám baby čo otehu až na 23Dc ovu,noumna asi ovu bola včera kedže včera bola ovu 36,6 dnes 37,0
@butterfly333 no v BT sa nevyznám, raz som to skúšala ale nevydržal som a prišlo mi to čudné sa tatko sledovať, a na všetko som sa vtedy ... 😀 😀 ale snád je to dobré znamenie.
@matilda72 ano snád ano,ked nie tak na IUI sa to podarí.
@nataliuska no ja tento prvy mesiac testujem...a zatial stale negativny test...vzdy som si myslela,ze 13,14mam ovu a asi som sa mylila...lebo vytok mam taky ako by mal byt...a test negat.
@maja367 super gratulujeeeem 😉
Babenky pozor.ovu moze skočit aj to dna naden.ked už je druha ciarka skoro rovnaka AKO testovacia tak na druhy den moze byt uuuplne pozitiv.uz SA mi stalo aj ze o 11 :00 bola este bledsia a večer už tmavsia AKO kontrolna.takze ked sa pomalý stmavuje a ovu SA podla kalendara blizi tak testujte minimálně 2x denně aby ste to nepresvihli

@matilda72
@denidi
@kakatulik takze krv mi vzali aj moc aj na sone som bola na gastro, chirurgia a nič .. pečen, zaludok, zlčnik. oblicky vsetko OK ale kazdemu vravim ze ja mam krče niekde inde .. no čo dodať.. 😒 Mam nadalej uzivat nospu.. a to je akoze riesenie ??