icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

eva2809
14. jan 2016

@michhaela moja iba raz...vcera som skusila aj vecer,ale ziadna zmena...mozno dnes...kedze robim si od 10dc. Vcera tam uz bola viditelna ciarka ale nie silnejsia...tak dufam,ze dnes uz bude.a ty ako si na tom???ktody dc si??

mima177
14. jan 2016

Ahojte, myslite,ze to uz bude den D?

matilda72
14. jan 2016

@mima177 no vyzerá to na dobrej ceste 😀 😀

zuzuzuzka
14. jan 2016

Ja som sa tesila z pozitivneho testu ovulacneho, ale ziadny ovulacny hlien nemam :( znamena to, ze ovu asi neprebehla, ze? :(

lentilka46
14. jan 2016

Baby, mam na vas otazku - ovulaciu zistujem podla hlienu, mam to vzdy pekne pravidelne..snazime sa o mimi, mali sme styk v prvy den ovulacie - ked sa zacal tvorit hlien..zvycajne to mam tak, ze mam hlien aj 2-3 dni, teraz som dalsi den po styku hlien uz nemala..tak sa chcem opytat, ci sa tvorba hlienu zastavi v pripade oplodnenia alebo pokracuje alebo co 🙂

senselinka
14. jan 2016

@lentilka46 mne napriklad prebehne ovu, az ked uz vobec nemam hlien...

lentilka46
14. jan 2016

@senselinka ou..toto mi vobec nenapadlo, ze to moze aj takto byt..vzdy som ten hlien brala ako jasny znak ovulacie

senselinka
14. jan 2016

@lentilka46 hlien byva vacsinou "predznak" ovulacie

kakatulik
14. jan 2016

S tym hlienom to moze byt fakt rozne.Niektore ho maju dlho pred,niektore aj pocas,alebo iba pocas ovulacie a niektore este aj chvilu po. 😀

kakatulik
14. jan 2016

@mima177 sprav ale este jeden,lebo rano by sa testovat nemalo.

lentilka46
14. jan 2016

@senselinka
@kakatulik
No vyborne baby 😀 takze podla zastaveneho hlienu sa asi riadit nebudem...dakujem vam za info, dam vediet o dva tyzdne co a ako

kakatulik
14. jan 2016

@lentilka46 kludne sa riad,ale iba orientacne...ked mas uz ten spravny hlien,tak ovu je predodveremi 🙂

michhaela
14. jan 2016

@eva2809 som 11DC a včera som spravila jeden test ovu bol pozitívny tak ale neneram nič lebo mne stoho trošku sibe no :'(

kakatulik
14. jan 2016

@michhaela tak ked bol pozitivny,tak ak ste mali vcera chut na keksik,alebo budete mat dnes,pripadne zajtra,budes vedeit,ze z toho nieco mohlo byt 🙂

senselinka
14. jan 2016

@kakatulik a niektore hlien nemaju vobec 😀 😀 😀

butterfly333
14. jan 2016

@kakatulik Baby včera večer ma dva krat prehnalo nevie čo todnes ráno od 6h migrena jak svet zas ma prehnalo a zvracala som ale len akoby vodu,fuuuu no prebrala som sa o 10.30h auž mi je lepšie.
@michhaela

kakatulik
14. jan 2016

@butterfly333 hmmmmm no snad ta nejaka crevna viroza neskoli 😨

kakatulik
14. jan 2016

@senselinka jasneee,nemali a predsa otehotneli 😉

butterfly333
14. jan 2016

@kakatulik no dnes mi je už super ako by mi nič nebolo, 😀

kakatulik
14. jan 2016

@butterfly333 tak si asi nieco spapala co ti nesadlo,alebo,alebooooo.... 😀

butterfly333
14. jan 2016

@kakatulik neviem mala som ryžoví nakyp,Dnes som si nakupila 4l ananásoveho džúsu aj femibion kedže sa mi už minul,

kakatulik
14. jan 2016

@butterfly333 ananásového?????...ja ze grapikoveho... 🙂

butterfly333
14. jan 2016

@kakatulik grepový je na hlien a ananásový je dobrý po ovulke

michhaela
14. jan 2016

@butterfly333 To je zaujímavé možno nejaka nevoľnosť alebo žeby sa vydarilo?
@kakatulik grepovy je na ovu skôr aby ten hlienik na spermie je skôr aby bolo toho viacej a ananás sa ma piť po ovu aby sa embrio lepšie zahniezdilo 🙂

kakatulik
14. jan 2016

@michhaela mojeeee nrvyyyy,co este.....tak toto som nevedela 😀 😀 😀

michhaela
14. jan 2016

@kakatulik
@butterfly333 Ešte som zabudla dnes som 11DC a bolí ma od 12h pravy bok a mrtne pri vajecniku žeby sa uvoľnilo vajíčko ale ono mna to bolí jak plyny tak neviem....Ešte stále mi nedali ohľadom práce vedieť ako som postúpila a mi sa nesnazilkujeme :'( :'( :'(

butterfly333
14. jan 2016

@michhaela presne ako píšeš moja snád to aj pomáha,no a ta moja nevolnost?no neviem asi to bole len z migreny.

butterfly333
14. jan 2016

@michhaela ano može to byt z toho,no čo snažilkujte a hotovo,ved ked sa zadarí budeš aj nadalej chodit do práce?

michhaela
14. jan 2016

@kakatulik A ked dojde mrcha rozkrsklbat vložku na kúsky od sklamania a nervov 😀 a zase zacat s alchemilka s grepom po ovu ananás a dokola 😀 😀 😀

senselinka
14. jan 2016

@michhaela a preco ste sa prestali snazit???