Ja som sa tesila z pozitivneho testu ovulacneho, ale ziadny ovulacny hlien nemam :( znamena to, ze ovu asi neprebehla, ze? :(
Baby, mam na vas otazku - ovulaciu zistujem podla hlienu, mam to vzdy pekne pravidelne..snazime sa o mimi, mali sme styk v prvy den ovulacie - ked sa zacal tvorit hlien..zvycajne to mam tak, ze mam hlien aj 2-3 dni, teraz som dalsi den po styku hlien uz nemala..tak sa chcem opytat, ci sa tvorba hlienu zastavi v pripade oplodnenia alebo pokracuje alebo co 🙂
@lentilka46 mne napriklad prebehne ovu, az ked uz vobec nemam hlien...
@senselinka ou..toto mi vobec nenapadlo, ze to moze aj takto byt..vzdy som ten hlien brala ako jasny znak ovulacie
@lentilka46 hlien byva vacsinou "predznak" ovulacie
S tym hlienom to moze byt fakt rozne.Niektore ho maju dlho pred,niektore aj pocas,alebo iba pocas ovulacie a niektore este aj chvilu po. 😀
@senselinka
@kakatulik
No vyborne baby 😀 takze podla zastaveneho hlienu sa asi riadit nebudem...dakujem vam za info, dam vediet o dva tyzdne co a ako
@lentilka46 kludne sa riad,ale iba orientacne...ked mas uz ten spravny hlien,tak ovu je predodveremi 🙂
@kakatulik a niektore hlien nemaju vobec 😀 😀 😀
@butterfly333 hmmmmm no snad ta nejaka crevna viroza neskoli 😨
@senselinka jasneee,nemali a predsa otehotneli 😉
@kakatulik no dnes mi je už super ako by mi nič nebolo, 😀
@butterfly333 tak si asi nieco spapala co ti nesadlo,alebo,alebooooo.... 😀
@kakatulik neviem mala som ryžoví nakyp,Dnes som si nakupila 4l ananásoveho džúsu aj femibion kedže sa mi už minul,
@butterfly333 ananásového?????...ja ze grapikoveho... 🙂
@kakatulik grepový je na hlien a ananásový je dobrý po ovulke
@butterfly333 To je zaujímavé možno nejaka nevoľnosť alebo žeby sa vydarilo?
@kakatulik grepovy je na ovu skôr aby ten hlienik na spermie je skôr aby bolo toho viacej a ananás sa ma piť po ovu aby sa embrio lepšie zahniezdilo 🙂
@kakatulik
@butterfly333 Ešte som zabudla dnes som 11DC a bolí ma od 12h pravy bok a mrtne pri vajecniku žeby sa uvoľnilo vajíčko ale ono mna to bolí jak plyny tak neviem....Ešte stále mi nedali ohľadom práce vedieť ako som postúpila a mi sa nesnazilkujeme :'( :'( :'(
@michhaela presne ako píšeš moja snád to aj pomáha,no a ta moja nevolnost?no neviem asi to bole len z migreny.
@michhaela ano može to byt z toho,no čo snažilkujte a hotovo,ved ked sa zadarí budeš aj nadalej chodit do práce?
@michhaela a preco ste sa prestali snazit???

@michhaela moja iba raz...vcera som skusila aj vecer,ale ziadna zmena...mozno dnes...kedze robim si od 10dc. Vcera tam uz bola viditelna ciarka ale nie silnejsia...tak dufam,ze dnes uz bude.a ty ako si na tom???ktody dc si??