@senselinka Chcem sa preradit blizsie kde teraz už bývame na trvalo a predtým som byvala u rodičov a tam som mala prácu a teraz opačný koniec Ba teda vidiek dedinka Svätý Jur 😀
@butterfly333
@zunajda
@matilda72
@denidi dnes som si robila druhy test ale az teraz .. a opat pozitivny ale este pred hodinou som volala k svojej lekarke na gyn. a sestricka ze vsetko vysledky v poriadku a zlozila .. 😒 nestihla som ani povedat, ze mi vysiel vcera test a by som sa pre istotu objednat na prehliadku... uz ked minule nič nebolo vidiet
@maja367 super velmi krásny testík moooc držím palce,to čo za sestričku? 😨
@butterfly333 Tak s jej sestrou som chodila na zakladnu skolu .. a mala tam byt iba na zastup ale akosi casto tam je .. 😒 niesom nadsena
@maja367 waw, uzasne!!!
A zavolaj este raz, kedze si mala problemy, nech ta pozrie. Alebo zbehni na pohotovost, ze mas krce, bola si na vysetreniach tych a tych, ci nie je podozrenie na mimomaternicove.
Drzim palce, nech je vsetko vporiadku!!!!!! 💜
@maja367 určite je to normálne vela báb to máva,to sa maternica roztahuje neboj všetko bude ok.
@senselinka no isla by som aj k lekarke ale si budem pripadat ze načo tam chodim .. som bola v pondelok pri nej ze ma pobolieva a tak sa čudovala nechapavo .. ☹
@maja367 a už ti ms mešká ked máš taký krasny testík 😉
@butterfly333 ano 9 dni
baby potrebujem radu .. nakolko som teraz zistila ze asi na 100% som tehu .. a od 1. februara mam nastupit do novej prace .. mam ist alebo to zamestnavatelovi oznamit ??
@maja367 zlato,ser na vsetkych, radsej si pripadaj 100 x ako krava a 1000x ako hysterka, akoby si mala nieco zanedbat a potom si 1000000000x nieco vycitat 😘
@maja367 aj podla toho o aku pracu ide,
@butterfly333 ale do obchodu s mobilami .. robia sa tam 12tky .. ale ked sa budem zaučat tak cez tyzden
@maja367 a zamestnavatelovi nemusis nic oznamovat... Akurat ked si tehu, na vsetky vysetrenia u gyn mas narok popri klasickych 7 dnoch naroku na lekara, je to mimo toho. Takze je to na tebe 😒
@senselinka ale asi utorok pripadne pondelok zajdem .. este si cchem kupit test čo ukaze aj kolko tyzdnov ..
@maja367 no to nieje taka náročna praca neviem si myslím,ja robim na 3smeny v automobilke čiže aj kedby som tehu tam nemožem ostat take su unas pravidlá.

@butterfly333 Keby som bola v tehu neviem mam kvázi vahovu robotu nosim v ruksaku tie listy a katalógy este letáky niekedy mam aj cez 20kg na chrbte tak neviem či skôr pn padne...