icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

mima177
15. jan 2016

@abusa Niee, neprepasli ste to..negativnu energiu daj prec a s pozitivnym naladenim to vyjde 🙂 Vajicko predsa hned nezanikne 🙂) Teraz to vyjde, ale musis verit 🙂

abusa
15. jan 2016

@mima177 dakujem no dufam lebo sme chceli skusit najskor prirodzene nakolko som dobre reagovala na liecbu a ked sme to prepasli tak ma porazi ze som predsa len nesla na iui :(

mima177
15. jan 2016

@abusa aj mne vychadza teraz ovu... O dva tyzdne sem hodime pozitivne testy..a ked nie, ber to tak, ze vzdy ma vsetko svoj zmysel 🙂

zunajda
15. jan 2016

@maja367 poslednú MS som mala17.11. ...lenže mám nepravidelnú, takže ťažko povedať koľko mi mešká

maja367
15. jan 2016

@zunajda aha ja som mala taku normalne 10,11. a potom 10,12 ale to len dva dni spinenie .. a test vysiel az teraz pozitivny .. 😒 tak neviem ktore to bolo isto posledne ..

maja367
15. jan 2016

@zunajda som zvedava daj vediet .. to by si mala do tyzdna mat vsak ,?

zunajda
16. jan 2016

@maja367 sama som zvedavá, čo sa deje, ak mi do dvoch týždňov nepríde MS,mám prísť na sono...Ty
si potom kedy asi otehot.? A všimla si si na sebe nejaké zmeny? Ja mám teraz biely výtok, bez pachu a aj dvorce na prsiach sa mi zdajú iné ako inokedy.

petkazh
16. jan 2016

@tinka881
@matilda72 operacia myomu ktory mam v maternici a tvori prekazku a preto sa nedari oplodneniu ...
bude to len maly 10 min zakrok tak dufam to zvladnem ....ale aj tak sa bojim :/

denidi
16. jan 2016

@petkazh ak sa mozem zamiesat,tak kazda by asi mala strach,ale ak je to cesta za vytuzenym babatkom ,treba to dat vyoperovat a vsetko bude v poriadku a aj otehotniet sa ti podari,drzim ti palceky 🙂

veronika9797
16. jan 2016

.

mia295
16. jan 2016

baby keď ste boli po chorobe a antibiotikách koľko vám meškala mrcha? práve som prvý mesiac bez duphastonu a dúfam te to nie je zase dôsledok jeho užívania... ale bola som dlho chorá a aj som brala mega silné ATB, ale nvm koľko je čas po liekoch na meškanie :(

sanny19931
16. jan 2016

Ahojte . Aj mi s mužíčkom sa snažíme o bábetko vyše 1,5 roka . Vyskúšali sme teraz prvy krat IUI v Gin-Five v Bratislave a 19.1.2016 ideme na krv či sa to podarilo. Ak nie,tak sme ochotný ist ešte dva x na IUI samozrejme popri tom sa budeme snažiť aj doma no ale túžba po babetko je silná tak sa snažme aspon dopomôcť s IUI . Keby sa nam važne dlho nedarilo az vtedy budeme riešiť umele oplodnenie ,ale zatial to nehame takto na prírodu .

michhaela
16. jan 2016

@mia295 Ahoj počas choroby a silne ATB mi zvykne meškať 3/5dní ináč mi chodia pravidelne 26/27dňový cyklus...Ak ta zastihne choroba po ovulke zvykne prísť mrcha na čas...Je to individuálne každá to ma ináč...Su baby co im nechodí mrcha aj niekoľko vyše dní ako by malo...Koľko ti mešká?Nepociťujes ani bolesť krizov a v oblasti podbruska že by mala prísť mrcha?Tieto príznaky môže byť aj v tehu...🙂

mima177
16. jan 2016

@mia295 To je asi velmi individualne. Ja som v lete uzila 4 rozne ATB za mesiac a ta potvorka MS prisla vzdy v termine. Mne zatial ziadne lieky neovplvnili dlzku cyklu..jedine stres mi ovplyvni.

matilda72
16. jan 2016

@petkazh neboj určite to dobre dopadne a potom hor sa do snaženia ale hlavne aby si bola v poriadku 😀

denidi
16. jan 2016

@mia295 ja som minuly rok v juli bola v nemocnici zo zapalom mocovych ciest a uzivala som 3tyzdne antibiotika a ozaj silne,lebo som sa nemohla zbavit tej pliagy a ms mi prisla presne na den,dokonca cez uzivanie atb a mesiac na to som otehotnela,sice to neskoncilo dobre ☹ ale s cyklom mi to v podstate nic neurobilo

maja367
16. jan 2016

@zunajda tak dúfam že neprídu a budeš tehu 🙂držím palce. mňa asi týždeň pred ako som mala dostať tak ma pobolievali prsia až doteraz. A pár dní pred začalo brucho najprv slabo ale keď meškali 3-4 dní tak som mala dosť silné kŕče ktoré trvali asi 4 dní ale už dobre len sem tam. Zatiaľ nič také nepozorujem len,že mi nechuti jesť.

mia295
16. jan 2016

@michhaela @denidi @mima177 bolest iba v podbrusku trosku ale inak okrem vyrazok mi neukazuje na mrchu, ani prsa ma nebolia ani nic. Dnes je stvrty den a po dobrati duphadtonu som vzdy mala vybrny presny cyklus...aj rumancek pijem ten mi pomaha pri nastartovani vzdy :'(

michhaela
16. jan 2016

@mia295 Vyskaj par dní cca 1/3dní a ked sa nedostavy mrcha tak tehu testik 🙂 a ked negatívny tak ísť radšej lekárovi...A nebuď smutná myslí pozitívne vše bude ok neboj...Môže to byť aj z choroby a silných liekov...

abusa
16. jan 2016

Ahojte mam dotaz 🙂 vcera sme mali planovany styk 🙂 a dbes sme boli na termalom sa kupat no dostala som strasne bolesti v podbruskuchcem len vediet ci nebola blbost sa ist kupat. Ci to nemohlo nieco ovplivnit :( viem ze je to blbost no dost ma zaskocili tie bolesti museli sme hned ist domov tak ma to bolelo

veronika1603
16. jan 2016

@abusa pokiaľ ta voda nebola vyslovene vrela tak nie.neboj

veronika1603
16. jan 2016

@abusa a este za jeden deň sa vo vnútri nedeje takže určite nie

denidi
16. jan 2016

@abusa to tazko povedat,ale ak narazas na to,ze ci si nemohla ublizit pripadnemu tehotenstvu,tak to si myslim,ze nie. a potom tie bolesti ustupili? a mozno to bola len zhoda nahod,alebo si mala taku silnu ovulku

veronika1603
16. jan 2016

@denidi presne.ja mavam takú ovulku ze niekedy ma boli vajecnik aj pri chodeni.u mňa to už teraz vyzera ze som po ovu som zvedava ci to vyslo alebo zas nič.uz mnma to nebavi ani som netestovala ovu mala som len 2 testy neboli pozitiv ako min.mesiac ale bola som os rana v robote a dosť veľa pojem tak sa nedalo dobre vystihnúť.ale serem uz nato len sa jedujem ze aj keď bol pozitív tak nič tak teraz ked nebol uvidím.pripada mi tento mesiac ako anoulacny cyklus😡...ale stále verim.silno

denidi
16. jan 2016

@veronika1603 aj ja stale verim,ze uz sa to podari a kazdy mesiac vo mne stale rastie nadej,ja som aj testovala aj bt merala tento cyklus a vsetko prebehlo,ako malo,ale asi veru nic z toho nebude,uz citim podbrusko,test dnes biely ako sniezik,som 11dpo,doobeda som koli tmu bola nervna,ako pes a dojedovana,ale teraz som si zasa povedala,ze pokial ms neprisla nezufam,jaaaj toto vsetky takto prezivame

denidi
16. jan 2016

@veronika1603 a nic neboj,verime a to nam dava nadej,ze sa nam to podari 😉

veronika1603
16. jan 2016

@denidi sak toto ta nádej je jediná co máme .a verime.tak snáď..😊

veronika1603
16. jan 2016

@denidi ms neprisla?uz meska?

veronika1603
16. jan 2016

@denidi bola som s jednou kamoskou.vysadila antiku a už je v tom.hneď prvý mesiac a vraj mali pauzu mesiac bez sexu a jej manžel sa prisahal ze mesiac nic.vraj dali sex 5 dni po ms a vyslo.do riti nechapem toto

abusa
16. jan 2016

@veronika1603
@denidi praveze ovulka bola vcera ale je mozne ze to bolo aj dnes ked sa nad tym tak zamyslam ale dufam ze nie 🙂 lebo prikaz sme mali od lekarky na piatoklebo v stredu smme pichali injekciu na prasknutie vajicka ale tak uvidime 🙂 ja len dufam ze to tento krat vyslo.