@petkazh to by bolo fajn 😀 😀 no my sa relatívne môžeme snažiť od konca februára ale netuším kedy dostanem návštevu. ak pôjde všetko ako doteraz a mrška príde v pondelok tak vo februári ju mám 15.2 a potom nám nič nebráni, ak samozrejme nám niečo nezistia 😝 ale zatiaľ od dr. žiadna odozva 😀 😀 mužíček stále hovorí, že má tušáka na marec tak som zvedavá aj pri druhom mal neskutočného tušáka, že je to dievča aj ked to podľa telesných znakov vyzeralo na chlapca 😀 😀
@petkazh dnes zas nemam nic, tak neviem, mozno poobede sa rozbehne. Rok a pol už neberiem HAK a moja mrcha je taka, ze len den-dva mam spinenie. Neviem ci sa mi to len zda, ale akoby bolo menej a menej spinenia. Trosku sa aj bojim. Ak sa rozbehne, tak pred ovulkou pojdem ku gyn, nech sa na mna kuk. Na aku operaciu ides?
Tak baby, ja dnes 1. DC :( co uz nic sa neda robit aj ked som smutna :( nasadila som dnes inofolic dufam ze pomoze 🙂
ahojte kocky tak ja sa pridava, k vam 🙂 v maji to budu tri roky po svadbe a ja si myslim, ze aj spravny cas aby sme uz boli v tom 🙂 tento mesiac som si robila nadeje kedze mi 8 dni meskala mrcha,ale bohuzial dosla....som zdrava a zvycajne mavam dost pravidelny cyklus....a prvykrat si meram teplotu,ale zatial este len druhy den....nie aby sme sa stresovali a sialene sustredili na ovulaciu,ale aby som spoznala lepsie svoje telo 🙂 kazdopadne nam drzim vsetkym palce 🙂
Baby aj ja som medzi wami snažime sa od júna ;(
@ivka7183015 ahoj kde si bola som ta tu nevidela par dní ?
@petkovamiruska Ahoj... Aj ja som Mirka, aj ja mam 27 a aj my budeme mat v lete tri roky... 🙂))
@mima177 tak to je pekna nahoda 🙂 kedy ste sa brali?
@butterfly333 už len pozerám príspevky aaa chcem byť tehu ;(((
@ivka7183015 ved aj ja už chcem byt tehu no všetko má svoj čas 😉 😉 😉
@petkovamiruska My v juli 🙂)
@ivka7183015 Ahoj vitaj,my sme sa ssnažili od augusta, žiaľ nedopadlo to dobre,takže od januára začíname znova
@butterfly333 wed wieeem moja ;)
@zuzikambo aj ja som mala pozitívny testik a potom sa vajko neudržalo ;( ale teraz sa udrží ;))) drzim vám všetkým prsteky
Ahojte baby mozno hlupa otazka ale mam strach ze sme to prepasli :( pred dvoma dnami som si pichla injekciu nato abybprasklo vajicka a od lekarky sme mali prikaz ze dnes mame mat tutu-mutu 🙂 a malo by to vijst no cely den som mala strasne bolesti podbruska a vytoky no uz preslali vsetko a bojim sa ze sme to uz prepasli myslite ze ked ma prestalo bolet a nemam uz ani vytok tak uz ovu prebehla a my sme to presvyhli? Lebo ma ide po
razit nakolko nas to vyslo doat vela aby som vobec mala tu ovulku :(

@tinka881 jasom 1 DC dnes :/ ale verim ze este vo february jedna mrcha potom operacia a ideme na umele dufam teda ze to pojde takto....